2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızzzz sen ikiz olmuş olmayasın bin çıkmış değer baksana

Pozitif çıkan tüm kızçeleri tebrik ederim inşallah tablomuz pozitiflerle dolar taşar

14 Şubat 3. Gün emriyosu 26 Şubat kontrol

Kızzzz sen ikiz olmuş olmayasın bin çıkmış değer baksana

Pozitif çıkan tüm kızçeleri tebrik ederim inşallah tablomuz pozitiflerle dolar taşar
Benim kendi tarafımda çok ikiz var ailede ama tek embriyo transfer edildi olur mu bilmiyorum Önce sağlıklı olsunda

Şimdi sizin sevinçlerinizi paylaşırız inşallah

Merhaba bir onceki postta konusmustuk. İkimizde dr. Alper beyin hastasiyiz. Nasil gidiyor belirti filan varmi
Merhaba cnm evet hatırlıyorum cnm iyiyim napayım bıgğn transfer hariç 5. Gün. Şimdilik aman aman belirti yok erken daha zaten 3. Gün embriyosu olduğu için cnm. Sabırla zamanın geçmesini bekliyorum cnm
Sen nasılsın ne durumdasın cnm

Benim kendi tarafımda çok ikiz var ailede ama tek embriyo transfer edildi olur mu bilmiyorum Önce sağlıklı olsunda

Şimdi sizin sevinçlerinizi paylaşırız inşallah
Blastokistlerde de tek yumurta ikizi çok görülen bir durum aslında ailede de varsa belki olmuştur çünkü ben 11. günde tek embriyoda bu kadar yüksek değer hiç görmedim maksimum gördüğüm 400-500 civarı yani. Hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindim gerçekten

Bende iyiyim benimde ayni sekilde belirtiler cok hafif kasik agrisi bide ara ara mide bulantisi yasiyrum oda ictgimiz ilaclardandir diye dusunuyorum. Pazartesi kan vericem gunum geldi sali sonucu ogrenirim cok heyecanliyim canim gunun gelmeden hic tahlil yapma ben kendimi cok zor tuttum sende tut bence kafamiz rahat bi sekilde tahlile gidelim. Hadi insallah hayirlisi olur allah insallah nasip eder bizlere cok zorlu surecmis gerçekten canim

Hayırlısı olsun inşallah , kontrolüm haftaya cumartesi eğer öyle bir şey varsa çıkar mı?

İyi dayanmış sın cnm tebrikler. Ben naparım bilmiyorum şuan. O gün gelir diye de korkuyorum gelmez diye de

Göğüs hassasiyetin var mı cnm ? Herkes ondan bahsetmiş

Merhaba benide listeye ekler misiniz 19 subat transfer 5. Gün embriyosu 31 yaşındayım 5bc genetiği incelenmiş embriyom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…