2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Çok iyi anlayorum sizi ben de bugün negatif olduğunu öğrendim benimde ikinci negatif çok zor bir süreç üzülmemek elde değil sadece üzüntümüzü yaşayıp toparlanıp tekrardan başlayacağız yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesef

Canım doktorunla görüştün mü yükselme ihtimali vardır belki çünkü test gününe daha 4 gün vardı onlar daha doğru bilgi verirler

Ben de Fulya bahçecide Özkan beyin hastasıyım. Henüz transfer sonucunu almadım bugün transfer günü hariç 5. günüm o yüzden negatif pozitif bir şey söyleyemiyorum ama doktorumdan çok memnunum eğer düşünürseniz tavsiye ederim kendisini de

bunları gözlerim yaşlı şekildr okuyorum… 7 tane inşirah dinledim … imkanım olsa yüreklerinize yüreğime merhem sürebilsem… yapabildiğim tek şey dua … Mevlam yüzümüzü güldürsün inşallah…

Canım doktorunla görüştün mü yükselme ihtimali vardır belki çünkü test gününe daha 4 gün vardı onlar daha doğru bilgi verirler
Gorusmedim canım belki yazarım ama moralim cok bozuk hem zaten benim ilacli transfer olmadigi icin reglime iki gun var test gunume kalmadan belki belli olur ama bugun icin bu deger kotu bi deger poziitif olmaya calismak cok zor

Biliyorum hepsini biliyorum yaşamak üzülmek tekrar tekrar zor Rabbim yardim etsin bize ve bizim gibi bekleyen evlat isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla saglikla tez vakitte

Çok sevindim sağ sağlim kucağınıza alın inşallah

@m
Evet ilki 17, ikincisi 39 nolur dua et böyle devam etsin 19 şubatta ikimizde sevinçle burada kutlayalimm birbirimizi inşallahhhh aminnn
canim benim kan sonucum8. Gun negatif cikti bugun verdim. Doktor gunjnde tejrar ver dedi ama bakalim o gune kadar regl olmazsa m veririm insaAllah senin ve diger herkesin saglikla ilerler tutunur Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin O OLENA MIRA canim senin de hayirli olsun Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsim betan cok iyi gelmis maşaAllah

Amin canım rabbim bu yolda bekleyenlere en koşa zamanda bu güzel haberi nasip etsin

Merhaba sonucum pozitif

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Rabbim tez zamanda hayallerinizi nasip etsin benim iki transferim de negatif olmuştu anlıyorum sizi hiçbir söz yada şey çare olmuyor ama bebiş iniz için sağlam durmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…