Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Birinci ay kontrolünde doktoru söyler canım bizde geçen hafta çekildik
Canım sen bebeklerimi emziriyor musun sagıp mı veriyorsun , nasıl duzeniniz suan beslenme ve yatıs vb ? Benimkiler daha cok ve sık beslenmeye basladıkar bir ayı gectik , sure uzar diye beklerken kısaldı

Kizlar bu uykusuzluk coook zor 16 gunluk olduk bugun sutum cok gec geldi ve hala cok az. O yuzden cogunlukla mama + anne sutu veriyorum. 3 saatte bir uyandiriyorum, mamayi hazirla, besle, gazini cikart, biraz sindirmesini bekle derken uyku araligim 2 saati bulmuyor. Bu siralar geceleri gaz sancisi cekiyor. 2 buklum cenin pozisyonunda ikiniyor, keci gibi garip sesler cikariyor. Kiyamiyorum, az once ilkkez yogun sekilde kustu elim ayagim dolasti. Oturup agladim korkudan. Allahim onun sancisini, sıkıntisini alsin ben cekerim onun yerine

Psikolojimde pek iyi degil, bu 15 gunde kocami bosuyordum, k.valideme takigim, anneme gucendim. Aslinda ortada elle tutulur sebepte yok ama ben birilerine sariyorum surekli. Evde yalniz olmak istedim 10.gun sonunda. Esim işte tum gun. Benden yemek gibi bir beklentisi yok, isten gelince cocukla ilgilenir hemen. O evdeyken kafami dagitmam icin bana zamanda taniyor, arada cikip alisverise yada yuruyuse gidiyorum, cocukla ilgilenip beni uyutuyor ama deliksiz bir uyku olmadigi icin cok yetersiz. Keske dogumdan once yataktan hic cikmasaydim, hep uyusaydim bunlar bana yetersiz geliyor.

Park yatagi salonda tutuyorum, bende salonda yatiyorum. Sanki 4 duvar arasinda sıkışmiş gibiyim. Yatak odasinda ayni duzende devam etsem hergun park yatagi getir gotur yapmak bana zor gelecekti. Hata mi yaptim bilmiyorum. Aksamlari oglumum gozunu almasin diye isik acmiyoruz, evde o uyurken surekli kisik sesle konusuyoruz. Cok mu abarttik herkes mi boyle bilmiyorum. Ben gece gunduz ayrimi da olsun diye gece uyandirdigimda hic konusmuyorum, sabah tam tersi sarkilar, ninniler vs. Sanirim bu durum beni daha cok tetikliyor. Aksam olunca inanilmaz bir kasvet cokuyor bana.

Biraz icimi bosalmis gibi oldum ama bu durum en kisa surede gecer insallah

Faranjit oldum sanırım çok fena boğazım ağrıyor emzirirken ilaç kullanan var mı doktora gitsem ilaç yazar mı ya boşa bebekler hastaneye gitmek istemiyorum ama sesim kısıldı boğazım çok ağrıyor konuşamaz hale geldim yarın mecbur gıtcem artık cünkü bebeğede geçmesin diye emzirirken maske taksam da gece aynı odadayız istemesemde bulaşabilir sıcak şeyler ile yaramadı çok etkisi yok yanı acil ilaç kullanıp geçmesi lazım doktor ilaç yazar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…