- 2 Kasım 2023
- 32
- 2
- 6
- 28
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.101
Testin markası artımed yazıyo eczaneden aldım. Testin arkasında 5 dakikadan sonra sonuçlara bakmayın yazıyo ama 5 dakikadan sonra o kadar belirgin olduki ikinci çizgi yanıltma payımı oluyo acaba. 5.gün dondurulmuş embriyo 4aa kalite. Bugün transferle birlikte 6.günüm. doktorum numan bayazıt. Azospermi olduğu için klinikte bulunan bu doktoru tercih ettim benCanm testinin markası ney ikinci resimde ben çok çok silik bi çzigi gördüm çıplak gözle dahada görünür diye düşünüyorum kaçıncı günün 5. Gün embriyosumu nerde tedavi olıyosn bizde azo sperm bende transfer oldum ilk transferm
Evet 1033 çıktı bugünMerhabalar sonradan yine kan testi verdiniz mi acaba
Benimkide 10 dk da cıkmıstı 6.gün yapmıstım bence var gebelik gördüm ben insallahta vardırTestin markası artımed yazıyo eczaneden aldım. Testin arkasında 5 dakikadan sonra sonuçlara bakmayın yazıyo ama 5 dakikadan sonra o kadar belirgin olduki ikinci çizgi yanıltma payımı oluyo acaba. 5.gün dondurulmuş embriyo 4aa kalite. Bugün transferle birlikte 6.günüm. doktorum numan bayazıt. Azospermi olduğu için klinikte bulunan bu doktoru tercih ettim ben
Bu erken gebeliklerde neden geç çıkıyorr çizgi birde neden silik givi oluyor net çıkmıyorBenimkide 10 dk da cıkmıstı 6.gün yapmıstım bence var gebelik gördüm ben insallahta vardır
Canm çok güvenme bence erken gebelikmtestlerine bek pek güvenmiyorum ama bn gördüm valla ikinci çizgiyi inşallah vardır canmm kaçıncı gün kan istedilerTestin markası artımed yazıyo eczaneden aldım. Testin arkasında 5 dakikadan sonra sonuçlara bakmayın yazıyo ama 5 dakikadan sonra o kadar belirgin olduki ikinci çizgi yanıltma payımı oluyo acaba. 5.gün dondurulmuş embriyo 4aa kalite. Bugün transferle birlikte 6.günüm. doktorum numan bayazıt. Azospermi olduğu için klinikte bulunan bu doktoru tercih ettim ben
benimde tam olarak böyleydi. Ve koşarak gidip kan verdim. 35 çıkmıştı.yaptım sanırım canım. Benim 2.transferim ocak ayında olumsuz sonuçlandı bu sefer doğal siklus denedik embriyo kalitelerim 4aa. Azospermi nedeniyle olmuyordu bende bir sorun yok. İlk transferimde bütün belirtileri yaşadım kasık ağrısı falan ama şimdi bişey hissetmiyorum sadece dün gece alt karında adet ağrısı gibi 10 dk boyunca aralıklarla ağrıdı. Çok heyecanlıyım acaba bu sefer olacak mı
Haklısın arkadaşım aradım ben ücretli dediler5.200 lira vereceğim ben .Bedava yaparlar mı ? ah canım
Ne kadar dediler canmmHaklısın arkadaşım aradım ben ücretli dedilerama gideceğim galiba . Çünkü çok ilaç kullanıyorum en azından ne zaman bırakmalıyım bunları öğrenmem lazım .
kanda belli bir düzeye ulasınca idrara yansıyor o düzeyde yeterli olmayınca o yüzden silik cıkıyor heraldeBu erken gebeliklerde neden geç çıkıyorr çizgi birde neden silik givi oluyor net çıkmıyor
Hımm anladımm canmkanda belli bir düzeye ulasınca idrara yansıyor o düzeyde yeterli olmayınca o yüzden silik cıkıyor heralde
28 şubat transfer oldum 9 martta kan vermem gerekiyor ama dayanamayıp 5.günde test yaptmCanm çok güvenme bence erken gebelikmtestlerine bek pek güvenmiyorum ama bn gördüm valla ikinci çizgiyi inşallah vardır canmm kaçıncı gün kan istediler
Silik çıkmıltı canm sanırım dimii28 şubat transfer oldum 9 martta kan vermem gerekiyor ama dayanamayıp 5.günde test yaptm
Ne kadar dediler canmm
5.600 dediler arkadaşımNe kadar dediler canmm
Aynen benim de cumartesi canım. Çok tuhaf ya bazen var gibi bazen yok gibi insanın kafası karışıyor inşallah güzel haberler alırızBenimde aynı şekilde. Mesela dün gece ve bu sabah bacak ağrısından uuyuyamadım. Bu bende daha öncede oldu. Regl ağrısı sanıp hamile kalmıştım. Ama regl olacağım zamanlarda da böyle ağrım oluyor. Onun dışında göğüs hassasiyetim yok. Bel ağrım yok. Kasıklarımda bazen ara ara benimde batma oluyor. Nasip bakalım cumartesi günü test günüm.
Bnmde bi saat önce hafif sol tarafımda yine batma gibi oldu geçt biraz başım ağrıyoo valla bnde hiç belirti yok yaa umudum kalmadı açıkcasııAynen benim de cumartesi canım. Çok tuhaf ya bazen var gibi bazen yok gibi insanın kafası karışıyor inşallah güzel haberler alırız
Arkadaşlar tüp bebekte kalp atımı için
Tüp bebek merkezi çağırdı 12 gün sonra .
Ama aklıma birşey takılıyor
Gittiğim klinik çok pahalı .
Kalp atımıni ücretsiz mi muayene yapıyorlar
Yoksa muayene ücreti alıyorlar mı ekstra ?
Bilgisi olan arkadaşlardan
Kasıklarımda ağrıyor mesela şuan ağrım var. Bi de muhakak akşam üstü böyle uyku geliyor 1-2 saat uyuyorum şekerleme gibiAynen benim de cumartesi canım. Çok tuhaf ya bazen var gibi bazen yok gibi insanın kafası karışıyor inşallah güzel haberler alırız
Yani bu belirtiler regl başlama belirtisi o yüzdrn kanda görmeden umutlanmıyoruz sonuç çıkmadan üzülmüyoruz da.. duygu durumumuz belirsiz yaniBnmde bi saat önce hafif sol tarafımda yine batma gibi oldu geçt biraz başım ağrıyoo valla bnde hiç belirti yok yaa umudum kalmadı açıkcasıı
Benm regly başlamadan batma falan olmuyor canm nırmalkarın ağrım oluyor ama regly ağrımsa yok normalde bu zamanlar hafif hafif regly ağrım olur alt karnımda ama şimdi oda ypk anlayamıyorumm yaa hayırlısı hakkımızdaYani bu belirtiler regl başlama belirtisi o yüzdrn kanda görmeden umutlanmıyoruz sonuç çıkmadan üzülmüyoruz da.. duygu durumumuz belirsiz yani
Ben dün test verdim 24 şubat transferim.transfer hariç 8.gün 172.5 çıktı.yarinda vereceğim inşallah artar24 subatta 5. Gün embriyosu olanların yarın test günü Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
Hayırlı olsunn canmm inşallah devam eder sağlıklıcaa belirtin varmıydı evde test yapmışmıydınBen dün test verdim 24 şubat transferim.transfer hariç 8.gün 172.5 çıktı.yarinda vereceğim inşallah artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?