Ohlalakoala da çok güzel şeyler var. Ben kızımın 1.ayi için oradan 3 parça takım aldım, az biraz büyük oldular ama çok güzellerdi. Bayramda tam olurlar :) Benim favorim bu oldu :)Ayy aşırı güzelmiş kızlar için fikirlere açığım
Aynısı benim kızımda da oldu kızarıklıkları geçti ama hala pıtır pıtır yüzü ya nasıl geçecek bilmiyorum. Doktora sormayı da unuttum gribe odaklandık onu sormayı unuttuk. Ama bir problem olsaydı doktor söylerdi diye düşündüm çünkü fark edilmeyecek bişey değilArkadaşlar kızımın yanakları hep kırmızı kırmızı sivilce oldu,hafif kabarık isilik değil sanki yaşayan varmı ne yapmalıyım.resimde kızarık değil ama baya çok ve kırmızı aslında
Ayyy hemen bakayım cidden çok cool ama çın cici bir takımmışOhlalakoala da çok güzel şeyler var. Ben kızımın 1.ayi için oradan 3 parça takım aldım, az biraz büyük oldular ama çok güzellerdi. Bayramda tam olurlar :) Benim favorim bu oldu :)
Mavi Çiçek Baskılı Dantelli Şalvar Takım
Mavi Çiçek Baskılı Dantelli Şalvar Takımwww.ohlalakoala.com
Canım nasılsınız? Atlattınız dimi?Aynısı benim kızımda da oldu kızarıklıkları geçti ama hala pıtır pıtır yüzü ya nasıl geçecek bilmiyorum. Doktora sormayı da unuttum gribe odaklandık onu sormayı unuttuk. Ama bir problem olsaydı doktor söylerdi diye düşündüm çünkü fark edilmeyecek bişey değil
Evet 75 iken 85 oldu sonra yine kücük düsürmenin şimdi yine 85 beden oluyorİnsallah canım2 beden buyumus muydu peki o zaman
Bizimde oluyo duş alınca azalıyo sanki çok sıcak olunca ve terlediğinde artıyo birde bizim ki sanki egzama gibi oldu kulak memesinde de var pul pul kurumaya başladı ama başta böyleydi bende o yüzden sabahları banyoda yüzünü yıkıyorum yıkadıkca azalıyor sanki birde mustela nın atopik hasas ve kuru ciltler için şampuanı vardı ilk oğlumda cildi hasasa duş sonrası çok az kalıyor iki gündür yıkamadım yıne arttı sankiArkadaşlar kızımın yanakları hep kırmızı kırmızı sivilce oldu,hafif kabarık isilik değil sanki yaşayan varmı ne yapmalıyım.resimde kızarık değil ama baya çok ve kırmızı aslında
İyiyiz çok şükür atlattık gibiydi bu gün kızımın genzi yine dolu uyandı sf ile temizliyoruz bakalım yarına tekrar randevu aldık aspire ettiririm diye onunda yapınca kanama riski falan da varmış bilemedim bi kez yaptırdık çok rahatladıCanım nasılsınız? Atlattınız dimi?
Benim kızlarımın ikisinin de ara ara oluyor ama sanırım kıyafeti yada kundağı yada ellerini yüzüne koyduklarında kıyafetleri falan temas edince oluyor gibi geldi şimdi ona dikkat edyorum yakası falan değmesin diye birde böyle olunca yıkıylrum yüzlerini ve bebek bakım yağı ile hafif bi nemlendiriyorum fazla olmayacak şekilde çünkü yıkayınca kurur ciltleri diye korkuyorumArkadaşlar kızımın yanakları hep kırmızı kırmızı sivilce oldu,hafif kabarık isilik değil sanki yaşayan varmı ne yapmalıyım.resimde kızarık değil ama baya çok ve kırmızı aslında
Kitikate ben bugün kızlarjma bakarken erkek bebeklere de güzel şeyler vardı bi göz gezdirin sitesine istersenizEveeet şimdi bayramda ne giydireceğiz biz bu oğluşlarımıza kızlarHiç doğru düzgün takım bulamadım. Var mı önerileriniz?
kızlar zaten inanılmaz şanslı onlar için çok güzel şeyler var kızım da hiç zorlanmıyordum ama oğlum da bir şey bulmakta çok zorlanıyorumAyy aşırı güzelmiş kızlar için fikirlere açığım
henüz ikinci ay aşısını olmadık ama onun zor geçtiğini söylüyorlar evde Calpolünüz varsa doktora danışıp uygun miktarda verebilirsiniz ağrı yapmış olabilirKızlar biz cumartesi karma aşıları olduk. İlk gün sakin geçti ateş yoktu. Dün akşam aşırı huysuzlandı. 2. Gece yani. Değişik bişey oldu. Kolik tuttu desem yani herzamankinden farklı huysuzlandı ağlamak çığlık kıyamet. Sizin aşılarda böyle bişey oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?