Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Çözümü kolay şeyler için üzülüyorum ama takatim yok lohusa beyniyle üzülmemek mümkün değil biri bin olarak algılıyor insan. Tempo iyi ama dinlenmek de lazım.

Kanguruya koy öyle gez evde kolik dimi seninki. Odasını 24. Derece yapıp normal giydirmek yerine odasını daha soğuk yapıp daha kalın giydirebilirsin. Sıcaklık istiyor seninki belki de. Atağı mı geldi?

Kanguruya koy öyle gez evde kolik dimi seninki. Odasını 24. Derece yapıp normal giydirmek yerine odasını daha soğuk yapıp daha kalın giydirebilirsin. Sıcaklık istiyor seninki belki de. Atağı mı geldi?
Sling denedim canını acıtmışız gibi bağırıyor onda da anlamıyorum ne istiyor. sanırım atak ben geçen hafta geçirdik sanmıştım ama o tamamen normal bir huysuzlukmuş geçen haftadaki bugün 2. Gün gösteriyor uygulama sıçramanın ve yani çocuğumu kaçırmışlar yerine chucky kymuşlar inci hiç öyle sürekli uyuyan bir bebiko olmadı ama bu başka seviye

Düzen oturmadı bizde de ama ben eşimin kendine akşamları vakit ayırmasına müsade etmeyerek çözdüm. 4-8 arası bizim büyük kızın mesaisi. 16.00 kreşten çıkıyor yarım saat bazen 1 saat kreş bahçesinde babasıyla oynuyor. Sonra eve geliyor. Girer girmez ellerini yıkatıyorum. Babaya veriyorum. Babası altını değiştirmekle ya da lazımlığa oturtmakla uğraşıyor. Lazımlığa eş kaza oturursa kitap okuyorum ama daha ne çiş ne de kaka yaptı. Hatta bugün lazımlıktan kaçtı. Sonra Üst değiştiriyor ya da duruma bağlı bazen hiç birini yapmayıp direkt duşa sokuyor babası kumlarla oynadığında aşırı pisleniyor saçları çünkü. Zaten bu dediğim 1 saati alıyor. O arada yemek için sofrayı hazırlıyorum. Ailecek yemek yiyoruz. O da kafadan yarım saat bir saati alıyor. Sonra oyun oynuyoruz duruma göre yarım saat Tv saati. Sonra cup yatağa postalıyorum babasıyla. Ben de mavi duruyu uyutuyorum. Sonra başlıyor gece 1-2 gibi gece mesaisi son 3-4 gündür. Büyük kız mavi durunun sesine kalkıyor. Geliyor yanımıza gece 4e kadar 2si ile cebelleşiyoruz. Ve 4 dedin mi ikisi de uyuyor. Sabah da 6-7 gibi ikisi de kalkıyor. Bu sefer babası geliyor bizimkilerin altını değiştiriyor ediyor emzirmeye beni kaldırıyor ben emzirip yerine koyuyorum babasıyla büyük kız çıkıyor evden büyük kız kreşe babası kursa ben bizim mavişle evde devam

Bizde de 4 gün kaldı diyor ama bizim kız geceleri aktifleşmeye başladı. Atak değil bu hazırlık evresi ya da sadece gazı da olabilir. Ama ben aşırı alışkınım zaten yaka iğnesi gibi çocuğa büyük öyleydi. Sanki hep aç sürekli kucakta emme modundaydı o yüzden Np. merak etme bu atak kısa 4-5. Atak zamanı 1 ay 5 hafta civarı bu daha hiç bir şey

Kızlar benim kızın daha doğum kâğıdı çıkmadı. Şöyle bir elden hep beraber bi dua edelim de çıksın ya çocuğun kimliğini pasaportunu vs geçtim doğum kâğıdı yok

Bizimki de sağa sola çok fazla çeviriyor ilk başlarda korkuyordum geriye de çevirecek az kaldı diye. O zaman bizim boyun kası da uzun mu olmuş oluyor ki ? Dr a sormuştum kafasını ilk ay, düzelir dedi . Hâlâ düzelme yok. Haftaya randevumuz var kaskı soracağım bakalım ne diyecek

Bitti gitti lohusalık 41 kere maaşallah hepimize. Biz güçlüyüz çünkü kadınız. Günlerdir kesintisiz 2 saati geçen uykular uyumadım hiç. Ama sana bişey diyim mi bana hiç bişey olmaz bu da geçecek şekerim. Bak benim büyük dana 14 yaşına girecek nisanda. Benim boyumu da geçti 176 boyunda ben ona alttan bakıyorum. Diyorum bunu ben çıkardım dana oldu e bu fındığı da ben çıkardım o da dana olacak. O zamanlarda da bu zor günleri unutacağız. Bidaha çocuk yapacak olanlar olacak yakın zamanda güzel uykular göreceğiz inşallah çok amin

şimdiden başlamış babasına etmeye kaka yapicam diye bükülürken çişe falso mu veriyor acaba

Ayy benim kızımın da kafasının arkası sivri ve bence dediğin gibi bir tarafında şekil bozukluğu var doktoruna 1.ay kontrollünde sordum bir problem görmedi ama bence yamukluk var yatış pozisyonunu ona göre ayarlayıp düzelsin diye uğraşıyordum. Başka bir doktora tekrar gidelim o zaman. 4. Aydan sonra düzelmez mi?

O zaman kadınlar günümüz kutlu olsun güzel hanımlar Çiçek gibi güzel uykular diliyorum hepimize sanırım en güzel ödül olur bize.

Günaydın kızçelerimmmm Bugün benim oğluşum sünnet olduuuuuu Evden çıkarken iyiydim, yolda stresten midem bulandı, hastanede işlemleri yaparken ağlamaya başladım durduramadım kendimi 10dk sürdü, doktorumuz ağrı kesici filan vermedi gerek yok dedi inşallah sıkıntısız atlatırız

Bir de kızlar bebeğimin yüzünde Yenidoğan aknesi oluştu. Kendiliğinden geçer yazmışlar çoğunlukla ama krem (cicastela/ stelatopia) filan kullanmaya gerek var mı acaba?

Yaa bende çok karasızım sünnet konusunda çünkü çok huzursuzlanan bir oğluşum var.Nasıl yaptılar uyurken mi? veya bacaklarını mı tutuyolar.Ağladı mı bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim

Yaa bende çok karasızım sünnet konusunda çünkü çok huzursuzlanan bir oğluşum var.Nasıl yaptılar uyurken mi? veya bacaklarını mı tutuyolar.Ağladı mı bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ben de çok kararsızdım kuvöz sürecimiz olduğu için, biraz daha kilo almasını filan bekleyelim istedim ama hem çocuk doktorumuz hem de ürolog ikna etti beni. 40ı çıkmadan yapmayı teklif etti ürolog. Hızlıca karar verdik. Ameliyathanede yapıldı, kıyafetleriyle verdim aynı şekilde de aldım. Doktorumuz “annesi daha bebeğimiz ağlamayı tam bilmiyor, ağlamadı hiç” dedi. Biterken de ellerine işemiş 15-20dk filan sürdü toplamda girmesi çıkması. Krem verdi sadece, sargısı yarın düşecek 4 gün süreceksiniz dedi. Ağrı kesici tavsiyesi istedik gerek yok dedi, sekreteri de şimdiye kadar 1 yaş altı hiçbir hastamız gerek duymadı merak etmeyin dedi. İnşallah şu gün rahat geçer, yine deneyimlerimi anlatırım

Ay çok geçmiş olsun acısız ağrısız geçsin bitsin inşallah

Evet iyi geliyor. Sabahları verdiğimiz şurubu ilk ay 1,5ml yazmışlardı ve onu içmeye başladıktan sonra artık kusmuyordu ama son zamanlarda kusması yeniden başladı son kontrolde dr kilo aldığı için şurubun dozunu 2,5 ml yaptı şimdi yine kusması azaldı. Hıçkırık bizde de var maalesef
Midesini hastanede kontrol ettiler kuvözde yatarken 24 saatlik port attılar midesine o şekilde takip ettiler

Kızlar bulabildiğim herkesin gerçekleşen doğum tarihlerini tabloya ekledim eksik, yanlış olan varsa beni etiketlesin :)) iyi geceler kuzulara da lohusa bize de

Ellerine sağlık canım, bizimki 26 ocak olacak ismi de inci

Canım arabasına pusetiyle koyup durduğunuz yerde ileri geri yapmayı denediniz mi geçen hafta biz ancak öyle sakinleştirebiliyorduk

Hangi uygulamayı kullanıyorsun

Geçmiş olsun, darısı mezuniyetini düğününü görmeye inşallah

Kızlar benim kızın daha doğum kâğıdı çıkmadı. Şöyle bir elden hep beraber bi dua edelim de çıksın ya çocuğun kimliğini pasaportunu vs geçtim doğum kâğıdı yok

Normali mi böyle yavaş işliyor yoksa bi sıkıntı mı çıktı? 40 gün az değil almanlara yakıştıramadım
Bizim doğum belgesini direkt hastanede aldık doğduktan 2-3 gün sonra. Ama kimliğini almaya gittiğimizde kimlik nosunu başka rus bir bebeğinkiyle karıştırmışlar 2 hafta geç aldık o yüzden kimliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…