2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

aa oyle mi Allah bagislasin Sizin vucudunuz boyle tepki veriyor demekki dediginiz gibi gebelik olabilir o zaman zaten surekli pozitif dusunun En iyisi o

Yaşım 25. 6 şubatta transfer oldum. 3. Gün embriyosu sonucu 18 şubatta öğrenicem

Merhabalar canım 14 Şubat 11 gün oluyor senin daha iyi bi sonuç için 2 gün daha bekle bence
Dr o tarihte yapmamı söyledi. Bu arada yaşım 35 3. Gün embriyosu. Benim yumurtalarım 8be sitede hiç be kalitede olan okumadım henüz . Dr çok iyi dedi ama bana öyle gelmiyor nedense

Merhaba ben de 3 şubatta transfer oldum.17 Şubat test tarihim.5.gün embriyosu..Yaş 32..Listeye ekler misinizBu arada belirti yaşayanlar var mıı

Dr o tarihte yapmamı söyledi. Bu arada yaşım 35 3. Gün embriyosu. Benim yumurtalarım 8be sitede hiç be kalitede olan okumadım henüz . Dr çok iyi dedi ama bana öyle gelmiyor nedense
Moraliniz bozmayın 3. Gün embriyo olup tutan cok duydum ben 8be ben de duymamistim ama doktor dediyse bisey biliyodur iciniz rahat olsun

Yazdım tabloya herkes guzel sonuclar alsin
Yaaa ne kadar güzel düşünmüşsün emeğine sağlık. Yaş 31, Transfer:7 şubat, "2 adet" 5.gun sonuç 19şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…