Eşiniz çok doğru söylemiş. Ben de hep sarılıp öpüyorum zaten biraz büyüdükten sonra izin vermez diyorum. Allahim bütün çocukları sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin herkese. Geri kalan her sey zamanla oturur yerine.yorumunuz guc verdi. kızıma bakınca icim nese doluyor. sen her zorluğa değersin diyorum. ama gun içinde duygu dalgalanmalarim cok fazla. surekli yetemiyorum cocuklarima duygusu. sonra diyorum sen robot degilsin insansin elinden geleni yapıyorsun bazi şeyler kontrolünün disinda olacak olması gereken yaşanacak. yani akil doğruya yönlendiriyor ama iste duygular şelale. 3 sezeryan zormus ama. ilk ikisinde 3. gun ayaktayım. bunda hastane de yattık dinlenemedim sanirim bir de ben tüpleri baglattim orda islem olduğundan mi bilmiyorum hala iyilesemedim. benim esim de bir daha bu kokuyu duyamayacagiz son çocuğumuz kendine surekli yetersizlik hissi yüklemek yerine bu günlerin tadını çıkar diyor ama gel de benim hormonlarıma anlat. ama dediğiniz gibi geçecek bu gunler insALLAH. Rabbim evlatlarımıza ve bize güzel gunler göstersin insALLAH.
allahım nasip et yarabbimAy dün biraz gündüz kızçem uyudukça dolapları toplamıştım zaten günlerdir de uykusuzdum akşama bir de kızımın kolik atağı tutunca saatler squar yaptım en son 11 gibi ben dayanamıyorum siye kocama bıraktım. 2'e kadar uyumuşum kızçem de dün emip uyudu saat başı kalkmadı sabah 08:30'da kendim uyandım resmen dünyadaki cenneti yaşadım uzun zaman sonra ağlama sesi olmadam biyolojik olarak uyandım
ben koyuyorum arada. zaten eğimli dümdüz bişey değil. uyuduğu bile oldu ordaAna kucağına ne zaman koydunuz? 1 ay dolsun öyle koyayım dedim ama geç mi? Bende nuna var
Bizimki 2 kere uyandı gece ama son 1 haftadır saat başı kalkıyordu dün baya 3-4 saat uyudu maşallah sizin kız gibi olur umarımallahım nasip et yarabbim
kızım da dört aylıkken bir gece hiç uyanmamıştı sonra da hiç geceleri uyanmadı o ilk gecenin sabahında bi afallamıştık. acaba uyandık da hatırlamıyor muyuz dedik. ne güzel bişey o deliksiz uyku.
ben koyuyorum arada. zaten eğimli dümdüz bişey değil. uyuduğu bile oldu orda
Bendede aynı durum var iki sene sonra emzirme dönemi bitince bi kaç planım var hayata geri dönmek için eğer oluşan o 3-4 çatlagı geçirmeyi başaramazsam iki sene beklemeden eğer emzirme döneminde bi sorun olmayacaksa onları lazer ile geçirmek ve göğüslerim içinde emzirme dönemi bitince minik dokunuşlar ile efsane geri döndü demeyi planlıyorım Göğüslerim hariç vücudum zaten yaza bomba gibi hazır olacak Şimdiden de hazır ama göbek kısmının biraz daha sıklaşması lazım ama emzirme bittiği gibi ambulans çağırıp acil olarak hastaneye kaldırtıcam kendimiKızlar ya göguslerim 2 beden büyüdü ve sarktı , hiç memnun degilim bu durumdanemzirme doneminden sonra normale doner mi ne dersiniz
Ohhh gerçekten çok zor bi süreç siz yıne tecrubelisiniz iki çocuktan yeni anne olanlar ve benim gibi ilk anneliğin de iki bebek annesi olanlar herşey x2 derken lohusalıkta x2 ile vurdu geçti ama okuduğum ve çevremde dinlediğim kadar kötü olmadım ben belkide kötü olmaya fırsatım olmadı az daha sabır az daha sabır derken alıstım keyif almayı öğrendimkizlar bugun itibariyle ben de "intikam uykusuzlugu" basladi sanirim . evdeki herkes uyudu .bebegim de birazdan beslenmeye kalkacak benim de uyumam lazimdi ama gunler elimden yitip gidiyor ve hicbirsey yaoamiyorum diye oturdum telefonla uğraşıyorum. bugüne kadsr surekli dinlenme peşindeydim. sanirim lohusa depresyonu da geliyor adim adim.3 cocukla bas edemeyeceğimi düşünüyorum. suan annem yanımda ama gidecek bayram geliyor mecbur. 3 bucum yaşındaki oğlum normalde anneannesine herseyini yaptirirdi simdi surekli annem yapsin diyor. büyük oglum anne okula sen bırak beni sen al diyor. daha dikislerim iyileşmedi arabayı zor kullanıyorum o da zorunda kalırsam ama anlamiyor. ust uste geliyor hersey . gündüzleri bi şekilde geçiyor akşamları tetikleniyorum. esimi gorunce ayri bir delirme geliyor. o hayatına devam ediyor ben işime gitmiyorum hayatim elimden alınmış gibi hissediyorum. kendime surekli telkin veriyorum. bu duygular gerçek değil iki cocukta da benzer şeyler yaşadın gececek bu günlerin diyorum ama kendimi ağlarken buluyorum. karmakarışigim. kimseye de cok derdimi anlatamıyorum sizle paylaşmak istedim. uzun oldu biraz . sabredip okuyanlara tesekkur ederim
İnsallah canımBenim ilk oğlumda 2 yıl emzırdim sonra eskiye döndü sarkma da olmadı çok şükür ekstra bir şey de yapmadım nasıl oldu da sarkmadı bilemedim inşallah bu sefer de eskiye döner
Ahahaha supersin babyBendede aynı durum var iki sene sonra emzirme dönemi bitince bi kaç planım var hayata geri dönmek için eğer oluşan o 3-4 çatlagı geçirmeyi başaramazsam iki sene beklemeden eğer emzirme döneminde bi sorun olmayacaksa onları lazer ile geçirmek ve göğüslerim içinde emzirme dönemi bitince minik dokunuşlar ile efsane geri döndü demeyi planlıyorım Göğüslerim hariç vücudum zaten yaza bomba gibi hazır olacak Şimdiden de hazır ama göbek kısmının biraz daha sıklaşması lazım ama emzirme bittiği gibi ambulans çağırıp acil olarak hastaneye kaldırtıcam kendimi
Ben zaten 9 kilo almıştım hepsini verdim hatta 2 kilo daha indim her gece squat yapınca kızımla bacaklarım da hiç olmadığı kadar yaza hazır olacak sanırım. Pilatese başlarım diyordum ama hiç gerek yokAhahaha supersin babybenim de göbek var hala hafiften ama +4 kilom kaldı . Suan rahatsız eden memeler , bi de terleme yapıyor vs vucuduma cok büyük umarım eskiye donerler , yoksa ben de dusunuyorum işlem yaptırmayı
3. cocuk evet tecrube var ama kab uyusmazligindan sarılık ilk defa oldu. 8 gun hastanede yatma sureci cok zordu. eve gelince 8 gun anneyi görmeyen iki oğluma ve yeni bebege yetememe duygusu . gun geçtikçe kolaylaşacak insALLAH. keyif alacagim günleri umutla bekliyorum.Ohhh gerçekten çok zor bi süreç siz yıne tecrubelisiniz iki çocuktan yeni anne olanlar ve benim gibi ilk anneliğin de iki bebek annesi olanlar herşey x2 derken lohusalıkta x2 ile vurdu geçti ama okuduğum ve çevremde dinlediğim kadar kötü olmadım ben belkide kötü olmaya fırsatım olmadı az daha sabır az daha sabır derken alıstım keyif almayı öğrendim
Doğumda yaşanan bir komplikasyon yüzünden mi oldu? Çok geçmiş olsun.Ayy kilo konusunu halletmenize çok sevindim. Ben zaten kilolu hamile kalmıştım ve gebelik zehirlenmesi tansiyon derken son 2 ay çok kilo aldım. Doğumdan sonra da ameliyat vs devamlı yatmaktan doğumda verdiğim kiloları da tekrar aldım.
Şu an bağırsağım karnıma alındı kolostomi torbası takıldı onunla yaşıyorum bu arada. Benim lohusalık çarpı kaç zor geçti hesaplayamıyorum. Kızımı emzirmek kucağıma almak bile çok zor benim için. Diğer ameliyatlarımı bekliyorum bakalım.
Doğumda yaşanan bir komplikasyon yüzünden mi oldu? Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?