Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Bizde maalesef silikon uçla emiyoruz göğüs ucum yoktu tutamadı,yanlış emme sonucungögğslerim hep yara oldu kanadı son çare demedim silikon unu tuttu hemen ama ondada tam vakumlayamıyorum.memeler bosalmıyor ne kadar içiyor bilmiyorum hep aç gibi ağlıyor bide bırakması çok zormuş zaten onsuzda içmiyor ne yapacağım bende bilmiyorum

Ya bende öyle biliyorum ama valla bizimki ilk haftadan beridir kavranıyor

kac damla veriyorsun canım sen
Bizimkinde de gaz sancisi vardi. Uyurken 2 buklum cenin pozisyonuna geciyordu, ikinmaktan uykusundan uyaniyordu. 2 gundur sab simplex damlayi gunde 3 kez 5 damla seklinde ayni saatte veriyorum. Sanirim etkisi var, surekli alttan gaz cikartiyor, uyurken ikanma durumu cok cok azaldi sukur bizde suan reflu sorunu var. Gazini da cikartsam agzinda kopuklu sut ve kusma durumumuz basladi. Surekli agzina geliyor yedigi.

Ay taze fasulye de mi gaz yapıyormuş? Ne yicez ayol? Biz üç gündür krizliyiz. Taze fasülye ve ertesi gün kereviz yediydim. Bazı doktorlar alakası yok, annenin bağırsağı ayrı bebeğin ayrı diyor. Ama bence etkili.

Elektrikli ana kucagini nereden kiraladiniz?
kiralabunu.com diye bir site var onun kiralamini diye çocuklara özel sitesi var oradan arkadaşım spor aleti falan kiralamıştı zamanında oradan biliyorum kiralabunu'u,
bir gece uyumayınca bebiş tüm gün araştırdım 4moms çok övmüş gazlı ve kolik bebek anneleri baktım trde 20.000-30.000 arası sıfırı ikinci el almaya çalıştım kargodan satamadılar en son aklıma kiralamak geldi baktım varmış bu model kiraladım ama başka markalarda var
Peki ne zaman yapamadığı için korkmalıyim. Gaz çıkarıyor ben heyecanla bezini açıyorum bu gece yapsa keşke
10. gün sonu sanırım ama benim doktorum 3. Gün için bir fitil verdi yağmış zaten o fitili 2'e bölüp kullanacakmışız 10 güne kadar beklerseniz çok sancı yaşabilir bebek dedi gliserin kansuk adı

Ay kerevizde mi ben de sebze gaz yapmaz diye kereviz yiyordum acaba kızçeyi o mu yordu sürekli et mi yicez valla ya

evet ne kadar emdigini ben de anlamıyorum ve evet malesef sadece ucunu daha çok tuttuğu icin daha çok acı oluyor. iki cocugumda yaşamadım böyle. kızım da ilk basta cok guzel emdi yogun bakıma yatınca isler degisti çok zormus . ben sağarak veriyorum mutlaka. buyuk ihtimal de hic emin olamayacağım ve emzirme sagma seklinde gittigi yere kadsr gideceğim.

Bende galiba emzirme danışmanlığı alacağım kafam asla rahat değil,bende sağıp veriyorum mecburen biberonla çünkü boşalmıyor memeler. Bide ona alıştı çok akıyor tabi,yapmayacağım dediğim tüm hataları yaptım çok şükür

çok teşekkür ederim ben henüz erken diye düşünüyordum kartlar için ama sanırım zamanı gelmiş :) başlayalım bakalım. biraz öyle oyalarız yalnız olunca böyle biraz zor oluyo

Aynen tatlı elma yağı instagramda bi kadından duymuştum

Kesinlikle çok etkili bana süt bütün baklagiller no artık her sabah rezene yada papatya çayı içiyorum bu akşamda kimyon çayı yaptım içtim gaz sancısı felaket gözümü korkuttu kendimde çorapsız gezmiyorum

Ay benim oğlan da öyle
Ben anlatıyorum öyle bir dinliyor ki
Böyle inceliyor beni saçıma ağzıma bakıyor süzüyor bu nası bi tip diyo heralde

Ya kızlar bu atak haftalarının 40.haftadan itibaren hesaplanması doğru mu gerçekten ya? Yoksa biz bence bugün itibarıyla atak haftasındayız, uykuya direniyor, daldığı anda ağlayarak uyanıyor filan

Aslında komik ama başıma geldi benim oğlanın pipisi yukarı yönlü kalmış bezi bağlarken aynen dediğin gibi göbek ıslanmıştı. Kv uyardı tam kaparken pipisine bak aşa yönlü olsun diye. Ona dikkat etmişmiydin?

Bizde de öyle ağzında uyurken kabarcık oluyor hep arada yutkunma sesi geri tepiyor. Bi iki kezde burnundan geldi yatarken çok korktum. Geceleri hep tetikteyim. Aynı damlayı bizde kullanıyoruz. ama çok sancısı oluyor bazen ağlıyor sancıdan. Bazı günler kolik tutuyor çok yoruluyoruz. Sakinleştirene kadar zor oluyor.

Aaaaaa hic aklima bile gelmedi. Hatta kac kez isedi alti acikken, esim uyardi iseyecek diye. Ben isemesin o an diye hemen kapatiyorum. Bir dahakine dikkat edecegim.

bu bebitolar nası oyalanır ya 1-1,5 saat uyanık kalıyo düzen kurmaya çalışıyoruz. o sürede nasıl oyalanacak oyuncaktan anlamıyor konuşmaktan anlamıyor
Canım gazdan bezden mızmızdan emmesinden fırsat mı kalıyor aktiviteye. Bugün babasıyla bittik böyle bir huysuzluk yok öğlenden beri sıfır uyuma. Bir ben delirdim bir baba delirdi. Şimdi yarım saattir uyuyor ama derin uykuya dalamadı. Atak dedikleri şey buysa inşallah uzun sürmez.

Bana doktorum hava temizleyicidense hava nemlendirici daha işe yarıyor dedi. 2 gündür eşim daha iyi temizliyor burnunu bir de geceleri bu nemlendiriciyi açınca baya azaldı oldu ses zaten bş dene istersen
evet nemlendirici almıştım deneyeceğim.inşallah işe yarar baya dolu geliyor ses
Bizimkinde sümük yok tertemiz ama yine de o ses var inşallah önemli bişey değildir geçmezse bende gideceğim

Kızlar bende slikon uç kullanıyorum ve çok yoruldum 45 günlük olduk bugün hâla bırakmadı.Kendi kendine bıraktı diyen var.2 yıl öyle emzirdim diyen var.Slikonun ucunu keserek emzirmeyş denedm bu sefer de göğüs ucum yara oldu.Bende anlayamıyorum doyuyor mu doymuyor mu.Kilo alımı iyi ama içim rahat etmiyor.Bende danışmanlık almayı düşünüyorum eğer alıp memnun kalırsanız burayada yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…