Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Benim oğlum da 2 gündür kusuyor yaa. Reflü yatağında yatarken çıkardığı seslerden anlıyorum kustuğunu, o yatakta boğulma tehlikesi yok gibi ama üzülüyorum ben de kustuğunda. Neden kusuyor ki çok mu besleniyor acaba

Doktoru bu damlayı veren kullanan varmı arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_8769.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar bu kızçem benim özellikle sol mememi emzik gibi çiğnemekten meme ucum acımaya başladı. Bir kanama ya da ilk baştaki gibi yara yok ama özellikle emerken baya acı çekiyorum yumuşatıcı kremler bir işe yaramıyor zaten ucu yumuşak sadece acı ve hassasiyet var ne yapabilirim

Sadece meme ucunu aldığı zaman benimde çok canım yanıyor kahverengi kısımla beraber ağzına alırsa hem hava daha az yutuyor hemde acı olmuyor.

P
Sadece meme ucunu aldığı zaman benimde çok canım yanıyor kahverengi kısımla beraber ağzına alırsa hem hava daha az yutuyor hemde acı olmuyor.
Normalde emerken öyle alıyor ama son zamanlarda doyduktan sonra ya da sakinleşmek için sakız gibi ucuyla oynamaya başladı özellikle geçen hafta ben de sakinlesin de nasıl sakinlerse sakinlesin diye ellemedim bir acı da yoktu o an ama şimdi cidden yoruyor beni bu acısı ve iyice oyun yaptı bunu emiyo emme bitince sakız gibi çiğniyor çekersem mememi de sinirleniyor :/

Sleepy ben de fazladan 1 paket vardı ayırdım . Artık kullanmamaya yemin ettim. Baby turco kalıbı çok küçük fena değil. Prima şahane herzamanki gibi ama çok pahalı dediğin gibi ilk zamanlarki gibi 3 saattr 1 değiştirmiyorum ama arka arkaya çok değiştirdiğim oluyor. Çöp hepsi yazık. Molfix de iyiydi fena depildi bitti şimdi birinden duydum premium serisi çok iyiymiş onu alıp deneyeceğim.

Bizim oğlan sürekli kusuyor her beslenmedne sonra.iki üç kere hatta.Gazını çıkarsamda kusuyor.Gereğinden fazla yükleniyor sanırım midesine.Beslenmede de boğazına kaçtığı oluyor.hemen dik tutup sırtına vuruyorum.Uyurken endişe etmiyorum çünkü kafası yan duruyor.Bizimkininde burnundan çıktığı oldu.Sonra temizledm aspiratörle.Sanırım fazla yaşyınca bu durumu artık korkmuyorum rabbim evlatlarımızı korusun

Benim kızlarımdan biri de aynı sekilde kusuyıçor hatta bazen anlık kusuyor burnundan bile geliyor, yatarken falan hep aklım kalıyor ne yapmak gerek acaba cok can sıkıcı bir durum , gaz da alıyorum aslında

Burnundan gelme benim kızımda da oluyor ve acayıp can sıkıcı , yataga yatınca midesinden dolayı sanırım garip sesler de cıkarıyor hiç kıyamıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…