- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.061
Benimde 3.gun embriyo 10 hücreli çift embriyo transfer edildi . embriyo glue vardi ..malesef negatif sonuç aldık .doktor embriyo kalite çok iyiydi nasıl negatif olur dedi .rahmin içinde veya hormonal birşey olabilir dedi .kalite duruma çok takılma nasipte varsa hepsinden oluyor .. doktor hangisinde başarı daha yüksek görüyorsa onu yap bence.Merhaba ben yeni transfer olacağım 10 gün sonra doktor 3.gün embriyosu 10hücreli g1 çift mi yoksa 5.gün embriyosu 4aa mı koyalım dedi sizce ?
Hangi ilaçları kullanmıştınız transfer olacağınız zaman acaba inşallah olur bidahki sefereBenimde 3.gun embriyo 10 hücreli çift embriyo transfer edildi . embriyo glue vardi ..malesef negatif sonuç aldık .doktor embriyo kalite çok iyiydi nasıl negatif olur dedi .rahmin içinde veya hormonal birşey olabilir dedi .kalite duruma çok takılma nasipte varsa hepsinden oluyor .. doktor hangisinde başarı daha yüksek görüyorsa onu yap bence.
Merhaba bende 25 şubatta transfer oldum, 3. Gün dondurulmuş embriyo bende 11 martta testim .Merhaba herkese, ben de 25 şubatta transfer oldum. 32 yaşındayım ilk denemem 3. Gün dondurulmuş embriyo. 10 martta kan testi vericem. Hepimiz sağlıklı evlat sahibi olalım inşallah.
Merhabalar sonradan yine kan testi verdiniz mi acababenimde 6. gün erken gebelik testiyle aşırı silik bir çizgi vardı 12. gün 406 çıktı asla kötü hissetmeyin kendinizi. Çok çok erken
Taze transferdi benim. Yakında dondurulmuş embriyo transfer olacağım sadece folik asit kullanıyorum.regl 15 .gün femara kullanacagim duruma göreHangi ilaçları kullanmıştınız transfer olacağınız zaman acaba inşallah olur bidahki sefere
Bende hep regl belirtileri var. Karın ağrısı, bel ağrısı bazen bacak ağrısı gibi. Ayrıca 2 gündür de şeffaf sümüksü akıntı geliyor. Yumurtlama zamanı gelen akıntı gibi. Hamilelik belirtisi neler bilmiyorum artık. İnşallah bunlardır :)Merhaba bende 25 şubatta transfer oldum, 3. Gün dondurulmuş embriyo bende 11 martta testim .
Bende çok belirti yok , sizde belirti var mı?
Sümüklü akıntı bendede var , hayırlısı olur inşallahBende hep regl belirtileri var. Karın ağrısı, bel ağrısı bazen bacak ağrısı gibi. Ayrıca 2 gündür de şeffaf sümüksü akıntı geliyor. Yumurtlama zamanı gelen akıntı gibi. Hamilelik belirtisi neler bilmiyorum artık. İnşallah bunlardır :)
Sen napdınn canım 2. Kanı verdin mi24 subatta 5. Gün embriyosu olanların yarın test günü Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
Yok canım dokturumu aradım perşembe tam 10.gün vermeni istiyorum bide dedi yarın vercem onun içinSen napdınn canım 2. Kanı verdin mi
Anlacm canm bugün kaçıncı gün olduYok canım dokturumu aradım perşembe tam 10.gün vermeni istiyorum bide dedi yarın vercem onun için
Transfer gününü saymıyoruz 9.gün olduAnlacm canm bugün kaçıncı gün oldu
Had hayırlısı canm yarın günün ozamamTransfer gününü saymıyoruz 9.gün oldu
tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallahKızlar benim bugün 11 .günüm kan verdim 386 çıktı değerim . Hiç bir belirti yoktu 7. Gün test yaptım ama negatifti şuan çok mutluyum sakın umudunuzu yitirmeyin Allah çok büyük dua edin
Kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlar benim bugün 11 .günüm kan verdim 386 çıktı değerim . Hiç bir belirti yoktu 7. Gün test yaptım ama negatifti şuan çok mutluyum sakın umudunuzu yitirmeyin Allah çok büyük dua edin
5. GünKaçıncı gün embriyosuydu?
3. Gün emrbiyosumu canm ben 9. Gün kan vermeyi düşünüyorumKızlar benimde 9. Günüm bugün ayaklarım bacaklarım çok ağrıyor. Regl ağrısı gibi, umarım regl ağrısı değil hamilelik belşrtisidir. Cumartesi gününü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?