- 17 Ekim 2024
- 586
- 650
- 18
- 34
Peki ana öğün yerine de mi 90 veriyorsun? Ben de buna geçicem çünkü erken aylarsa biberon vermeyince sonra onu vermekte zor diyorlar şimdiye kadar 2 kere verdim ama benimki bu ara mememle kavga halinde reddetmiyor bence ama bazen tutana kadar bazen de emzirmenin ortasında birden kavga ediyor neden anlamıyorum sonra geçiyor normal mi onu da anlamıyorum.uykusuzluk sütünü de azaltır. 90 veriyorum bitiriyor. anne sütü fırt diye sindirimi gidiyor tabi ki onun bir damlası masanın hepsinden daha kaliteli ama sutumun iyi olması için benim de hiç değilse 3 4 saat uyumam lazim
Benim arada karnım ağrıyor tramva oldu doğum geliyor aklıma. Belki artık karnım ağrımaz. Çektiğimiz regl sancısı bu kadar ile kalırAllahımmm hani emzirince 3-5 ay olmuyorduk. Bari bi müddet regl sancısı çekmem diye çok mutluydum.
ah o sütü dışarda kullanmak işi tam bi eziyet ben sırf dışarı işleri için bi kutu mama almayı düşünüyorum. bugün nerdeyse tüm gün dışarda hastane işlerimiz vardı. yanıma aldığınız süt üç saat duruyor. ısıtmak imkanlara göre çok zor. yanıma aldığım bir sürü süt bugün ziyan oldu sadece ilk üç saatte içtiğini içti gerisi çöpe. ısıtmak için portatif biberon ısıtıcılar var ama dışarda durması için bir yol bulamadık biz..Peki ana öğün yerine de mi 90 veriyorsun? Ben de buna geçicem çünkü erken aylarsa biberon vermeyince sonra onu vermekte zor diyorlar şimdiye kadar 2 kere verdim ama benimki bu ara mememle kavga halinde reddetmiyor bence ama bazen tutana kadar bazen de emzirmenin ortasında birden kavga ediyor neden anlamıyorum sonra geçiyor normal mi onu da anlamıyorum.
Birde ben dışarıda örtüyle emzircek kadar profesyonel olamadım emzirme işinde dışarı çıkmadan süt sağıp ya da buzdolabının altından çıkarıp nasıl yanımda saklayabilirim bilen var mı?
Çünkü hem sıcak olması lazım verirlen hem de dışarıda kalabilmesi için nasıl saklayaxağım
Haklısın.. ama hep ağlıyor.. emzirme sonrasi mama vermesem uyumuyor bile..Bence de fazla. Emmese nasıl süt olacak. Bu kadar mama alırsa az meme emer
Bu mama olayını ben de düşündüm ama o da mama ziyanlığı olacak diye çekiniyorum, hastaneden verdiklerini attım bile 4 hafta açık kalıyormuş paketler. Ben bu soğutucu çantalar var onları kullanırım demiştim ama onlar buzdolabı görevi yapmaz dimi. Dolaptan çıkardım soğutucu kaba koydum buz kalıbı ile orada neyi baz alıcaz. Isıtıcı için kullandığınız şeyin linkini atabilir kisiniz?ah o sütü dışarda kullanmak işi tam bi eziyet ben sırf dışarı işleri için bi kutu mama almayı düşünüyorum. bugün nerdeyse tüm gün dışarda hastane işlerimiz vardı. yanıma aldığınız süt üç saat duruyor. ısıtmak imkanlara göre çok zor. yanıma aldığım bir sürü süt bugün ziyan oldu sadece ilk üç saatte içtiğini içti gerisi çöpe. ısıtmak için portatif biberon ısıtıcılar var ama dışarda durması için bir yol bulamadık biz..
Dışarda en kolayı emzirmek aslında. Bir iki deneyin alışırsınız...ah o sütü dışarda kullanmak işi tam bi eziyet ben sırf dışarı işleri için bi kutu mama almayı düşünüyorum. bugün nerdeyse tüm gün dışarda hastane işlerimiz vardı. yanıma aldığınız süt üç saat duruyor. ısıtmak imkanlara göre çok zor. yanıma aldığım bir sürü süt bugün ziyan oldu sadece ilk üç saatte içtiğini içti gerisi çöpe. ısıtmak için portatif biberon ısıtıcılar var ama dışarda durması için bir yol bulamadık biz..
Ya ben bunu kafede falan örtüyle en azından şimdilik yapamam gibi geliyor bebek bakım odası varsa ne ala ama onlarda genelde alt alma odaklı oluyor valla cidden zor bebekle dışarı çıkmakDışarda en kolayı emzirmek aslında. Bir iki deneyin alışırsınız...
Ben de kızımda 40. gün regl oldum. sonra bir daha olmadım 2 sene emzirme bitince düzenli adet oldum. korktum regl demek yumurtlama demekBen oğlumda 40. Gün olmuştum sonra her ay düzenli oldum aynı zamanda
belki benim gibi olursun Ben şimdi ne olacak bilmiyorum ama kızımda 2 sene adet olmadım.Allahımmm hani emzirince 3-5 ay olmuyorduk. Bari bi müddet regl sancısı çekmem diye çok mutluydum.
öğün olarak 00.00 da mama veriyorum 3.5 4 de filan kalkiyor o uyku bana büyük ölçüde yetiyor gerisi sadece benim sütüm bu şekilde Kaanda böyle birsey olmadı keza ben fazla gelen sütü sagip biberonla da veriyorum meme reddi yaşamadım.Peki ana öğün yerine de mi 90 veriyorsun? Ben de buna geçicem çünkü erken aylarsa biberon vermeyince sonra onu vermekte zor diyorlar şimdiye kadar 2 kere verdim ama benimki bu ara mememle kavga halinde reddetmiyor bence ama bazen tutana kadar bazen de emzirmenin ortasında birden kavga ediyor neden anlamıyorum sonra geçiyor normal mi onu da anlamıyorum.
Birde ben dışarıda örtüyle emzircek kadar profesyonel olamadım emzirme işinde dışarı çıkmadan süt sağıp ya da buzdolabının altından çıkarıp nasıl yanımda saklayabilirim bilen var mı?
Çünkü hem sıcak olması lazım verirlen hem de dışarıda kalabilmesi için nasıl saklayaxağım
sütün tazyikli geliyor da yutamiyor olabilir arada gazını alıp öyle devam etmeyi bir dene istersenPeki ana öğün yerine de mi 90 veriyorsun? Ben de buna geçicem çünkü erken aylarsa biberon vermeyince sonra onu vermekte zor diyorlar şimdiye kadar 2 kere verdim ama benimki bu ara mememle kavga halinde reddetmiyor bence ama bazen tutana kadar bazen de emzirmenin ortasında birden kavga ediyor neden anlamıyorum sonra geçiyor normal mi onu da anlamıyorum.
ağrım eskisine çok benziyor. uykum geliyor belim ağrıyor. Ne oldu bana diyorum bir de reg olmayı unutmuşum ben yaaa en son 6 Ekim.2023 de olmuştumkızlar ben regl oldum. doğumun 36. Günü regl olan var mi aranızda 4 gün vardı 40 çıkmasına
Ben geçen hafta oldum ama sökülmesi normalden uzun kanama normalden kısa sürdü normal lohusa kanaması değildi annemin de 32.-34. Günde gelmiş hem bende hem abimde ama dediğim gibi normal refl gibi aşırı ağrılı değildi umarım ağrı geçmiştır.oglak_kadini senden alıntı yapmıştım ama becerememişim
Peki kilo alımı azmıydıki böyle bir program uyguladı,benim kızımda hep memede doymuyor gibi hepte ağlıyor ama mamayı kesti yinede aldığım kilo yeterli diyeHaklısın.. ama hep ağlıyor.. emzirme sonrasi mama vermesem uyumuyor bile..
Canım yaaa sen tabi daha iyi biliyorsun durumu. Ama yine de her zaman önce memeyi sun iyice uyarsınHaklısın.. ama hep ağlıyor.. emzirme sonrasi mama vermesem uyumuyor bile..
Ya ben çocukluğumdan beri kapalı alan korkun var hatta baya ortaokula kadar kafadan geçen kıyafetleri giyerken evde olay çıkarıyordum. Şimdi kızımla o korkum hortladı ona da kafadan geçen kıyafet giydirirken tetikleniyorum hele ilk başta annem bizde kalırken aklıma 4-5 yaşındaki anılarım geldi o kızımı giydirirkenöğün olarak 00.00 da mama veriyorum 3.5 4 de filan kalkiyor o uyku bana büyük ölçüde yetiyor gerisi sadece benim sütüm bu şekilde Kaanda böyle birsey olmadı keza ben fazla gelen sütü sagip biberonla da veriyorum meme reddi yaşamadım.
örtüye alisabilirsen dene canım yok olmaz dersen mama ise sıcak su yapıp biberona koy onu da termal biberonla al oraya koy ya da çantanın termal biberonla kısmına koy mamayi da toz halinde başka bir kutuya koy acıkınca birleştir.
Anne sütü ise o biraz daha zor sütünü biberon koy buz kalıpları yanına koy büyükçe bir fincan al yanına başka bir termal biberonla içine de sıcak su koy. aciktigi zaman sıcak suyu fincana koy. biberonu içine koy ben mari usulü ısıt. ver bebise.
dibi hassasiyetten dolayı değilse alış mama onlugune gitsin
Ya ben çocukluğumdan beri kapalı alan korkun var hatta baya ortaokula kadar kafadan geçen kıyafetleri giyerken evde olay çıkarıyordum. Şimdi kızımla o korkum horladı ona da kafadan kıyafet giydirirken tetikleniyorum hele ilk başta annem bizde kalırken aklıma 4-5 yaşındaki anılarım geldi o kızımı giydirirken şimdi o örtünün altında oma fenalık basacakmış gibi hissediyorum çünkü 4-5 yaşındaki beni basardıöğün olarak 00.00 da mama veriyorum 3.5 4 de filan kalkiyor o uyku bana büyük ölçüde yetiyor gerisi sadece benim sütüm bu şekilde Kaanda böyle birsey olmadı keza ben fazla gelen sütü sagip biberonla da veriyorum meme reddi yaşamadım.
örtüye alisabilirsen dene canım yok olmaz dersen mama ise sıcak su yapıp biberona koy onu da termal biberonla al oraya koy ya da çantanın termal biberonla kısmına koy mamayi da toz halinde başka bir kutuya koy acıkınca birleştir.
Anne sütü ise o biraz daha zor sütünü biberon koy buz kalıpları yanına koy büyükçe bir fincan al yanına başka bir termal biberonla içine de sıcak su koy. aciktigi zaman sıcak suyu fincana koy. biberonu içine koy ben mari usulü ısıt. ver bebise.
dibi hassasiyetten dolayı değilse alış mama onlugune gitsin
Ben günde 1 kere veriyorum akşam üstü yada gece 12 -2 arası veriyordum Dr kilosu iyi verme dedi birde bizimki artık mamanın tadını sevmiyor bende kestim aslında çok sütüm da yok öyle sağım yapıp dolaba bile koyamadım ama kilo iyi verme dedi vermedim 2 gündür ama süt azalırsa mecbur vercez6 7 çok değilmi ya,anne sütüne yer kalmıyordur ki.ben 2 3 kez veriyordum doktor onu bile kesti ana besin anne sütü olacak diye.gece arada uzun uyudun diye bir kez 60 ml veriyorum o sayede biraz uyuyor
Eve çıkınca da kilo kaybı oldu.. 3 gunde 1 gidiyoruz kontrole.. ama iri bebek benim kızım normal dedi doktor..Peki kilo alımı azmıydıki böyle bir program uyguladı,benim kızımda hep memede doymuyor gibi hepte ağlıyor ama mamayı kesti yinede aldığım kilo yeterli diye
ouuu çocukluk travmasıYa ben çocukluğumdan beri kapalı alan korkun var hatta baya ortaokula kadar kafadan geçen kıyafetleri giyerken evde olay çıkarıyordum. Şimdi kızımla o korkum horladı ona da kafadan kıyafet giydirirken tetikleniyorum hele ilk başta annem bizde kalırken aklıma 4-5 yaşındaki anılarım geldi o kızımı giydirirken şimdi o örtünün altında oma fenalık basacakmış gibi hissediyorum çünkü 4-5 yaşındaki beni basardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?