biz de takıntı oldu bu konu ekstra üzerine düşüyorum yenidoğan doktorları ilk 10 gün kilo almamış diye nerdeyse çocuğa evde biz bakamıyoruz demeye getirdiler. hastanede yatıyo alıyo eve çıkıyo veriyo gibi bi tablo yarattılar da yazmıştım belki hatırlarsınız. çocuk daha iki haftalıktı 80 ml içsin diye hastanede tepemizde beklediler. haliyle midesi erkenden büyüdü çocuğumun o yüzden yiyo yemesi iyiValla her ikisine göre de doğum ve hastane çıkışı 1000 üzerinden almışsınız yanlış hesaplamadıysam istedikleri sınırların içersinde biz sizden bir tık daha az aldık bize doktor maşallah nasıl yapıyorsanız öyle yapın dedi. Hiiç takma aşırı iyi beslemişsin helal olsun sana
Evet evet hatırladım haklısınız valla doktor tercihi çok önemli ya bilgisi dışında ılıman dili olması lazım yoksa anneler zaten takıntıya meyilli insanları daha bir geriyorlar. Ama bence özel bir durum yoksa kilosu benim int okuduklarıma ve benim doktoruma göre çok iyi ama isterseniz başka bir çocuk doktoruna da gidin. Biz bu ay denemek için gideceğiz hem 1 ay uzun geliyorbiz de takıntı oldu bu konu ekstra üzerine düşüyorum yenidoğan doktorları ilk 10 gün kilo almamış diye nerdeyse çocuğa evde biz bakamıyoruz demeye getirdiler. hastanede yatıyo alıyo eve çıkıyo veriyo gibi bi tablo yarattılar da yazmıştım belki hatırlarsınız. çocuk daha iki haftalıktı 80 ml içsin diye hastanede tepemizde beklediler. haliyle midesi erkenden büyüdü çocuğumun o yüzden yiyo yemesi iyi
Benim kızlarımdan biri de aynı sekilde kusuyıçor hatta bazen anlık kusuyor burnundan bile geliyor, yatarken falan hep aklım kalıyor ne yapmak gerek acaba cok can sıkıcı bir durum , gaz da alıyorum aslında
Gobek bagi 10 gün oldu düşmedi bizim.. yikamadikta kızım koktu resmen.. sizin kaçıncı günde düştü?
Birde hafif kan var gibi body de düşüyor mu yoksa doktora gitsek mi?
Bize mide ph’ını 24 saat takip edip reflü teşhisi koymuşlardı kusmasından dolayı, ilk ay anti reflü mama kullandık + sabahları 2,5ml şurup gibi bi ilaç verdi onu kullanıyoruz.
tam 10. günde düştü bizim abimin oğlu 15. günde düşmüştüGobek bagi 10 gün oldu düşmedi bizim.. yikamadikta kızım koktu resmen.. sizin kaçıncı günde düştü?
Birde hafif kan var gibi body de düşüyor mu yoksa doktora gitsek mi?
Merhabalar. Bana kilosu çok iyi geldi. Internette 1 ayın sonunda 500-600 gram alması beklenir diyor. Yani çocuğa göre bu durum değişiyor mu bilmiyorum ama. Benim kizcede doğum kilosundan sonra biraz düştüBişey soracağım
bir aylık kontrolünde oğlum 4875 geldi.
doğum kilosu 3860, sonra bi hafta gerildi 3640 oldu.
her bakımdan hesapladığımda 800-1000 arası almış. doktor bize fena değil kilo alımı dedi. daha fazla mı olmalıydı anlamadım ben az mı almış bu çocuk şimdi
susuz kalma da bende bas agrisi yapti sen yazinca aklima geldi napicaz cok dikkat edicezevet biliyorum senin de preeklampsi durumunu. tansiyon ilacı alıyorum ona rağmen 140 lardan inmemişti geçen gün 15-16 ile atak yaptı. doktoru aradık ilaco iki adete çıkardı üç kez içtikten ve limonlu su sarımsak vs den sonra ancak 13 lere indi şükür.
su içmediğimde yükseldiğini fark ettim o gün hastane içleri vardı su içmeyi unutuum tüm gün sadece bir kez idrara çıktığımı fark ettim böbrek çalışmayınca da tansiyon etkileniyor hemen.
emzirme benim de bir yıl bile süremeyecek ms hastasıyım 9. ayda ilaç tedavisine başlayacağız kesicez mecburen.
oğlum kızıma benziyor. kızım banaBen babasına benzeyen kızımı babasına bana benzerini kendim almıstım
benimki 3060 doğdu 2900 çıktı bir ay kontrolünde 4200 çıktı 1000 1300arasi almış dr gayet iyi dedi az mı olmuş yani ben de şaşırdım ben de sevinmiştim iyi kilo aldı diyeBişey soracağım
bir aylık kontrolünde oğlum 4875 geldi.
doğum kilosu 3860, sonra bi hafta gerildi 3640 oldu.
her bakımdan hesapladığımda 800-1000 arası almış. doktor bize fena değil kilo alımı dedi. daha fazla mı olmalıydı anlamadım ben az mı almış bu çocuk şimdi
Bize de çok oldu son zamanlarda azaldı. O haberi bende izledim. Çok ağladım. Allah korusun.Ay bu akşam benim kızçe iki kere boğazına süt kaçırdı çoşuyor gene sağolsun kolik atak şov memelerin kaçacakmışsına emiyor sağolsun. Zaten haberi de gördüm 2 kere olunca iyice panik oldum ben orada sırtına vurayım diye ters çevirmeye çalışıyorum o kendine gelmiş mememi yakalamaya uğraşıyor danacık
Bizim de arada oluyor ama bugün üst üste 2 kere oldu. Bizim kız bugün garip ne doyuyor ne uyuyor ne sakinleşiyor emziği de tükürüyor. Doyduğuna emin olmak için sağıp süt verdim öncesinde sonrasına beni emdi 60 ml biberondan emdi şu an hala emiyoBize de çok oldu son zamanlarda azaldı. O haberi bende izledim. Çok ağladım. Allah korusun.
Koliği tutunca oğlumda öyle oluyor. Hırsla emiyor arada ağlama çığlık çok kısa hemen hırsla memeye yapışıyor devam. Sanki aç bırakmışız. Meme kaçıyor sankiBizim de arada oluyor ama bugün üst üste 2 kere oldu. Bizim kız bugün garip ne doyuyor ne uyuyor ne sakinleşiyor emziği de tükürüyor. Doyduğuna emin olmak için sağıp süt verdim öncesinde sonrasına beni emdi 60 ml biberondan emdi şu an hala emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?