- 26 Haziran 2023
- 204
- 85
- 18
- 25
- Konu Sahibi birhemsiree
-
aa oyle mi Allah bagislasinCanım ilaçtan desem transferden öncede bu ilaçları kullanıyordum ne bileyim kafam karıştı benim bir kızım var normal yolla ondada 3 günlükken falan öğrenmiştim ondada görümceme demiştim emin miyiz bu kan doğrumu adet olacağım sanki falan diye bide üşüme vardı hatırlıyorum 10 yıl oldu
Canım sen iyi merak edip test yapmamışsın ben olsam dayanamazdım sanırımCanım bende hiç olmadı bugün 8. Gün biraz ilk defa kaşık ağrım oldu hafif okdar inşallah hayırlı sonuçlar alırızzz
Yaşım 25. 6 şubatta transfer oldum. 3. Gün embriyosu sonucu 18 şubatta öğrenicemMerhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış.Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir özelden yada buraya yazarsanız tabloya ekleyebilirim Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla
Anne adayı Yaş Transfer günü Embriyo Sonuç tarihi Sonuç B birhemsiree 26 7 şubat 5BB+ 19 şubat @OLENA MIRA 33 4 şubat 4AA 17 şubat @mavms yesl @saripapatya10 N nur411 33 8 şubat 3BB,4BB 20 şubat @ssgz2011 M mrvmra @UzayKeki 30 6 şubat 3AB 18 şubat @Jane Jetgil meryemcck_ @ftmbg @6ayse1 G gulsn61 zzzeyzeyyy 28 1 şubat 5. Gün 14 şubat @sevgili39 40 10 şubat 3. Gün 22 şubat @cansucansucan
Merak etmezmiyim hiç ya ama bugüne kadar dayandım bundan sonra da dayanırım test gününe kadarCanım sen iyi merak edip test yapmamışsın ben olsam dayanamazdım sanırım
Merhabalar canım 14 Şubat 11 gün oluyor senin daha iyi bi sonuç için 2 gün daha bekle benceMerhaba ,3 şubatta transfer oldum 14 şubatta öğreneceğim. Beni de ekler misiniz :)
Embriyo kaliteni biliyo musun canımMerhaba ,3 şubatta transfer oldum 14 şubatta öğreneceğim. Beni de ekler misiniz :)
Dr o tarihte yapmamı söyledi. Bu arada yaşım 35 3. Gün embriyosu. Benim yumurtalarım 8be sitede hiç be kalitede olan okumadım henüz . Dr çok iyi dedi ama bana öyle gelmiyor nedenseMerhabalar canım 14 Şubat 11 gün oluyor senin daha iyi bi sonuç için 2 gün daha bekle bence
Ekledim canım benden bir gün onceymis senin de hayirlisiyla saglikla olsun hepimizin bu ayYaşım 25. 6 şubatta transfer oldum. 3. Gün embriyosu sonucu 18 şubatta öğrenicem
EkledimmYaşım 25. 6 şubatta transfer oldum. 3. Gün embriyosu sonucu 18 şubatta öğrenicem
Ekledim canimMerhaba ben de 3 şubatta transfer oldum.17 Şubat test tarihim.5.gün embriyosu..Yaş 32..Listeye ekler misinizBu arada belirti yaşayanlar var mıı
Moraliniz bozmayın 3. Gün embriyo olup tutan cok duydum benDr o tarihte yapmamı söyledi. Bu arada yaşım 35 3. Gün embriyosu. Benim yumurtalarım 8be sitede hiç be kalitede olan okumadım henüz . Dr çok iyi dedi ama bana öyle gelmiyor nedense
Bende pek yokMerhaba ben de 3 şubatta transfer oldum.17 Şubat test tarihim.5.gün embriyosu..Yaş 32..Listeye ekler misinizBu arada belirti yaşayanlar var mıı
Benim göğüslerimde hassasiyet ve baş dönmem var ara araMerhaba ben de 3 şubatta transfer oldum.17 Şubat test tarihim.5.gün embriyosu..Yaş 32..Listeye ekler misinizBu arada belirti yaşayanlar var mıı
Merhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış.Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir özelden yada buraya yazarsanız tabloya ekleyebilirim Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla
Anne adayı Yaş Transfer günü Embriyo Sonuç tarihi Sonuç B birhemsiree 26 7 şubat 5BB+ 19 şubat @OLENA MIRA 33 4 şubat 4AA 17 şubat @mavms yesl @saripapatya10 N nur411 33 8 şubat 3BB,4BB 20 şubat @ssgz2011 M mrvmra @UzayKeki 30 6 şubat 3AB 18 şubat @Jane Jetgil meryemcck_ 25 6 şubat 3. Gün 18 şubat @ftmbg @6ayse1 G gulsn61 30 3 şubat 5. Gün 15 şubat zzzeyzeyyy 28 1 şubat 5. Gün 14 şubat @sevgili39 40 10 şubat 3. Gün 22 şubat @cansucansucan kbyndr 35 3 şubat 3. Gün 14 şubat yogismom 37 3 şubat 5. Gün 14 şubat A aslanbebe 32 3 şubat 5. Gün 17 şubat
Yaaa ne kadar güzel düşünmüşsün emeğine sağlık.Yazdım tabloya herkes guzel sonuclar alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?