2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Testin markası artımed yazıyo eczaneden aldım. Testin arkasında 5 dakikadan sonra sonuçlara bakmayın yazıyo ama 5 dakikadan sonra o kadar belirgin olduki ikinci çizgi yanıltma payımı oluyo acaba. 5.gün dondurulmuş embriyo 4aa kalite. Bugün transferle birlikte 6.günüm. doktorum numan bayazıt. Azospermi olduğu için klinikte bulunan bu doktoru tercih ettim ben

Benimkide 10 dk da cıkmıstı 6.gün yapmıstım bence var gebelik gördüm ben insallahta vardır

Canm çok güvenme bence erken gebelikmtestlerine bek pek güvenmiyorum ama bn gördüm valla ikinci çizgiyi inşallah vardır canmm kaçıncı gün kan istediler

benimde tam olarak böyleydi. Ve koşarak gidip kan verdim. 35 çıkmıştı.

Aynen benim de cumartesi canım. Çok tuhaf ya bazen var gibi bazen yok gibi insanın kafası karışıyor inşallah güzel haberler alırız

Aynen benim de cumartesi canım. Çok tuhaf ya bazen var gibi bazen yok gibi insanın kafası karışıyor inşallah güzel haberler alırız
Kasıklarımda ağrıyor mesela şuan ağrım var. Bi de muhakak akşam üstü böyle uyku geliyor 1-2 saat uyuyorum şekerleme gibi inşallah

Bnmde bi saat önce hafif sol tarafımda yine batma gibi oldu geçt biraz başım ağrıyoo valla bnde hiç belirti yok yaa umudum kalmadı açıkcasıı
Yani bu belirtiler regl başlama belirtisi o yüzdrn kanda görmeden umutlanmıyoruz sonuç çıkmadan üzülmüyoruz da.. duygu durumumuz belirsiz yani

Yani bu belirtiler regl başlama belirtisi o yüzdrn kanda görmeden umutlanmıyoruz sonuç çıkmadan üzülmüyoruz da.. duygu durumumuz belirsiz yani
Benm regly başlamadan batma falan olmuyor canm nırmalkarın ağrım oluyor ama regly ağrımsa yok normalde bu zamanlar hafif hafif regly ağrım olur alt karnımda ama şimdi oda ypk anlayamıyorumm yaa hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…