- 18 Haziran 2018
- 1.303
- 1.883
- 133
- 33
Belli olmaz valla. Neyse baktın çok uzuyor. Bir yer silmesi yaparsın . 39 haftada bende yer silem kız doğumu tetikliomuşKız anam ne biliyim bi illet ki yapıştı bırakmıyor geçmiyor. Antibiyotik bitince hemen hortluyor
Ondan da korkuyorum yaaaaHa doğurdum ha doğurucam diye diye 40. Haftayı görüyormuşum bide ama açıklık var ya 1cm 5 hafta dayanamam heralde
Aaa oyle bisey mi varmıs deneyeyim hemen , sagol kuzumCanım ben emin olamadığımda içeriği kopyalıyıp chatgpt soruyorumgenelde %95 doğru cevap veriyor. Bir deneyebilirsin sen dr
Çok güldüm var ya, gerçekten Allah başka dert vermesinTüm hastalara geçmiş olsun@ruya23 sevindim canım şimdi kızlar çok önemli bir problem var eşim son bir yıldır ağzını şaplatarak yemek çerez yiyor. Normalde hiç kimsede fark etmezdim bunu ama eşim mi abartıyor ben mi çok taktım bilmiyorum öldüresim geliyor sürekli uyarıyorum bozuluyor o da ama dikkat edemiyor ben ne yapcm. Allah başka dert vermesin diyen olur elbet ama gerçekten berbat. İğğğğrenç. Uyarmaktan utanıyorum artık yaaaa
Ay yer silme ananas hurma, aksak gebe yürüyüşü merdiven inip çıkma her tuşa basarızBelli olmaz valla. Neyse baktın çok uzuyor. Bir yer silmesi yaparsın . 39 haftada bende yer silem kız doğumu tetikliomuş
Kasılma bir tarafa toplanma değilde böyle rahmini sıkıyorlar gibi oluyor top gibi oluyor karnın nefes alırken falan çok geriliyorHanımlar buralarda hep konuşuldu da ben yaşamadığım için anlayamamistim. Şimdi sancı, kasılma denen şey bir taraf toplanma şeklinde mi oluyor acaba ? Benim birkaç gündür sag tarafim taş gibi, bazen işte orası yamuk yumuk oluyor, bariz belli oluyor tümseklik. Acaba dedim bu da kasılma falan mı, ama ben hiç kasilmadimsadece beni sıkıştırıyor gibi bir şeyler yaparken. Bir de bugün ilk kez kasılma yaşadım, yahu ne ağrılı imiş bu şey sandalyede oturuyordum 5 dakika kalkamadım ağrıdan. Eşime diyorum ki w ben normal diyordum bu daha fragman mı Gerçekten Allah tüm hamilelere ve bebislere güç kuvvet versin.
Neee aksak gebe yürüyüşü mü. Ben öyle yürüyorum ki.Ay yer silme ananas hurma, aksak gebe yürüyüşü merdiven inip çıkma her tuşa basarız
Valla bende kasılmadımHanımlar buralarda hep konuşuldu da ben yaşamadığım için anlayamamistim. Şimdi sancı, kasılma denen şey bir taraf toplanma şeklinde mi oluyor acaba ? Benim birkaç gündür sag tarafim taş gibi, bazen işte orası yamuk yumuk oluyor, bariz belli oluyor tümseklik. Acaba dedim bu da kasılma falan mı, ama ben hiç kasilmadimsadece beni sıkıştırıyor gibi bir şeyler yaparken. Bir de bugün ilk kez kasılma yaşadım, yahu ne ağrılı imiş bu şey sandalyede oturuyordum 5 dakika kalkamadım ağrıdan. Eşime diyorum ki w ben normal diyordum bu daha fragman mı Gerçekten Allah tüm hamilelere ve bebislere güç kuvvet versin.
Ben 2019 Ekim annelrindeydim ilk gebeliğimde grupta ilk doğuran bendim ve 36 +3 te idimDünden beri aklıma takılan. Bu grupta en son doğuran hangimiz olacak onu merak ediyorum. İ
Anladım benim karın toplanması degil o zaman kasılmaKasılma bir tarafa toplanma değilde böyle rahmini sıkıyorlar gibi oluyor top gibi oluyor karnın nefes alırken falan çok geriliyor
Evet evet, benim kızın basi mesanede habire hissettiriyor zaten. Bazen hıçkırıkla, bazen kafa vuruşuyla. Sag tarafta da ayakları poposu falan var hissediyorum aslında ama işte sanki bir iki kez buralarda konuşuldu ben de kasılma mi diye düşündüm. :)Valla bende kasılmadımo toplanmadır. Bebeğin sırtı totosu falan gerdikçe öyle karın şekilsizliği oluyor.
Aaa bende 2019 temmuz annesiydim. Tabi haziran annesi oldum. Valla bende görünce bir hışımla eşime doğuracam kalk tamamlıyalım şu alışveriş faslını dedim. Ve tamamladıkBen 2019 Ekim annelrindeydim ilk gebeliğimde grupta ilk doğuran bendim ve 36 +3 te idim
Ama maşallah bu gruptaki bebekler aşırı aceleci,patır patır dökülüyoruz36 37 görsek sevineceğim vallahi,korkuyorum bende erken kuşları gördükçe
Çocuğun kursunda taze doğum yapmış bir anne var. Gel kız sen doğurdun böyle ağrılar oluyor bazen sancı oluyor dedim. Güldü sancı o kadar kısa sürmez birde gelse anlarsın farkı seni hoplatır dedi. O zaman sorun yok dedimEvet evet, benim kızın basi mesanede habire hissettiriyor zaten. Bazen hıçkırıkla, bazen kafa vuruşuyla. Sag tarafta da ayakları poposu falan var hissediyorum aslında ama işte sanki bir iki kez buralarda konuşuldu ben de kasılma mi diye düşündüm. :)
Normalde 28 Şubatla kapanısı benim yapmam lazım ama benim ikizler o kadar dururmu sanmamDünden beri aklıma takılan. Bu grupta en son doğuran hangimiz olacak onu merak ediyorum. İ
Hayırlı olsun maşallah canim dayansın biraz daha yumurcakKızlaaar güzel haberle geldimdoktor kontro etti rahim ağzın hala bebeği tutuyor ama heran herşey olabilir dedi. (Bunu zaten 2 hafta önceden biliyorduk) Neyse kasılmalarım çok azaldı, hareket falan edince oluyor artık. Doktor ben sana dedim rahvan yaşayacaksın yormayacaksın seni diye diyor. Hocam kendini yormayacaksın dediniz ne biliyim hareket etmeyeceğimi dedim küçük bir ayrıntı Neyse kızım için 1 hafta yataktan çıkmam yeterki sağlıkla zamanında gelsin ayrılmayalım
@ruya23 canım o kadar çok sevindim ki anlatamam minicik bedeniyle savaşıyor kahraman oğlun ve çok kuvvetli maşallah. Kısa sürede evinize geçersiniz inşallah
Ben de bu ara suyu azalttim bir ay öncesine göre ama ona rağmen her dk baskıdan benim de yatak kurasim geliyoAmin canım. Dikkat etmemizle hiç alakası yokmuş. Çok sık görülen birley zaten. İyi bare erkenden fark etmişsin sende. Su iyi ya bol bol içelim. Zaten lavabodan çıkmıyordum şimdi hepten yatak kuracam resmen.
Tik gibi olduysa sende sorun belki önceden de yapıyordu senin dikkatini çekmemişti bilemedim jsbxjsnxksjdjTüm hastalara geçmiş olsun@ruya23 sevindim canım şimdi kızlar çok önemli bir problem var eşim son bir yıldır ağzını şaplatarak yemek çerez yiyor. Normalde hiç kimsede fark etmezdim bunu ama eşim mi abartıyor ben mi çok taktım bilmiyorum öldüresim geliyor sürekli uyarıyorum bozuluyor o da ama dikkat edemiyor ben ne yapcm. Allah başka dert vermesin diyen olur elbet ama gerçekten berbat. İğğğğrenç. Uyarmaktan utanıyorum artık yaaaa
Ben resmi olarak(resmi== sat sjnxjsnxkd) mart anasiyim ama hiç marta kalacakmış gibi hissedemedim 10 mart olduğu için erken gelmeye karar verirse Şubat anası da olma ihtimalim yüksek beni de sayarsaniz en sonlardan olabilirimDünden beri aklıma takılan. Bu grupta en son doğuran hangimiz olacak onu merak ediyorum. İ
enfeksiyon işte 36 dolunca erken doğum sayılmıyor zaten az kaldı on onbes gün daha doğurma sonra Allah yardımcınız olsun uykusuz gecelere merhabaKız anam ne biliyim bi illet ki yapıştı bırakmıyor geçmiyor. Antibiyotik bitince hemen hortluyor
Ondan da korkuyorum yaaaaHa doğurdum ha doğurucam diye diye 40. Haftayı görüyormuşum bide ama açıklık var ya 1cm 5 hafta dayanamam heralde
Canım senin de mi ikiz , ne durumdasın ya , ben artık iyice zorlanıyorum, karnım da iyice gerildi minik çatlaklar olusmaya basladı sanırımNormalde 28 Şubatla kapanısı benim yapmam lazım ama benim ikizler o kadar dururmu sanmam
Şubat annesi olarak ilk benim doğurmam lazımdı benim 1 şubat falan ama ben de ocak anası olacağım yüksek ihtimal. Ama gönlüm hala şubattaHayırlı olsun maşallah canim dayansın biraz daha yumurcak
Ben de bu ara suyu azalttim bir ay öncesine göre ama ona rağmen her dk baskıdan benim de yatak kurasim geliyo
Tik gibi olduysa sende sorun belki önceden de yapıyordu senin dikkatini çekmemişti bilemedim jsbxjsnxksjdj
Ben resmi olarak(resmi== sat sjnxjsnxkd) mart anasiyim ama hiç marta kalacakmış gibi hissedemedim 10 mart olduğu için erken gelmeye karar verirse Şubat anası da olma ihtimalim yüksek beni de sayarsaniz en sonlardan olabilirimama resmi değeri baz aliyorsaniz olsundu ben sizi uzaktan da severim
Ben subat annesi olabilirim sanırım 5 şubat görünüyor ama doktorum uzatacak sonuna kadarŞubat annesi olarak ilk benim doğurmam lazımdı benim 1 şubat falan ama ben de ocak anası olacağım yüksek ihtimal. Ama gönlüm hala şubatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?