2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Yaptığımız Progestan veya prolutex iğneleri hcg hormonunu yükseltiyor mu yani hamilelik için yaptığımız idrar testi kan tahlili sonucu yanıltıcı çıkabilir mi?

Yaş 25, çift 5.gun embriyosu
yas 25, çift 5.gun embriyosu, 14 Şubat transfer, 24 Şubat sonuc

Kızlar günaydın ben negatif sonuç almıştım bılıyorsunuz ılaçları kestim regl ne zaman olurum acaba bılgısı olan varmı

Hayırlı olsun cnm benim yarın kanda da belli. 3. Gün embriyosu değilmi ?Daha çnce test yapmadın mı hiç? Bu ilk tsstmi? Adet ağrısından baikambelietin varmıyor? Benim de bugün 7. Gün bütün belirtiler kayboldu cnm. Test yapsam çıkmaz herhalde.

Günaydın kızlar hepimizin mutlu haberler alacağı bir gün olsun inşallah.Bugun kan testi günüm,cumadan beri kaset test yapıyorum pozitif ama kanı bekliyorum heycanla :

Günaydın kızlar hepimizin mutlu haberler alacağı bir gün olsun inşallah.Bugun kan testi günüm,cumadan beri kaset test yapıyorum pozitif ama kanı bekliyorum heycanla :)))
Canım hayırlı olsun şimdiden belirtin varmıydı hiç

Benimde 5.gün embriyosu 13 şubatta transfer oldum ama hiç belirtim yok

Benimde 5.gün embriyosu 13 şubatta transfer oldum ama hiç belirtim yok
İyi mi kötü mü bilmiyorum cnm. İlk 5 Gün belirtilernvardı sonra kayboldu 2 gündür de belirti yok hiç. Hatta huzursuzluk var tedirginim olduğum için uyuyamıyorum değişik biraz. İçime kurt düştü herkes bel kasık karın ağrısından göğüs hassasiyetinden bahsediyor uykudan. Hiçbiri yok cnö ya. Milletin 5. Günden itibaren belirtiler çoğalmış benimki yok oldu tutmadı mı acaba demekten kendimi alamıyorum test yapsam çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…