Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Aynısı benim kızımda da oldu kızarıklıkları geçti ama hala pıtır pıtır yüzü ya nasıl geçecek bilmiyorum. Doktora sormayı da unuttum gribe odaklandık onu sormayı unuttuk. Ama bir problem olsaydı doktor söylerdi diye düşündüm çünkü fark edilmeyecek bişey değil

Canım nasılsınız? Atlattınız dimi?

Ay kızlar her akşam aynı saate bir ağlama krizi uyku iken aniden ağlar uyanıkts olsa cığlık cığlığa ağliyor ama her akşam 10 da olması şaşırtı 1saat pış pış evi turlayıp geze, geze uyumadı çarşafa koyduk sakinleşti uyudu

Bizimde oluyo duş alınca azalıyo sanki çok sıcak olunca ve terlediğinde artıyo birde bizim ki sanki egzama gibi oldu kulak memesinde de var pul pul kurumaya başladı ama başta böyleydi bende o yüzden sabahları banyoda yüzünü yıkıyorum yıkadıkca azalıyor sanki birde mustela nın atopik hasas ve kuru ciltler için şampuanı vardı ilk oğlumda cildi hasasa duş sonrası çok az kalıyor iki gündür yıkamadım yıne arttı sanki

Bebek'te Böbrek genişleme olup doğumdan sonra geçen varmı aramızda

Canım nasılsınız? Atlattınız dimi?
İyiyiz çok şükür atlattık gibiydi bu gün kızımın genzi yine dolu uyandı sf ile temizliyoruz bakalım yarına tekrar randevu aldık aspire ettiririm diye onunda yapınca kanama riski falan da varmış bilemedim bi kez yaptırdık çok rahatladı

Benim kızlarımın ikisinin de ara ara oluyor ama sanırım kıyafeti yada kundağı yada ellerini yüzüne koyduklarında kıyafetleri falan temas edince oluyor gibi geldi şimdi ona dikkat edyorum yakası falan değmesin diye birde böyle olunca yıkıylrum yüzlerini ve bebek bakım yağı ile hafif bi nemlendiriyorum fazla olmayacak şekilde çünkü yıkayınca kurur ciltleri diye korkuyorum

Eveeet şimdi bayramda ne giydireceğiz biz bu oğluşlarımıza kızlar Hiç doğru düzgün takım bulamadım. Var mı önerileriniz?
Kitikate ben bugün kızlarjma bakarken erkek bebeklere de güzel şeyler vardı bi göz gezdirin sitesine isterseniz

Kızlar biz cumartesi karma aşıları olduk. İlk gün sakin geçti ateş yoktu. Dün akşam aşırı huysuzlandı. 2. Gece yani. Değişik bişey oldu. Kolik tuttu desem yani herzamankinden farklı huysuzlandı ağlamak çığlık kıyamet. Sizin aşılarda böyle bişey oldumu?

henüz ikinci ay aşısını olmadık ama onun zor geçtiğini söylüyorlar evde Calpolünüz varsa doktora danışıp uygun miktarda verebilirsiniz ağrı yapmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…