Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
ahahakslşsşs aynıyız. Ben diyorum bu kızın poposunun ayarı yok resmen kaçırıyor:) her gazı kakalı çıkıyor dediğin gibi az ve sulu.

Canım büyük ihtimal sütün fazla olmasa uyarılsa da öyle çekmeden akmaz maşallah
Benim de doktor gördü normal dedi o yüzden saldım. Kafama taktığım çok şeyler var
ahahakslşsşs aynıyız. Ben diyorum bu kızın poposunun ayarı yok resmen kaçırıyor:) her gazı kakalı çıkıyor dediğin gibi az ve sulu.
ahaja evet geçen gece 3 bez ziyan etti, ben yanımda daha kalitesiz bezleri tutuyorum baktım işeyecek prima koymadsn hemen ona işetiyorum yoksa bir alt açmada 3 prima gidiyor

Canım alt bakım örtüsü kullanıyor musun? Ben onu seriyorum onu ziyan ediyor açık bırakıyorum hatta biraz havalansın diye

Canım alt bakım örtüsü kullanıyor musun? Ben onu seriyorum onu ziyan ediyor açık bırakıyorum hatta biraz havalansın diye
Kullanıyorum aslında ebebekten aldım. ama sanki altına geçirecekmiş gibi geliyor bana o örtü rahat edemiyorum bir türlü.
Eski bir pike üstüne yıkanabilir alt açma matı üstüne tek kullanımlık koltukta ya da yatakta aldığım için biraz ekstra dikkat ediyorum altına geçerse bana çıkaracağı iş büyük annemlerde ev yerden ısıtmalı olunca yerde alıyordum aşırı rahat ettim

Canım uyku durumunuz ne alemde bizimki yine uyumuyor.Artık göğsümde de çok çabuk uyanıyor.Psikolojik olarak iyice çöktüm.Kimle konuşsam geçecek diyor ama neredeyse 1 aylık olduk hâla geçmedi.Uzun uyku günde yine anxa 2-3 kez yapıyor onun dışında uyku yok.Böyle olunca evhammyapıyorum.Sütüm mü yetmiyor diye ama kusuyor ve yutkunma sesini duyuyorum.Bilemiyorum pzt doktoruna randevu aldım deli gibi o günü bekliyorum.

Biz dün geceden beri uyumadık, bugün mesela hala hiç uzun uyku yapmadık en uzun uykumuz 1.5 saatti bir de arabada uyudu işte kalanı hep kucak. benim kucağım, annemin kucağı ve halasının kucağı.
Süt olayını ben de düşünüyorum ama o kadar emmiyor ki ağzımdaki sütleri görüyorum ve çok emdikten sorma gaz çıkarmalarında süt çıkarıyor hep. Demek ki çok geliyor ki çıkıyor diyorum senin gibi.
Ama ben daha betermişim bebekken demek ki bana çekmiş diye saldım ben. Ama şimdi kendi evime geçtim anne desteği yok artık napıcam bilmiyorum, bizim de 1. Ay kontrolü perşembe orada soracağım ben de napabiliriz diye. Peki seninki de gaz sancısı krizlerine giriyor mu bir de biz de sancı da var

Yani kucakta uyuma olayı da bitti bizde max yarım saat uyuyor sonra mızırdanarsk uyanıyor.Bende aynen bebekken böyleymişim.Herşeyiyle kocama benzeyen oğlum gitmiş benden bir tek bu özelliği almış.Sancımız var olmaz mı hemde deli gibi.Probiyotşk kullanıyoruz ama gün içinde sürekli sancılanıyor.Mesela bugün 15:00 dan beri hiç yarım saati geçen uyku uyumadı.Ikına ıkına uyanyor.Yapsa da bir süre rahatlıyo sonra tekrar.Çünkü sürekli emiyor bizimkiler.Bundan dolayı da fazlaca gaz oluyor.Emzirdikten sonra gazını alıp yatırın diyolar ama ne mümkün o şwkilde yaparsam hele hiç uyumuyor tümmuykusu kaçıyor.Kontrolden sonra nolur doktor ne dediyse yazın.Evde tek durmak herşeye alışmak güzel ama kendinizi iyi hissetmediğiniz an bence destek almaya devam edin.Benim annem taşındı ve malesef gidemiyorum heryer heryerde.Kv de de kayınbabam var rahat rahat emziremiyorum hep yatak odasındayım hâl böyle olunca evde durmayı tercih ediyorum.Ama insan yanında hep birini arıyor.İnşallah şu lohusalık biter bir an önce.Psikolojik olarak çöktüm.

buna da şükür. En azından erken farkedip o bölgeye kazıyıp almışlar kurtuldu. Cimcimen şans getirsin size biz de gazıydı kakasıydı çişiydi derken 14 yıl aradan sonra herşeyi silbaştan yaşıyorum. Yeni şeyler öğreniyorum. Unuttuklarımı hatırlıyorum. Zor ama çok güzel bir duygu iyi ki yapmışım diyorum hep bugün 2ay aşılarını vurduk. Etkiledi baya sancılı geçiyor bu günümüz bakalım gecemiz nasıl geçecek

Ben de tek göğüs veriyorum çünkü benimki daha 15 dk olmadan uyuyo sonra kaldıramıyorum. 1 2 saat sonra da öbür göğsü veriyorum.

Bizde sarı pütürlü bazen yeşil pütürlü değişiyor.

Bu mesajı yazdıktan 5 dakika sonra bezini açarken her yeri çişleyip anasını "çiş yapıyorum ben, yeter evham yapma artık" demek suretiyle ikna etti.
Üstüme kadar işemesine alıştım artık da silerken elime sıçması nedir ya bildiğin yapıştırdı. Ben de gayrıihtiyari avuçlarımı açtım tutacakmış gibi olup oluk akıtıyor edepsiz allahtan babası evdeydi olaya müdahele etti. arada da kıs kıs gülüyor hem de oğlum ananın eline mi sıçtın diye de fısıldıyor. Ne zormuş erkek çocuğunun altını değiştirmek

Kızlar 1. Ay kontrolü vardı bugün kızımın. Sağ subklavyen arter problemine ek kalbinde üfürüm olduğu için 2 gün sonra kalp damar doktoruna gideceğiz. Çok canım sıkkın. Ayrıca kafa şekil bozukluğu var boyun kası kısa kalmış aynı ilk kızımda da kafası aynen böyle yamulmuştu boyun kası tek taraflı kısa kaldığı için. Skolyoza benzer pozisyonu dedi. Ayrıca gözündeki akıntı hala geçmedi. Ve burnu hala daha tıkalı her gün serum fizyolojik ile burnunu yıkıyorum. Kalbindeki problem aşırı derecede canımı sıkıyor. İyi değilim. Beni etiketlediyseniz görmedim. Bu aralar buraya pek uğramıyorum. Herkesin sağlığı umarım iyidir

tek gögusun boşaltılip arka sutu de bebegin almasını istiyorlar. farkında olmadan siz her iki gogusu verince beki sadece akiskan ön sütü alıp asıl besin değeri yüksek arka sütü veremiyor olabilirsiniz diye tek tek emzirmeyi istiyorlar. hatta bana birini verince diğerini de sağ yoksa hormonlara 4 saatte bir sut uret gibi bir mesaj veririz ama 2 saatte bir beslemen gerekiyor dediler.

Gozun aydin, Allah anali babali buyutsun insallah. Bende 3.gun emzige basladim. Meger ne kurtariciymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…