Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    88
Bende aynısını soyluylrum gençler anlıyorda yaslılara laf anlatmıylrsun bende eşime de ailesine de dedim gelen gelir ben odamdan çıkmam çocuklarımı da çıkarmam benim yatak odama da zaten cesaret edip girebilecek olan varsa beklerim dedim eşimi de ayrıca uyardım bir yerden enfeksiyon bir bakteri bi grip mırip olursa babanın evinde iyileşirsin eve de öyle gelirsin kusura bakma diye Allah'tan bu konuda benden daha titiz

Kızlar akşamdan beri karnımın sağ tarafi genel olarak düzenli sertleşiyor bu arada bebek de hareketli yani baya, ama bu kasılma mı değil mi anlayamadım acitmiyo ama semsert oluyor sonra duzelip yumuşuyor. Kasılma bütün karnı kasar dimi ? Böyle yarım bir bolgeyi tek sertleştirir mi nedir bu (( yoksa bebek mi toplaniyo orda, internette bi videoda bendeki bu bahsettigim şey kasılma olarak gösterilmiş mesela ben o zamana kadar bebek poposunu falan dayiyodur diyodum. Hiç fikrim yok bi de kasılma olurken bebek hareketleri devam eder mi paralelde ona göre biraz daha dikkate alicam

Reactions: dhn
canım sizde fl önde gidiyor karın çevresi daha geri idi değilmi öyle hatırlıyorum,şimdki ölçümde ne çıktı fl ve ac

Üf çok karışık sormuşum umarim anlaşılır olmuştur

Benim elektriğimi kimse alabilecek gibi değil yemin ediyorum tüm şehri aydınlatmaya yeterim tüm hamilelik boyu da böyleydi annem bebeğin saçları dik dik doğacak yeter diye bana kızıyor telde
Hamilelikte herkes birşeyden tiksinir derlerdi inanmazdım ben insanlardan tiksiniyorum gerçekten nefes almalarona tahammülüm yok ben şehir dısındayım kendi tarafımdan annem gelir bi kaç hafta belki kalır çalıstıgı için kardeşim ablam kalır bir iki gün biz çıkana kadar eve onlar gitmiş olur ama annemin asıö korkusu eşimin sülalesi geldiğinde onun yanında herkesi elden bi geçirmem çünkü ben lafımı sakınmam hele hamilelikte bı biraz katlanmıs olabilir

bikaç kez nst de sancıya denk geldim hareketliydi kalp atşı da hızlanıyo sancı gelince. ama sizin anlattığınız tam doğum sancısı gibi değil.

braxton hicks kasılmalarına benziyor anlattığınız doğum sancısı biraz daha farklı. genelde karın alt bölgesinden kasıklara bele vuruyor sertleşmeyle kalmıyot ağrı da hissettiriyor.
Anladım yani kasılma başlangıcı bile olsa bi ağrı aci vs hissederim tamamdır. Acıma ağrı vs yok kasılıp geriliyor karnim max 1 dk içinde de geri salıyor kendini

Evet canım kasılma halinde bazen bebek de oynuyor bende. Bide benim kasılma tüm karnımda oluyor rahmim her tarafından kasılıyor ortaya doğru.

Evet canım kasılma halinde bazen bebek de oynuyor bende. Bide benim kasılma tüm karnımda oluyor rahmim her tarafından kasılıyor ortaya doğru.
Benim böyle değil şuan daha iyi oturdu benim bölgesel gibi biraz nxnxnxnx neyse teşekkür ediyorum

Yaşlıları da ben anlamıyorum. Olgun birey gibi davranacaklarına çocuklaşıyorlar.

Benim annem de kayınvalidemlere vereceğim tepkilerden korkuyor. Laf soksam sallamaz da ben lohusalıkta evlere şenlik oluyorum. Her an hepinizden tiksiniyorum çok cahilsiniz keşke ölseniz diye geziyorum. insanların yüzüne onu yapamazsın bunu yapabilirsin şunu şöyle yap diye emrivaki davranan ve baya gıcık gudubet bir tip hayal et

Anladım yani kasılma başlangıcı bile olsa bi ağrı aci vs hissederim tamamdır. Acıma ağrı vs yok kasılıp geriliyor karnim max 1 dk içinde de geri salıyor kendini
Kız senin o tarif ettiğin bana her gün oluyor özellikle de çok ayakta kalıp hareket ettiğimde dinlenmeye oturunca doğum olsa 10 kere doğurmuştum

Bu ben

Evet aynisini soyledi doktor ama tedirgin edici birsey demedi. Hersey normal gidiyor, sorun yok dedi. Size bu durumla ilgili doktorunuz ne soyledi?
Aslında tedirgin olacak bişey yok bebek zayıf değil haftası ile tam uyumlu kilosu,ama bacak boyu daha uzun olduğundan daha kilolu gibi çıkıyor dedi.Mesela 3700 çıkıyorsa 3500 doğar sıkıntı değil,kızınız basketbolcu olacak galiba gibi şeyler söyledi ben takmadım açıkçası.sende takılma kiloya gerilik olsa neyse ama boşa üzme kendini

Gudubetiz biz yeah
mal mal konuşup davranmasınlar o halde ”herkes haddini bilecek” modu on:)ben bu ara herkesi haşlıyorum. Annem babam dahil şok içindeler normalde dikkat ederdim kırmayayım aman diye şimdi “valla hiç çekemem kimse canımı sıkmasın ben sıkarım daha iyi”diyorum yaşla mı alakalı hormonlar mı yoksa hamileliği kullanmak mı bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…