Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
biz de takıntı oldu bu konu ekstra üzerine düşüyorum yenidoğan doktorları ilk 10 gün kilo almamış diye nerdeyse çocuğa evde biz bakamıyoruz demeye getirdiler. hastanede yatıyo alıyo eve çıkıyo veriyo gibi bi tablo yarattılar da yazmıştım belki hatırlarsınız. çocuk daha iki haftalıktı 80 ml içsin diye hastanede tepemizde beklediler. haliyle midesi erkenden büyüdü çocuğumun o yüzden yiyo yemesi iyi

Evet evet hatırladım haklısınız valla doktor tercihi çok önemli ya bilgisi dışında ılıman dili olması lazım yoksa anneler zaten takıntıya meyilli insanları daha bir geriyorlar. Ama bence özel bir durum yoksa kilosu benim int okuduklarıma ve benim doktoruma göre çok iyi ama isterseniz başka bir çocuk doktoruna da gidin. Biz bu ay denemek için gideceğiz hem 1 ay uzun geliyor hem de doğum doktorumuz bizim şu an gittiğimiz hanımefendiden memnunuz ama belki de cahilliğimizden memnunuz dedi eşim bi deneyelim başka hastane başla doktor

Benim kızlarımdan biri de aynı sekilde kusuyıçor hatta bazen anlık kusuyor burnundan bile geliyor, yatarken falan hep aklım kalıyor ne yapmak gerek acaba cok can sıkıcı bir durum , gaz da alıyorum aslında

Bize mide ph’ını 24 saat takip edip reflü teşhisi koymuşlardı kusmasından dolayı, ilk ay anti reflü mama kullandık + sabahları 2,5ml şurup gibi bi ilaç verdi onu kullanıyoruz.

Gobek bagi 10 gün oldu düşmedi bizim.. yikamadikta kızım koktu resmen.. sizin kaçıncı günde düştü?

Birde hafif kan var gibi body de düşüyor mu yoksa doktora gitsek mi?

Kızımın erken düştü biraz 5.günümüzdü ama iki haftaya kadar normal diye okumuştum.

Bize mide ph’ını 24 saat takip edip reflü teşhisi koymuşlardı kusmasından dolayı, ilk ay anti reflü mama kullandık + sabahları 2,5ml şurup gibi bi ilaç verdi onu kullanıyoruz.

İyi geldi mi peki kullandığınız ilaclar ? Bir de mide ph ini hastanede yatırıp mi kontrol ettiler ? Bize de doktor 2 hafta evvel reflu olabilir demişti o hafta kilo alımı az idi ve kusmasi çoktu ancak hafta sonu olduğundan ultrason çekemedik sonra biz her meme beslenmesinden sonra dik tuttuk falan geçti ve kilo alımı bayağı iyi oldu. Bu birkaç gündür yeniden kusmaya başladı. Geçmeyen hıçkırık da çok sinirlendiriyor. Sizde de var mıydı?

Bizimii meme ağzında uyukluyor ama memeyide emiyor çekince memeyi tekrar istiyor doymuyor.mu acaba

Merhabalar. Bana kilosu çok iyi geldi. Internette 1 ayın sonunda 500-600 gram alması beklenir diyor. Yani çocuğa göre bu durum değişiyor mu bilmiyorum ama. Benim kizcede doğum kilosundan sonra biraz düştü
. O kilonun üstüne 500 gram kadar aldı daha 1 ay dolmadı ama hic doktorlar kilo alımı az filan demiyor bize. Sadece emiyor mama vermedik hiç.

susuz kalma da bende bas agrisi yapti sen yazinca aklima geldi napicaz cok dikkat edicez

tıbben 9 ay yeterli mi anne sütü için süt depolamam lazım sen de istersen öyle yap en azından depo setlerinin günde iki kez versen bir ay belki iki ay daha uzanırsın sureyi

benimki 3060 doğdu 2900 çıktı bir ay kontrolünde 4200 çıktı 1000 1300arasi almış dr gayet iyi dedi az mı olmuş yani ben de şaşırdım ben de sevinmiştim iyi kilo aldı diye

Kızlar kalca cıkıklığı için devlet hastanesine götürmeyi düşünüyorum bebeklerimi , kacıncı ayda ve hamgi bölüme gitmemiz gerek, ilk anneliğim bi fikrim yok

Sezeryan yerinin sol üstünde top gibi bir şişlik var sanki bende kızlar ve ağrı yapıyor.. sizde benzer bisi var mi?

Ay bu akşam benim kızçe iki kere boğazına süt kaçırdı çoşuyor gene sağolsun kolik atak şov memelerin kaçacakmışsına emiyor sağolsun. Zaten haberi de gördüm 2 kere olunca iyice panik oldum ben orada sırtına vurayım diye ters çevirmeye çalışıyorum o kendine gelmiş mememi yakalamaya uğraşıyor danacık

Bugün sağlık ocağına gittik ikinci topuk kanını aldılar şükür ki çok ağlamadı sonradan sakinleştirebildim ama sizdede oluyor mu bilmiyorum o ağlarken o yüz ifadesi zihnime kazınıyor durup durup aklıma geliyor içim acıyor bide bugün bi dikkatsizlik yaptım kendimi yedim bitirdim salon mutfak bir benim mutfağa gidip bi meyve soydum bi döndüm çocuğum yüzünü kapatmış açmaya çalışıyor seside çıkmıyor kahroldum kendime saydım sövdüm aklıma geldikçede çok üzülüyorum acaba ne kadar öyle uğraştı diye aklım gidiyor bazen kabus görüyor dudakları titriyor sesler çıkarıyor öyle kıyamıyorum ki içim akıyor sanki annelik hem çok güzel hem çok kaygılı yapıyor insanı

Bize de çok oldu son zamanlarda azaldı. O haberi bende izledim. Çok ağladım. Allah korusun.

Bize de çok oldu son zamanlarda azaldı. O haberi bende izledim. Çok ağladım. Allah korusun.
Bizim de arada oluyor ama bugün üst üste 2 kere oldu. Bizim kız bugün garip ne doyuyor ne uyuyor ne sakinleşiyor emziği de tükürüyor. Doyduğuna emin olmak için sağıp süt verdim öncesinde sonrasına beni emdi 60 ml biberondan emdi şu an hala emiyo

Koliği tutunca oğlumda öyle oluyor. Hırsla emiyor arada ağlama çığlık çok kısa hemen hırsla memeye yapışıyor devam. Sanki aç bırakmışız. Meme kaçıyor sanki
bende gece yatmadan biberonla anne sütü 70-80 ml veriyorum. Saat 12-1 arası. Daha uzun uyku uyuyor 4 e kadar fln uyanınca emziriyorum 7 ye doğru kalkıyor. Gece 2 kez uyanmış oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…