Bizde maalesef silikon uçla emiyoruz göğüs ucum yoktu tutamadı,yanlış emme sonucungögğslerim hep yara oldu kanadı son çare demedim silikon unu tuttu hemen ama ondada tam vakumlayamıyorum.memeler bosalmıyor ne kadar içiyor bilmiyorumevet malesef canim.hastaneye yatısimiz mahvetti emme olayını. ama yatmasak daha kotu. silikon ucla emiyor sukur en azindan sut kesilmez insALLAH da sagmayla destekleyerek gittiği yere kadsr anne sütü alir kızım. hayirlisi. sen nasilsin? Kaan nasil? 40 gunu devirmissiniz
Bizimkinde de gaz sancisi vardi. Uyurken 2 buklum cenin pozisyonuna geciyordu, ikinmaktan uykusundan uyaniyordu. 2 gundur sab simplex damlayi gunde 3 kez 5 damla seklinde ayni saatte veriyorum. Sanirim etkisi var, surekli alttan gaz cikartiyor, uyurken ikanma durumu cok cok azaldi sukurYa bende öyle biliyorum ama valla bizimki ilk haftadan beridir kavranıyor
kac damla veriyorsun canım sen
Arka ile eşit olması yeterli eşitse bez küçük geliyordur bide öyle deneyinAslinda gobek deliginin hemen altinda bitiyorum hatta ayni hiza diyebiliriz. Gobek deliginin ustune mi cikartsam acaba? Gobek deligi islanmasin, hava alsin diye bu sekilde yapiyordum
Ay taze fasulye de mi gaz yapıyormuş? Ne yicez ayol? Biz üç gündür krizliyiz. Taze fasülye ve ertesi gün kereviz yediydim.Biz dün tam bir kriz gecesi yaşadık çok ama çok zordu 17 günlük anneliğimde en çaresiz kaldığım andı salı gecesinden zaten uykusuzdum Çarşamba gündüz annem geldi Çarşamba akşam daha da şiddetlendi emiyor emiyor sürekli ama gaz yok çıkarsamıyoruz yıkadık ettik derken akşam poposuna zeytinyağı sürdüm ayaklarına karnına elma yağı çok şükür eşim bizi öyle uyutmuş
Bide ben dün akşam taze fasülye yedi cehalet işte bilmiyordum oda gaz yaparmış
kiralabunu.com diye bir site var onun kiralamini diye çocuklara özel sitesi var oradan arkadaşım spor aleti falan kiralamıştı zamanında oradan biliyorum kiralabunu'u,Elektrikli ana kucagini nereden kiraladiniz?
10. gün sonu sanırım ama benim doktorum 3. Gün için bir fitil verdi yağmış zaten o fitili 2'e bölüp kullanacakmışız 10 güne kadar beklerseniz çok sancı yaşabilir bebek dedi gliserin kansuk adıPeki ne zaman yapamadığı için korkmalıyim. Gaz çıkarıyor ben heyecanla bezini açıyorum bu gece yapsa keşke
Ay kerevizde mi ben de sebze gaz yapmaz diye kereviz yiyordum acaba kızçeyi o mu yorduAy taze fasulye de mi gaz yapıyormuş? Ne yicez ayol? Biz üç gündür krizliyiz. Taze fasülye ve ertesi gün kereviz yediydim.Bazı doktorlar alakası yok, annenin bağırsağı ayrı bebeğin ayrı diyor. Ama bence etkili.
evet ne kadar emdigini ben de anlamıyorum ve evet malesef sadece ucunu daha çok tuttuğu icin daha çok acı oluyor. iki cocugumda yaşamadım böyle. kızım da ilk basta cok guzel emdi yogun bakıma yatınca isler degisti çok zormus . ben sağarak veriyorum mutlaka. buyuk ihtimal de hic emin olamayacağım ve emzirme sagma seklinde gittigi yere kadsr gideceğim.Bizde maalesef silikon uçla emiyoruz göğüs ucum yoktu tutamadı,yanlış emme sonucungögğslerim hep yara oldu kanadı son çare demedim silikon unu tuttu hemen ama ondada tam vakumlayamıyorum.memeler bosalmıyor ne kadar içiyor bilmiyorumhep aç gibi ağlıyor bide bırakması çok zormuş zaten onsuzda içmiyor ne yapacağım bende bilmiyorum
Bende galiba emzirme danışmanlığı alacağım kafam asla rahat değil,bende sağıp veriyorum mecburen biberonla çünkü boşalmıyor memeler. Bide ona alıştı çok akıyor tabi,yapmayacağım dediğim tüm hataları yaptım çok şükürevet ne kadar emdigini ben de anlamıyorum ve evet malesef sadece ucunu daha çok tuttuğu icin daha çok acı oluyor. iki cocugumda yaşamadım böyle. kızım da ilk basta cok guzel emdi yogun bakıma yatınca isler degisti çok zormus . ben sağarak veriyorum mutlaka. buyuk ihtimal de hic emin olamayacağım ve emzirme sagma seklinde gittigi yere kadsr gideceğim.
Valla ben bazen dizime yatiriyorum, muzik acip elleri ayaklariyla oynuyorum bazen masal okuyorum. Surekli konusuyorum zaten genelde ayaklarina, ellerine masaj yapiyorum. Daha 19 gunluk ama ben konusurken o kadar dikkatli bakiyor ki bana. Cogunluk kaşlari catik duruyor sanirim cok konusmamdan hoslanmiyor
Canım benim kız konuşmayı çok seviyor böyle ağız hareketlerimi belirgin yapa yapa konuşuyorum, biraz manuel ana kucağına koyuyorum önündeli oyuncakları taktım biraz onla oyalanıyor 10 dk falan bir de benim kız düz yatmayı seviyor koltuğa, bizim yatağa, yere düz yatırıp konuşuyorum kitap ya da zeka kartlarını gösteriyorum. Bir de bugün kiraladığım elektrikli ana kucağı geldi onda baya baya takıldı ben şok hatta uyudu bile az birsz
Canımmm çok geçmiş oldun elma yağı gaza mı iyi geliyormuş?
çok teşekkür ederim ben henüz erken diye düşünüyordum kartlar için ama sanırım zamanı gelmiş :) başlayalım bakalım. biraz öyle oyalarız yalnız olunca böyle biraz zor oluyoBen siyah beyaz kartlarla göz takibi yaptırıyorum ve dans dans ediyoruz(babamız dans etmeye bayılır ve bınu yıllardır profesyonel olarak yapar) kızlarıyla da dans ediyor işte arta kalan vakıtte ben kartlarla takip yaptırıp,göz teması kurul konuşuyorum
Aynen tatlı elma yağı instagramda bi kadından duymuştumCanım benim kız konuşmayı çok seviyor böyle ağız hareketlerimi belirgin yapa yapa konuşuyorum, biraz manuel ana kucağına koyuyorum önündeli oyuncakları taktım biraz onla oyalanıyor 10 dk falan bir de benim kız düz yatmayı seviyor koltuğa, bizim yatağa, yere düz yatırıp konuşuyorum kitap ya da zeka kartlarını gösteriyorum. Bir de bugün kiraladığım elektrikli ana kucağı geldi onda baya baya takıldı ben şok hatta uyudu bile az birsz
Canımmm çok geçmiş oldun elma yağı gaza mı iyi geliyormuş?
Kesinlikle çok etkili bana süt bütün baklagiller no artık her sabah rezene yada papatya çayı içiyorum bu akşamda kimyon çayı yaptım içtim gaz sancısı felaket gözümü korkuttuAy taze fasulye de mi gaz yapıyormuş? Ne yicez ayol? Biz üç gündür krizliyiz. Taze fasülye ve ertesi gün kereviz yediydim.Bazı doktorlar alakası yok, annenin bağırsağı ayrı bebeğin ayrı diyor. Ama bence etkili.
Ay benim oğlan da öyleValla ben bazen dizime yatiriyorum, muzik acip elleri ayaklariyla oynuyorum bazen masal okuyorum. Surekli konusuyorum zaten genelde ayaklarina, ellerine masaj yapiyorum. Daha 19 gunluk ama ben konusurken o kadar dikkatli bakiyor ki bana. Cogunluk kaşlari catik duruyor sanirim cok konusmamdan hoslanmiyor
Aslında komik ama başıma geldi benim oğlanın pipisi yukarı yönlü kalmış bezi bağlarken aynen dediğin gibi göbek ıslanmıştı. Kv uyardı tam kaparken pipisine bak aşa yönlü olsun diye. Ona dikkat etmişmiydin?Ya kizlar ben bu bez baglama isini beceremiyorum. Oglumun cogu zaman bodysinin gobek kismi islak oluyor. Bakiyorum çiş gelmisbosluk birakmamaya calisiyorum, bezin bantlari ustuste biniyor ama gobegini icine cekince mi bosluk cikiyor anlamiyorum. O aradan nasil çiş kacar. Sizde de oluyor mu bu durum?
Bizde de öyle ağzında uyurken kabarcık oluyor hep arada yutkunma sesi geri tepiyor. Bi iki kezde burnundan geldi yatarken çok korktum. Geceleri hep tetikteyim. Aynı damlayı bizde kullanıyoruz.Bizimkinde de gaz sancisi vardi. Uyurken 2 buklum cenin pozisyonuna geciyordu, ikinmaktan uykusundan uyaniyordu. 2 gundur sab simplex damlayi gunde 3 kez 5 damla seklinde ayni saatte veriyorum. Sanirim etkisi var, surekli alttan gaz cikartiyor, uyurken ikanma durumu cok cok azaldi sukurbizde suan reflu sorunu var. Gazini da cikartsam agzinda kopuklu sut ve kusma durumumuz basladi. Surekli agzina geliyor yedigi.
bizimki sanirim bizi begenmedi, hep kaslar catik, suleyman demirel gibi gıdıkli bir kafaAy benim oğlan da öyle
Ben anlatıyorum öyle bir dinliyor ki
Böyle inceliyor beni saçıma ağzıma bakıyor süzüyorbu nası bi tip diyo heralde
Aaaaaa hic aklima bile gelmedi. Hatta kac kez isedi alti acikken, esim uyardi iseyecek diye. Ben isemesin o an diye hemen kapatiyorum. Bir dahakine dikkat edecegim.Aslında komik ama başıma geldi benim oğlanın pipisi yukarı yönlü kalmış bezi bağlarken aynen dediğin gibi göbek ıslanmıştı. Kv uyardı tam kaparken pipisine bak aşa yönlü olsun diye. Ona dikkat etmişmiydin?
Canım gazdan bezden mızmızdan emmesinden fırsat mı kalıyor aktiviteye. Bugün babasıyla bittik böyle bir huysuzluk yok öğlenden beri sıfır uyuma. Bir ben delirdim bir baba delirdi. Şimdi yarım saattir uyuyor ama derin uykuya dalamadı. Atak dedikleri şey buysa inşallah uzun sürmez.bu bebitolar nası oyalanır ya 1-1,5 saat uyanık kalıyo düzen kurmaya çalışıyoruz. o sürede nasıl oyalanacakoyuncaktan anlamıyor konuşmaktan anlamıyor
evet nemlendirici almıştım deneyeceğim.inşallah işe yarar baya dolu geliyor sesBana doktorum hava temizleyicidense hava nemlendirici daha işe yarıyor dedi. 2 gündür eşim daha iyi temizliyor burnunu bir de geceleri bu nemlendiriciyi açınca baya azaldı oldu ses zaten bş dene istersen
Bizimkinde sümük yok tertemiz ama yine de o ses var inşallah önemli bişey değildir geçmezse bende gideceğimBen sağlık ocağındski ebenin yanına gittim. Aile hekimi ciğerine baktı. Hava nemlendiricisi 24 saat açık neredeyse ama tıkanıyor. Sabahları uyanınca temizliyorum. Nebilazetor ile serum suyu tutuyorum bazen iki bazen bir kere.
Bizimde iki gün oldu kaka yapmadı. Çiş sayısı yeterli bugün daha çok emdirmeye çalıştım. Her gün yapan çocuk bu iki gündür yapmadı.
evet ne kadar emdigini ben de anlamıyorum ve evet malesef sadece ucunu daha çok tuttuğu icin daha çok acı oluyor. iki cocugumda yaşamadım böyle. kızım da ilk basta cok guzel emdi yogun bakıma yatınca isler degisti çok zormus . ben sağarak veriyorum mutlaka. buyuk ihtimal de hic emin olamayacağım ve emzirme sagma seklinde gittigi yere kadsr gideceğim.
Kızlar bende slikon uç kullanıyorum ve çok yoruldum 45 günlük olduk bugün hâla bırakmadı.Kendi kendine bıraktı diyen var.2 yıl öyle emzirdim diyen var.Slikonun ucunu keserek emzirmeyş denedm bu sefer de göğüs ucum yara oldu.Bende anlayamıyorum doyuyor mu doymuyor mu.Kilo alımı iyi ama içim rahat etmiyor.Bende danışmanlık almayı düşünüyorum eğer alıp memnun kalırsanız burayada yazarsanız sevinirim.Bende galiba emzirme danışmanlığı alacağım kafam asla rahat değil,bende sağıp veriyorum mecburen biberonla çünkü boşalmıyor memeler. Bide ona alıştı çok akıyor tabi,yapmayacağım dediğim tüm hataları yaptım çok şükür
3 ya da 4 kere 8 damla veriyorum süte mamaya ekliyorumYa bende öyle biliyorum ama valla bizimki ilk haftadan beridir kavranıyor
kac damla veriyorsun canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?