Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Sporcu sütyeni mantıklı evet teşekkür ederim

Bizde de aynı şeyi söyledi doktor. Şu an 3 haftalığız aslında 21 şubattı muhtemel doğum tarihi.
Bende diyorum ozmn biz bu zamana kadar ne yaşadık bunlar atak değildiyse

Benimkinin de pili zayıflıyor 3 4 çekimden sonra (yarım saat sonra otomatik kapanıyor) ama hiç zayıflamıyor çekim gücü. Ayrica ben emzirme sutyeni takıyorum onun içine koyuyorum zaten hiç yerinden oynamıyor. Yani bebegin altını bile değiştiriyorum bir sıkıntı olmuyor. Çok çok arada çok eğilirken ust boşluktan sut akıyor o kadar.

Sizinki lansinoh değil ama dimi? Ben emzirme atleti ile yapıyordum ama sütyenle deneyeyim belki o daha iyidir bu güzel fikir oldu

Sizinki lansinoh değil ama dimi? Ben emzirme atleti ile yapıyordum ama sütyenle deneyeyim belki o daha iyidir bu güzel fikir oldu
Benimki mochi eller serbest. Ben emzirme atleti de aldım ancak bir türlü yıldızımız barışmadı :) Suwen den 3 adet emzirme sutyen almıştım keşke 6 tane alsaymışım diyorum inanılmaz iyi çıktı:)

Sütyenleri ben dışarı çıkarken kullanıyorum evde ise atlet giyiyorum ikisinden de memnunun atlerim hepsi h&m güzel çıktılar bence 2 tane de penti var emziremeyen bir arkadaşım yollamıştı. Sütyenleri ise çeşit çeşit oysho ve h&m ama snaırım oysho'nun kalını daha güzel ama suwen deneyeyim bahar geliyo atlet giyemeyeceğiz artık.
Dışarıda emzirme odası olmayan bir yerde emzirmek de resmen eziyet ya daha deneyemedim ama gözümde büyüyor

Ben kullanıyorum ve çok memnunum ilk baştan beri süt sağıp buzluk stoğu yapıyorum bu pompayla aşırı konforlu kullanımı

Biz 3 gün evvel sahile gittik yürüyüşe akşam 9 gibi. Süt almayı da unuttuk, bir bank bulduk oturdum oraya üzerime bebişin battaniyesini örtüp Süt verdim ilk kez, esim onumde koruma oldu . Hiç de korktuğunuz gibi değil hiç kimsenin de umurunda degil valla :) En azından Mersin için öyle. Emzirme sutyenini evde ve dışarıda takıyorum ben. Çok rahat oluyor.

Ben vallla buldum. Gazı tamamen çıktı desekte varmış. Halay çektim çünkü delirdim. Bir güzel çıkarıyor. Ama durdu mu desen yok memeyi istiyor başa sarıyoz. Ben bu gidişle tığ gibi olurum

Sütüm fazla aktığı için biberonda benimkide terlemekten helak oluyor. Valla ben deldim azcık daha rahat oldu. Çocuk alışmış fazla yutmaya.

Sütüm fazla aktığı için biberonda benimkide terlemekten helak oluyor. Valla ben deldim azcık daha rahat oldu. Çocuk alışmış fazla yutmaya.
Ya benim de sütüm tazyikli acaba mememde ondan mı az duruyor? 10 dk sonra baya doymuş oluyor. Kilo alımı da fena değil ama uzun uyumuyor çok fena ikilemdeyim kafam basmıyor.

Valla ben de hep çantama emzirme örtüsü atıyorum ne olur ne olmaz diye ama bizim kızçe yolda hiç acıkmıyor sesi de çıkmıyor o sebeple şimdilik gerek kalmadı hastanede bi meme istiyor dün valla doktorun karşısında açtım emzirdim sonuçta doktor yoksa doktoru dinleyemiyoruz salak gibi çıkıyorum yanından hiçbir şey kalmıyoR aklımda siz dışarıda sütğ nasıl ısıtıyorsunu yanınıza aldığınız?

hata yaptım diye düşünmeyin. bazi bebeklerde hic sorun olmuyor. bizde olacağı varmış. emzirme danışmanlığı alirsaniz puf noktaları paylaşabilir misiniz? Ben de kararsizim danışmanlığı Ben de düşündüm ama esim hastabedekiyle bir görüşelim dedi daha gidemedik.

Ya benim de sütüm tazyikli acaba mememde ondan mı az duruyor? 10 dk sonra baya doymuş oluyor. Kilo alımı da fena değil ama uzun uyumuyor çok fena ikilemdeyim kafam basmıyor.
Derin uykuda az emip bırakıolar hemen. O an doymuş oluyorlar ama evet erken de uyanıo. Ben saldım artık ya. Kızım 5 10 dk emip bırakıodu gayet kilo almıştı. Buda alıyor sorun yok bence . Ardından fazla olanı kusuyor bile. O yüzden dk olayına takılmıyorum.

Ben de 15. Günden beri takılmıyorum ama salıdan beri uyumuyor geceleri hiç ondan takılıyorum yoksa kilo alıyor normal sınırlarda ekstra şişman olmasına gerek yok

kilo alımı iyiyse doyduguna guvenin. biz ilk ay kontolune gitmedik henuz 10 gunu kaldi. biraz sa o yuzden emin olamıyorum kilo alımı iyiyse ben de biraz rahatkayacagum. ben de yöntemlere baktim deniyorum ama kızım hic oralı degil:) insALLAH çözeriz hepimiz bi şekilde. pompa da beni mahvetti. bi de power pumping yapiyorum o iyice uçlarını acıttı. esim dun halimi gorunce rızkı kadar icer kendini paralama elinden geleni yapiyosun mamaya başlarız gerekirse dedi.

Ben de 15. Günden beri takılmıyorum ama salıdan beri uyumuyor geceleri hiç ondan takılıyorum yoksa kilo alıyor normal sınırlarda ekstra şişman olmasına gerek yok
E işte yenidoğan döneminden çıkıyorlar. Yavaştan adapte olmaya çalışıyorlar. İnan benimki de bizi perişan etti. Hatta dün doymuyor mu diye mama verdik gene aynı. İnşallah 40 dan sonra düzelir azcık umudum o. Düzelmezse 3 ayı bekliycem. Kızçe 3 aydan sonra düzrlmişti.

iki üç dakika sagip sonra emzirmeyi deneyin isterseniz. ilk hızlı gelen sut su bakımından zengin belki midesi onla dolup doyuyoduro ama hızlı acıkıyodur. son sute gelmeden birakiyosa ondandır belki kısa uyuması.

Valla benim 40'ında tüm gün uyudu bir sonraki gün atakmış aşırı kötüydü sonra aşırı güzel 3 gün geçirdik tam her şey iyiye gidiyor dedim pzt gecesinden beri bir değişik her şey en başa sardı aman iyi olsunlar da her şey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…