2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhaba ben yeni transfer olacağım 10 gün sonra doktor 3.gün embriyosu 10hücreli g1 çift mi yoksa 5.gün embriyosu 4aa mı koyalım dedi sizce ?
Benimde 3.gun embriyo 10 hücreli çift embriyo transfer edildi . embriyo glue vardi ..malesef negatif sonuç aldık .doktor embriyo kalite çok iyiydi nasıl negatif olur dedi .rahmin içinde veya hormonal birşey olabilir dedi .kalite duruma çok takılma nasipte varsa hepsinden oluyor .. doktor hangisinde başarı daha yüksek görüyorsa onu yap bence.

Hangi ilaçları kullanmıştınız transfer olacağınız zaman acaba inşallah olur bidahki sefere

Kızlar merhaba
21 şubatta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum embriyo glueda yapıldı. Dün 9. günümdü evde erken gebelik test yaptım ve hayalet bi çizgi çıktı belki fotoda belli olmaz bile ama bugün kan verdim ve negatif.. Doktorumla görüştüm ilaçlara devam et gününde yine ver dedi yani 2 gün sonra..
Aranızda yaşayan, duyan var mı iki günde bi değişiklik olur mu olursa da umut bağlanacak bir şey olur mu?
(Daha önce kimyasal gebelik yaşadım onunda 9. günü silik çizgi 10. günü kanda 28di değerim)

Eklentiler

• 20250303_104005.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba herkese, ben de 25 şubatta transfer oldum. 32 yaşındayım ilk denemem 3. Gün dondurulmuş embriyo. 10 martta kan testi vericem. Hepimiz sağlıklı evlat sahibi olalım inşallah.
Merhaba bende 25 şubatta transfer oldum, 3. Gün dondurulmuş embriyo bende 11 martta testim .
Bende çok belirti yok , sizde belirti var mı?

Hangi ilaçları kullanmıştınız transfer olacağınız zaman acaba inşallah olur bidahki sefere
Taze transferdi benim. Yakında dondurulmuş embriyo transfer olacağım sadece folik asit kullanıyorum.regl 15 .gün femara kullanacagim duruma göre

Merhaba bende 25 şubatta transfer oldum, 3. Gün dondurulmuş embriyo bende 11 martta testim .
Bende çok belirti yok , sizde belirti var mı?
Bende hep regl belirtileri var. Karın ağrısı, bel ağrısı bazen bacak ağrısı gibi. Ayrıca 2 gündür de şeffaf sümüksü akıntı geliyor. Yumurtlama zamanı gelen akıntı gibi. Hamilelik belirtisi neler bilmiyorum artık. İnşallah bunlardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…