2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhabaa, ben 3 şubatta oldum , yaşım 29, 4aa transfer edildi. Test günüm 15 şubat

Merhaba bende 27 yaşındayım. 1 şubatta 3.gün embriyosu 1.kalite yerleştirildi. 13 Şubat test günüm

Kızlar ben size şunu sormak istiyorum. Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum . Adetimi 15 ocakta olmuştum, 3 şubatta transfer yapıldı ve 15 şubatta test yapıcaz eğer inşallah pozitif olursa ben kaç haftalık hamile olucam nasıl hesaplanıyor.

Adet itibaren sayarsam 4 hafta bitmiş oluyor. Bilen biri yardımcı olabilir mi?

İlk gününe göre hesaplanıyor 15 ocaktan itibaren hafta hafta sayicaksin canim 4+3 oluyor 15 subat yani

Canım internette gebelik hesaplama robotları var blastokisti de hesaplıyor normal embriyoyuda adete göre de oradan bakabilirsin

Ben tedaviye daha yarın başlayacağım
selam canm bende yarın yumurta büyütme için tedaviye başlayacağım beraberiz yani :) inşallah herşey yolunda gider şubat ayınanyetişirz :)

arkadaşlar sizlerede hayırlı olsun süreçiniz inşallah pozitiflerle dolar taşar bu grup :)

Merhaba hanımlar
Benimde 4 Şubatta 5. gün çift embriyo transferi yapıldı. Yaş 34 ve ilk tüp bebek denememiz
Test günüm 16 Şubat
Embriyo kalitelerini bilmiyorum
Bende de pek belirti yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…