Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Tazyikli mi kusuyor yoksa normal mi Bağırsak tıkanıklığı için çok fazla faktörün bir araya gelmiş olması lazım
sızıntı şeklinde değil baya hızlı boşalttı. tekrarı olmadı şimdilik. bu arada gaz çıkarttı kaka da yaptı. takip edeceğim yine de.
Dakika tutuyor musunuz tek göğsü boşaltırken? Ve nasıl anlıyorsunuz boşaldığını?
emzirme konusuna fikir verebilecek son kişi olabilirim ama süreden ziyade aktif emme süresi önemli sanırım. benim bebeğim emerken bazen boş boş emiyor mesela yutkunma yok emişinden de belli boş emdiği uyukluyor çünkü. bunlar süreden düşmeli sanırım.

Ya ben hiç dakika makika dikkat etmiyorum. Acıkınca bariz belli oluyor zaten uyanıp aranıyor veriyorum memeyi doyana kadar emip bırakıyor. Sonra uyanınca diğer memeyi veriyorum. Eğer az emdiyse yani memem tam boşalmadıysa bi dahakine zaten erken uyanıyor yine aynı memeyi veriyorum. Çiş sayısına bakıyorum. 5-6 yapıyor günde. Ama kaka hala kıvamlı değil bildiğin sarı su yapıyor. Sizde nasıl kakalar ?

Canım benim bebe de 10 dk bir memeyi emiyor sonra tak diye kitliyordu dudaklarını asla ikinci memeye geçemiyorduk. Kilo alımı iyi olduğu için sorun etmedim doktora söylemedim bile kilo alımı iyi dediği için.
Bende bu aralar sütünün azaldığını düşünüyorum kızım derin uykuya geçemeden birdaha emmek istiyor doymuyor sanırım diyorum ama bir memeden emerken diğer memem hep akıyor acaba bu akma süt çokluğundan mı oluyor yoksa diğer meme uyarıldığı için mi akıyor anlamış değilim

30. Gündeyim hala aynı, ve aşırı kaka yapıyor bir bez değişiminde 2-3 bez gidiyor sildikçe caart yeni beze sıçıyor sanırım bugün biraz azalmaya başladı ama int baktığımda 6. Hafta sonrası azalır diyor ne kadar doğruysa

merhaba arkadaşlar, hamileliğim süresince grubu takipteydim, sizlerden çok bilgilendim, teşekkür ederim. ben 36+4'te 18 ocak'ta şiddetli preeklampsi nedeniyle sezeryan doğum yaptım. bebeğim 2730 gr doğdu, 6 gün yoğun bakımda kaldı. hastaneden 2590 gr ile taburcu olduk. 30. gününde 3350 gr idi. şimdi 39 günlük olduk ama ben hala bu emzirme işini çözemedim. bebeğim 5 dk emiyor sadece. çişli kakalı bez sayısı günlük 6 ile 8 arası değişiyor. ve hiç ağlaması yok. aç olsa ağlar diye düşünüyorum ama sadece 5 dk emerek doyar mı. sütüm tazyikli bu arada.

Canım hala aynı derken nasıl ? Bizimki de her pırtlaması kakalı oluyor ama az yapıyor ve sulu. Pütür pek yok. Aynen seninki gibi sildikçe elimi bombardımana maruz bırakıyor :)

Canım hala aynı derken nasıl ? Bizimki de her pırtlaması kakalı oluyor ama az yapıyor ve sulu. Pütür pek yok. Aynen seninki gibi sildikçe elimi bombardımana maruz bırakıyor :)
Az ve sulu ama su gibi de değil anlatabildim mi bilmiyorum ama bizde de pütür yok pek. Yani sildikçe su gibi akıyor gibi geliyor ama sıvı da demem. Tarifi çook zor sulumsu ama su gibi de değil. Bizimki aşırı kaka yapıyor annemdeyken delirmiştir kakasına ve fışkırtmasına

26 günlük oldu. sarı süt bitti normal hafif krem rengi süt şuan. internete bakayım dedim bakmaz olaydım bağırsak tıkanıklığı falan diyor
canim İnternette hersey yazıyor. basin agriyo yazsan beyin kanseri çıkıyor. uzme kendini.takip et devam ederse bir doktora goster icin rahatlar.

Hanımlar çiş yaptığını nereden anlıyorsunuz? Ben çişli bez sayamıyorum. Öyle bir kaka yapıyor ki çiş kaka karışıyor. Haliyle çişli bez şu kadar diyemiyorum.

Teyzeleri bugün kızımın haftalık kontrolü vardı,bir haftada 300 gram almış doktor şok oldu.normalde verdiği kiloyu geri almasını bekleriz biraz çok almış ama iyi bişey korkma dedi galiba ben doymuyor diye biraz fazla yüklendim,ağladıkça verdim ağzına memeyi arada birde arada bir mama verdim doymuyor diye mamamyı kesti tabi sadece anne sütü,birde 2 saat değil 3 saatte bir besle dedi obez yapılan diye korktu galiba

Bana hastaneden verdiler bestlak damla ve mamsel içiyorum ama bitince alırmıyım bilmiyorum

Ahahaha bu kadar aynı oldular yaaaa Annem de ben de kaç kere payımızı aldık o fışkırtmalardan. Kaan’ın kakasında pütürler var, bugün doktor randevusunda yaptı tam doktor baktı bir şey demedi. Sümüksü değil dedi sadece incelediğinde.

Herkesin o kadar farklı ki durumları Bebişlerimize göre hareket edeceğiz artık. Ben de sütümün azaldığını hissettim, göğüslerim yumuşaktı. Bestlak damlayı kullanmaya başladım tekrar, Humana çay da almıştım yarın da onu ekleyeceğim rutine. Benim Kaan kuvözdeyken fazla olunca akıyordu sütüm

Hanımlar çiş yaptığını nereden anlıyorsunuz? Ben çişli bez sayamıyorum. Öyle bir kaka yapıyor ki çiş kaka karışıyor. Haliyle çişli bez şu kadar diyemiyorum.
Benim oğluşum günde 2-3 kez sadece çiş yaptığı da oluyor, ağır oluyor baya bez. Ama altını açarken kaka yaparken hemen ardına çişini de yapıştırıyor mutlaka. Dediğin gibi çoğunlukla karışık

Bu mesajı yazdıktan 5 dakika sonra bezini açarken her yeri çişleyip anasını "çiş yapıyorum ben, yeter evham yapma artık" demek suretiyle ikna etti.

yaglı süte erişsiin diye büyük ihtimalle canım bananda tek göğsü yarım saat ver sonrakine diğeri ver tam boşaltsın dedi.diğer türlü sütün sulu kısmını emiyorlar oda çok besleyici değil

Benimkide tam olarak öyle emzik gibi çekiyor yutkunmuyor asla,düzelir diyenımıy ediyorum çünkü aktif emme süresi baya az bir haftalığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…