- Konu Sahibi birhemsiree
-
Çok iyi anlayorum sizi ben de bugün negatif olduğunu öğrendim benimde ikinci negatif çok zor bir süreç üzülmemek elde değil sadece üzüntümüzü yaşayıp toparlanıp tekrardan başlayacağız yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesefMerhaba kizlar cok uzgunum kelimelerle ifade edemem pozitif alan herkese hayirli saglikli olmasi icin dua ediyorum ve bekleyen herkesin de sonucu pozitif olsun hayirla sagliklabenim 8. Gunum sabah kaset test negatif cikti ilk idrar degildi. Bende sakin kalmaya calistim ve kan tahlili verdim sonuc 0.5 bile degil 8. Gun icin bu negatif demek. Rabbim bizi sınıyor. Benim 3. Denemem ve dondurulmus baska embriyom yok
Canım doktorunla görüştün mü yükselme ihtimali vardır belki çünkü test gününe daha 4 gün vardı onlar daha doğru bilgi verirlerMerhaba kizlar cok uzgunum kelimelerle ifade edemem pozitif alan herkese hayirli saglikli olmasi icin dua ediyorum ve bekleyen herkesin de sonucu pozitif olsun hayirla sagliklabenim 8. Gunum sabah kaset test negatif cikti ilk idrar degildi. Bende sakin kalmaya calistim ve kan tahlili verdim sonuc 0.5 bile degil 8. Gun icin bu negatif demek. Rabbim bizi sınıyor. Benim 3. Denemem ve dondurulmus baska embriyom yok
Ben de Fulya bahçecide Özkan beyin hastasıyım. Henüz transfer sonucunu almadım bugün transfer günü hariç 5. günüm o yüzden negatif pozitif bir şey söyleyemiyorum ama doktorumdan çok memnunum eğer düşünürseniz tavsiye ederim kendisini deEstağfurullah şöyle bende hidroselpenks yani tüpte sıvı birikme sorunu vardı iki kez ameliyat oldum birinde bir tüpüm alındı diğer ameliyatı ebru hoca yaptı ve tüpümü bağladı aslında şu an gözle görülür bir sorun kalmadı iki embriyo oluşmuştu ve ikisi de negatif oldu ebru hocada devam etmeli miyim yoksa başka bir yerde mi başlamalı mıyım bilemedim
bunları gözlerim yaşlı şekildr okuyorum… 7 tane inşirah dinledim … imkanım olsa yüreklerinize yüreğime merhem sürebilsem… yapabildiğim tek şey dua … Mevlam yüzümüzü güldürsün inşallah…Çok iyi anlayorum sizi ben de bugün negatif olduğunu öğrendim benimde ikinci negatif çok zor bir süreç üzülmemek elde değil sadece üzüntümüzü yaşayıp toparlanıp tekrardan başlayacağız yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesef
Amin inşallah sağ olunbunları gözlerim yaşlı şekildr okuyorum… 7 tane inşirah dinledim … imkanım olsa yüreklerinize yüreğime merhem sürebilsem… yapabildiğim tek şey dua … Mevlam yüzümüzü güldürsün inşallah…
Bende öyle bi akıyor yaşlar bi siliyorum Allah razi olsun.. Amin canım aminbunları gözlerim yaşlı şekildr okuyorum… 7 tane inşirah dinledim … imkanım olsa yüreklerinize yüreğime merhem sürebilsem… yapabildiğim tek şey dua … Mevlam yüzümüzü güldürsün inşallah…
Gorusmedim canım belki yazarım ama moralim cok bozuk hem zaten benim ilacli transfer olmadigi icin reglime iki gun var test gunume kalmadan belki belli olur ama bugun icin bu deger kotu bi deger poziitif olmaya calismak cok zorCanım doktorunla görüştün mü yükselme ihtimali vardır belki çünkü test gününe daha 4 gün vardı onlar daha doğru bilgi verirler
Biliyorum hepsini biliyorum yaşamak üzülmek tekrar tekrar zor Rabbim yardim etsin bize ve bizim gibi bekleyen evlat isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla saglikla tez vakitteÇok iyi anlayorum sizi ben de bugün negatif olduğunu öğrendim benimde ikinci negatif çok zor bir süreç üzülmemek elde değil sadece üzüntümüzü yaşayıp toparlanıp tekrardan başlayacağız yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesef
Burada birgün sevinçlerimizle takrar bir araya gelelim inşallahBende öyle bi akıyor yaşlar bi siliyorum Allah razi olsun.. Amin canım amin
Benim de 12. Gün değerim 1480 haftaya cuma kontrolüm var birkaç kişi ikiz olabilir dedi korkuyorumHayırlısı olsun inşallah , kontrolüm haftaya cumartesi eğer öyle bir şey varsa çıkar mı?
Evet ilki 17, ikincisi 39Canim sen hcg testini tekrarladin mi
Kızlar benim çok şükür sonuç pozitif 813 beta rabbim hakkımızda hayırlısını versin kızlar hepinize dua ediyorum rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin umutlu olun hep hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın hepinizi çok öpüyorum
Çok sevindim sağ sağlim kucağınıza alın inşallahKızlar benim çok şükür sonuç pozitif 813 beta rabbim hakkımızda hayırlısını versin kızlar hepinize dua ediyorum rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin umutlu olun hep hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın hepinizi çok öpüyorum
canim benim kan sonucum8. Gun negatif cikti bugun verdim. Doktor gunjnde tejrar ver dedi ama bakalim o gune kadar regl olmazsa m veririm insaAllah senin ve diger herkesin saglikla ilerler tutunur Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsinEvet ilki 17, ikincisi 39nolur dua et böyle devam etsin 19 şubatta ikimizde sevinçle burada kutlayalimm birbirimizi inşallahhhh aminnn
Amin canım rabbim en kısa zamanda bu yılda bekleyenlere de bu güzel haberi almaya nasip etsin bu mübarek aylar herkese müjdeli haber almayı nasip etsin çok aminÇok sevindim sağ sağlim kucağınıza alın inşallah
Amin canım rabbim bu yolda bekleyenlere en koşa zamanda bu güzel haberi nasip etsin@m
canim benim kan sonucum8. Gun negatif cikti bugun verdim. Doktor gunjnde tejrar ver dedi ama bakalim o gune kadar regl olmazsa m veririm insaAllah senin ve diger herkesin saglikla ilerler tutunur Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsinO OLENA MIRA canim senin de hayirli olsun Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsim betan cok iyi gelmis maşaAllah
Merhaba sonucum pozitifMerhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış.Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir özelden yada buraya yazarsanız tabloya ekleyebilirim Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla
Anne adayı Yaş Transfer günü Embriyo Sonuç tarihi Sonuç B birhemsiree 26 7 şubat 5BB+ 19 şubat O OLENA MIRA 33 4 şubat 4AA 17 şubat @mavms yesl 26 6 şubat 5. Gün 18 şubat @saripapatya10 36 4 şubat 3. Gün 17 şubat @nur411 33 8 şubat 3BB,4BB 20 şubat @ssgz2011 M mrvmra 31 7 şubat 5.gün (çift) 19 şubat @UzayKeki 30 6 şubat 3AB 18 şubat @Jane Jetgil 31 5 şubat 4BC 17 şubat meryemcck_ 25 6 şubat 3. Gün 18 şubat @ftmbg 35 6 şubat 5. Gün 18 şubat 6ayse1 33 6 şubat 4AB 16 şubat @gulsn61 30 3 şubat 5. Gün 15 şubat @oyez 28 1 şubat 5. Gün 14 şubat @sevgili39 40 10 şubat 3. Gün 22 şubat @kbyndr 35 3 şubat 3. Gün 14 şubat @yogismom 37 3 şubat 5. Gün 14 şubat @aslanbebe 32 3 şubat 5. Gün 17 şubat @backpacker123 29 3 şubat 4AA 15 şubat @elifbsraaa1 27 1 şubat 3. Gün 13 şubat @ozlemkiz 34 4 şubat 5. Gün (çift) 16 şubat @albet 26 3 şubat 5AB 12 şubat @limonyildizi 37 12 şubat 4AA 24 şubat @ebru181 35 4 şubat 3. Gün (çift) 15 şubat @tugbayusuff 44 3 şubat 5. Gün 13 şubat Z zeynepcimsakin 28 10 şubat 4BB 22 şubat @hayalimsinbebek 23 3 şubat 3. Gün 15 şubat @cigdem84 40 8 şubat 5.Gün (çift) 20 şubat @BBayanfluu 28 10 şubat 5. Gün (çift) 20 şubat @payni 33 13 şubat 5. Gün(çift) 24 şubat @duygukarakok 38 15 şubat 3. Gün 27 şubat LaLw12 27 6 şubat 4AA 16 şubat @Nergizz2852 42 12 şubat 5. Gün 22 şubat @Nurnye 24 8 şubat 5. Gün (çift) 18 şubat @helloilko 28 19 şubat 3AB (çift) 28 şubat @poncikobella 39 18 şubat 5. Gün 01 mart @memurhanim 35 13 şubat 5. Gün (çift) 24 şubat @umutemek 31 14 şubat 3.gün 26 şubat @waitforyourmiracle 27 17 şubat 29 şubat @ryhnwomen 34 5 şubat 5. Gün 17 şubat @birmasummormenekse11 31 10 şubat 4BB 22 şubat E esma253 23 6 şubat 4BB 18 şubat @Sdfkzgl 30 14şubat 5.gün 24 şubat @mira tt 27 10 şubat 6. Gün 21 şubat @bluequeen 37 13 şubat 4. Gün 25 şubat @baytarpinar 36 14 şubat 3. Gün 26 şubat
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar benim çok şükür sonuç pozitif 813 beta rabbim hakkımızda hayırlısını versin kızlar hepinize dua ediyorum rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin umutlu olun hep hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın hepinizi çok öpüyorum
Rabbim tez zamanda hayallerinizi nasip etsin benim iki transferim de negatif olmuştu anlıyorum sizi hiçbir söz yada şey çare olmuyor ama bebiş iniz için sağlam durmanız gerekiyorMerhaba kizlar cok uzgunum kelimelerle ifade edemem pozitif alan herkese hayirli saglikli olmasi icin dua ediyorum ve bekleyen herkesin de sonucu pozitif olsun hayirla sagliklabenim 8. Gunum sabah kaset test negatif cikti ilk idrar degildi. Bende sakin kalmaya calistim ve kan tahlili verdim sonuc 0.5 bile degil 8. Gun icin bu negatif demek. Rabbim bizi sınıyor. Benim 3. Denemem ve dondurulmus baska embriyom yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?