sızıntı şeklinde değil baya hızlı boşalttı. tekrarı olmadı şimdilik. bu arada gaz çıkarttı kaka da yaptı. takip edeceğim yine de.Tazyikli mi kusuyor yoksa normal mi Bağırsak tıkanıklığı için çok fazla faktörün bir araya gelmiş olması lazım
emzirme konusuna fikir verebilecek son kişi olabilirimDakika tutuyor musunuz tek göğsü boşaltırken? Ve nasıl anlıyorsunuz boşaldığını?
Canım benim bebe de 10 dk bir memeyi emiyor sonra tak diye kitliyordu dudaklarını asla ikinci memeye geçemiyorduk. Kilo alımı iyi olduğu için sorun etmedim doktora söylemedim bile kilo alımı iyi dediği için.Ya kızlar bu emzirme olayı kafayı yedirtecek bana. 15 dk-15 dk emziriyordum. Bugün doktor 20 dk tek göğüs emzir 2 saat sonra diğerini ver dedi. E ben toplamda 30 emziriyordum şimdi niye 20ye düştük. Muayene o kadar harala gürele geçiyor ki doğru düzgün soru soramıyoruz, nefret ediyorum hastaneden. Siz nasıl emziriyorsunuz Allah aşkına
30. Gündeyim hala aynı, ve aşırı kaka yapıyor bir bez değişiminde 2-3 bez gidiyor sildikçe caart yeni beze sıçıyorYa ben hiç dakika makika dikkat etmiyorum. Acıkınca bariz belli oluyor zaten uyanıp aranıyor veriyorum memeyi doyana kadar emip bırakıyor. Sonra uyanınca diğer memeyi veriyorum. Eğer az emdiyse yani memem tam boşalmadıysa bi dahakine zaten erken uyanıyor yine aynı memeyi veriyorum. Çiş sayısına bakıyorum. 5-6 yapıyor günde. Ama kaka hala kıvamlı değil bildiğin sarı su yapıyor. Sizde nasıl kakalar ?
Canım hala aynı derken nasıl ? Bizimki de her pırtlaması kakalı oluyor ama az yapıyor ve sulu. Pütür pek yok. Aynen seninki gibi sildikçe elimi bombardımana maruz bırakıyor :)30. Gündeyim hala aynı, ve aşırı kaka yapıyor bir bez değişiminde 2-3 bez gidiyor sildikçe caart yeni beze sıçıyorsanırım bugün biraz azalmaya başladı ama int baktığımda 6. Hafta sonrası azalır diyor ne kadar doğruysa
Az ve sulu ama su gibi de değil anlatabildim mi bilmiyorum ama bizde de pütür yok pek. Yani sildikçe su gibi akıyor gibi geliyor ama sıvı da demem. Tarifi çook zor sulumsu ama su gibi de değil. Bizimki aşırı kaka yapıyor annemdeyken delirmiştir kakasına ve fışkırtmasınaCanım hala aynı derken nasıl ? Bizimki de her pırtlaması kakalı oluyor ama az yapıyor ve sulu. Pütür pek yok. Aynen seninki gibi sildikçe elimi bombardımana maruz bırakıyor :)
canim İnternette hersey yazıyor. basin agriyo yazsan beyin kanseri çıkıyor. uzme kendini.takip et devam ederse bir doktora goster icin rahatlar.26 günlük oldu. sarı süt bitti normal hafif krem rengi süt şuan. internete bakayım dedim bakmaz olaydım bağırsak tıkanıklığı falan diyor
Avent aldım,damaklı değil amaHangi marka emzik kullanıyorsunuz
Bana hastaneden verdiler bestlak damla ve mamsel içiyorum ama bitince alırmıyım bilmiyorumKızlar kızlar size iki sorum var.
bu beyaz gürültünün fazlası zarar değildir dimi? Bizim kızçe bir tek onla dalıyor bazı geceler o sebeple tüm uyuma süresi boyunca 3 saat açık kaldığı oluyor.
İkincisi de mamsel anne çayı içen oldu mu?
İnanın hatırlamıyorum ama bir ay vardı en azındanNe kadar sürede geçiyor, çarşamba 1 aylık olacağız. Hala devam ediyor, bugün resimlerin bakarken dikkatimi çekti
Canım hala aynı derken nasıl ? Bizimki de her pırtlaması kakalı oluyor ama az yapıyor ve sulu. Pütür pek yok. Aynen seninki gibi sildikçe elimi bombardımana maruz bırakıyor :)
Ahahaha bu kadar aynı oldular yaaaaAz ve sulu ama su gibi de değil anlatabildim mi bilmiyorum ama bizde de pütür yok pek. Yani sildikçe su gibi akıyor gibi geliyor ama sıvı da demem. Tarifi çook zor sulumsu ama su gibi de değil. Bizimki aşırı kaka yapıyor annemdeyken delirmiştir kakasına ve fışkırtmasına
Herkesin o kadar farklı ki durumlarıCanım benim bebe de 10 dk bir memeyi emiyor sonra tak diye kitliyordu dudaklarını asla ikinci memeye geçemiyorduk. Kilo alımı iyi olduğu için sorun etmedim doktora söylemedim bile kilo alımı iyi dediği için.
Bende bu aralar sütünün azaldığını düşünüyorum kızım derin uykuya geçemeden birdaha emmek istiyor doymuyor sanırım diyorum ama bir memeden emerken diğer memem hep akıyor acaba bu akma süt çokluğundan mı oluyor yoksa diğer meme uyarıldığı için mi akıyor anlamış değilim
Benim oğluşum günde 2-3 kez sadece çiş yaptığı da oluyor, ağır oluyor baya bez. Ama altını açarken kaka yaparken hemen ardına çişini de yapıştırıyor mutlaka. Dediğin gibi çoğunlukla karışıkHanımlar çiş yaptığını nereden anlıyorsunuz? Ben çişli bez sayamıyorum. Öyle bir kaka yapıyor ki çiş kaka karışıyor. Haliyle çişli bez şu kadar diyemiyorum.
Bu mesajı yazdıktan 5 dakika sonra bezini açarken her yeri çişleyip anasını "çiş yapıyorum ben, yeter evham yapma artık" demek suretiyle ikna etti.Benim oğluşum günde 2-3 kez sadece çiş yaptığı da oluyor, ağır oluyor baya bez. Ama altını açarken kaka yaparken hemen ardına çişini de yapıştırıyor mutlaka. Dediğin gibi çoğunlukla karışık
Evham analığın şanındandır deseydinBu mesajı yazdıktan 5 dakika sonra bezini açarken her yeri çişleyip anasını "çiş yapıyorum ben, yeter evham yapma artık" demek suretiyle ikna etti.
yaglı süte erişsiin diye büyük ihtimalle canım bananda tek göğsü yarım saat ver sonrakine diğeri ver tam boşaltsın dedi.diğer türlü sütün sulu kısmını emiyorlar oda çok besleyici değilYa kızlar bu emzirme olayı kafayı yedirtecek bana. 15 dk-15 dk emziriyordum. Bugün doktor 20 dk tek göğüs emzir 2 saat sonra diğerini ver dedi. E ben toplamda 30 emziriyordum şimdi niye 20ye düştük. Muayene o kadar harala gürele geçiyor ki doğru düzgün soru soramıyoruz, nefret ediyorum hastaneden. Siz nasıl emziriyorsunuz Allah aşkına
Benimkide tam olarak öyle emzik gibi çekiyor yutkunmuyor asla,düzelir diyenımıy ediyorum çünkü aktif emme süresi baya az bir haftalığızsızıntı şeklinde değil baya hızlı boşalttı. tekrarı olmadı şimdilik. bu arada gaz çıkarttı kaka da yaptı. takip edeceğim yine de.
emzirme konusuna fikir verebilecek son kişi olabilirimama süreden ziyade aktif emme süresi önemli sanırım. benim bebeğim emerken bazen boş boş emiyor mesela yutkunma yok emişinden de belli boş emdiği uyukluyor çünkü. bunlar süreden düşmeli sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?