- 30 Haziran 2013
- 21.957
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.077
- 498
biliyorsun belki bende de doğumun hemen ardından preeklampsi oldu ilk iki üç hafta berbattı zaten tansiyon ilacı kullanıyorum miktarı iki katına çıkarttılar tansiyon ilacı kullanıyor musunsiz söyleyince şimdi sağarken ve emzirirken evet boynumda başımda daha yoğun ağrı hissediyorum. belki de bel boyuna bağlı sıcak uygulama duş vs deneyim. çok sinir bozucu bi baş ağrısı acile gitmeyi düşündüm ben de beynimde bi sorun var diye bile düşündüm ağrıdan
dün kardiyoloji uzmanı bi tanıdığıma sordum preeklemsi durumunda 4-6 haftaya kadar iyileşme bekleriz dedi tansiyon ağrı vs. benim beşinci haftada ama hala bi değişiklik yok. artık çocuğa bakımda zorlanıyorum tansiyon etkileri ağrı derken.
ladinimmmm 40in çıktı gözün aydın. Bu sıkıntıların hepsi geçecek ama yaşarken unsani gıcık ediyorlar . Kaan da kucuktu ve sürekli bir hiriltosi var genizine bisey kaçmış gibi bizde surekli ters emzirme ve eğim kullanıyoruz. dün yumrukları yere koydu sınav çeker gibi durdu güçlenmiş de fırlama bol bol emzircez güçlenecek bebeklerimizortopedi randevumuz iyi geçti kafa şekli için ters emzirme ve masaj önerdi boyun kası kısa kalmış tahmin ettiğim gibi küçük doğduğu için. Bol bol tummytime masaj ve ters emzirme ile çözcez inş. reflü yatağına yatırıyorum eğimli engel koyuyorum kafasını çevirmesin diye ama ne mümkün olmuyor öyle. Tempo hiç bitmiyor maalesef iki çocuk ve randevu olunca. akşam olunca da tüm günü düşünüp bitap düşüyorum ama bu sefer de gece mesaisi başlıyor. Çok yorgunum maalesef.
40 ucurma bir adet ama ben de bilmiyorum hiç tanık olmadım. Doğu karadenizde yok galibaLadin nasıl çıkarıyorsun ya? Bana da bir öneri anamla ben cahiliz anneme diyorum nasıl 40 uçurcaz ne bileyim ben internetten baksana diyo
Annem oruç tutuyor az önce aradı bu kırkı hafta sonu benim evde uçursak nasıl olur illa bugün mü olmalı diye40 ucurma bir adet ama ben de bilmiyorum hiç tanık olmadım. Doğu karadenizde yok galiba
hiç öğrenelim yok sen yapınca yaz bize de belki biz de ucururuzAnnem oruç tutuyor az önce aradı bu kırkı hafta sonu benim evde uçursak nasıl olur illa bugün mü olmalı diyededim ben de bilmiyorum kv ile konuş bizde de yok öyle şeyler pek
Allah yardımcın olsun. Ben 22 günde tek bebisle perte çıktım, yüzümde yaralar çıktı. Allah şifa versin. Sana da sabır ve güç verortopedi randevumuz iyi geçti kafa şekli için ters emzirme ve masaj önerdi boyun kası kısa kalmış tahmin ettiğim gibi küçük doğduğu için. Bol bol tummytime masaj ve ters emzirme ile çözcez inş. reflü yatağına yatırıyorum eğimli engel koyuyorum kafasını çevirmesin diye ama ne mümkün olmuyor öyle. Tempo hiç bitmiyor maalesef iki çocuk ve randevu olunca. akşam olunca da tüm günü düşünüp bitap düşüyorum ama bu sefer de gece mesaisi başlıyor. Çok yorgunum maalesef.
Annem oruç tutuyor az önce aradı bu kırkı hafta sonu benim evde uçursak nasıl olur illa bugün mü olmalı diyededim ben de bilmiyorum kv ile konuş bizde de yok öyle şeyler pek
Yigenimi kirki uçurduktan sonra ablamın görümcesinin eşi vardı onun kucağına vermiştik. Huyu suyu ona benzer demişlerdi. Enişte çok sakin beyefendi yardımsever biridir. Harbi yigenim de bu devrin çocuklarınin şımarıkligini bencilligine göre çok yardımsever ve çok zeki bir çocuk. Kimin kucağına verdiğinize dikkat edinhiç öğrenelim yok sen yapınca yaz bize de belki biz de ucururuz
Ay kendi kucağıma alayım o zamanYigenimi kirki uçurduktan sonra ablamın görümcesinin eşi vardı onun kucağına vermiştik. Huyu suyu ona benzer demişlerdi. Enişte çok sakin beyefendi yardımsever biridir. Harbi yigenim de bu devrin çocuklarınin şımarıkligini bencilligine göre çok yardımsever ve çok zeki bir çocuk. Kimin kucağına verdiğinize dikkat edin
evet biliyorum senin de preeklampsi durumunu. tansiyon ilacı alıyorum ona rağmen 140 lardan inmemişti geçen gün 15-16 ile atak yaptı. doktoru aradık ilaco iki adete çıkardı üç kez içtikten ve limonlu su sarımsak vs den sonra ancak 13 lere indi şükür.biliyorsun belki bende de doğumun hemen ardından preeklampsi oldu ilk iki üç hafta berbattı zaten tansiyon ilacı kullanıyorum miktarı iki katına çıkarttılar tansiyon ilacı kullanıyor musun
ve evet emzirme maalesef hem tansiyonu yükseltiyor hem de prolaktin sekeri yükseltiyor ben bir yıl emziririm diyordum ama sanırım o kadar bile sürmeyecek
en son baş ağrısı atağım 2 gün önceydi aralari açıldı ama ilk başlarda her gün vardı.Ataga sebep olan şeyleri takip et mesela ben akşam banyo yapıp saçımı biraz nemle tutarsam ertesi gün bittim onu farkettim. soğuk ağırtiyor bu tip şeylere dikkat et bakalım bi ne olunca tetikleniyor
Ben babasına benzeyen kızımı babasına bana benzerini kendim almıstımAy kendi kucağıma alayım o zaman
göbek bağının düşme süresi yıkanıp yıkanmamaktan bağımsız bence. kızımı her gün yıkadık 10 günde düştü oğlum 6 gün hastanede kaldı yıkanmadı eve geldi katater olduğu için bekledik 10 günden fazla sürdü düşmesi.Gobek bagi 10 gün oldu düşmedi bizim.. yikamadikta kızım koktu resmen.. sizin kaçıncı günde düştü?
Birde hafif kan var gibi body de düşüyor mu yoksa doktora gitsek mi?
Bizim doktorumuz o bölgeye su sürülmemesini gerektiğini söylemişti silme şeklinde yıkama yapabilirsiniz demişti, kanama düşme evresinde lekelenme şeklinde olabiliyor ama onun da 2-3 günden uzun sürmemesi lazım ona göre kvit tekrarlıyorlar ya da doktor yorumuna göre değişiyorGobek bagi 10 gün oldu düşmedi bizim.. yikamadikta kızım koktu resmen.. sizin kaçıncı günde düştü?
Birde hafif kan var gibi body de düşüyor mu yoksa doktora gitsek mi?
Daha ne olsun bacım gayet iyi sadece anne sütü değil mi? Bizee benzer aldık doktorumuz maşallah dediBişey soracağım
bir aylık kontrolünde oğlum 4875 geldi.
doğum kilosu 3860, sonra bi hafta gerildi 3640 oldu.
her bakımdan hesapladığımda 800-1000 arası almış. doktor bize fena değil kilo alımı dedi. daha fazla mı olmalıydı anlamadım ben az mı almış bu çocuk şimdi
Kafa şeklinde ne vardi Mavinin? Bizimki sivri gibi iki yana çok yattığı için yanlar basık arkaya doğru sivri. Ben de yatırırken yanlara destek koyup yatırmaya çalışıyorum ama oynatıp bozuyor hep.ne yapicam başka ben de bilmiyorum. Kendiliğinde düzelmez heralde.ortopedi randevumuz iyi geçti kafa şekli için ters emzirme ve masaj önerdi boyun kası kısa kalmış tahmin ettiğim gibi küçük doğduğu için. Bol bol tummytime masaj ve ters emzirme ile çözcez inş. reflü yatağına yatırıyorum eğimli engel koyuyorum kafasını çevirmesin diye ama ne mümkün olmuyor öyle. Tempo hiç bitmiyor maalesef iki çocuk ve randevu olunca. akşam olunca da tüm günü düşünüp bitap düşüyorum ama bu sefer de gece mesaisi başlıyor. Çok yorgunum maalesef.
evet sadece anne sütü. ben de iyi diye düşündüm kadın fena değil dedi biz şokDaha ne olsun bacım gayet iyi sadece anne sütü değil mi? Bizee benzer aldık doktorumuz maşallah dedi
Valla her ikisine göre de doğum ve hastane çıkışı 1000 üzerinden almışsınız yanlış hesaplamadıysam istedikleri sınırların içersinde biz sizden bir tık daha az aldık bize doktor maşallah nasıl yapıyorsanız öyle yapın dedi. Hiiç takma aşırı iyi beslemişsin helal olsun sanaevet sadece anne sütü. ben de iyi diye düşündüm kadın fena değil dedi biz şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?