Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Belli olmaz valla. Neyse baktın çok uzuyor. Bir yer silmesi yaparsın . 39 haftada bende yer silem kız doğumu tetikliomuş

Çok güldüm var ya, gerçekten Allah başka dert vermesin Hormonlardan falandır diyeceğim ama 1 yıl diyorsunuz, hoş hamilelik süreci de neredeyse o kadar ama bilemedim :)

Hanımlar buralarda hep konuşuldu da ben yaşamadığım için anlayamamistim. Şimdi sancı, kasılma denen şey bir taraf toplanma şeklinde mi oluyor acaba ? Benim birkaç gündür sag tarafim taş gibi, bazen işte orası yamuk yumuk oluyor, bariz belli oluyor tümseklik. Acaba dedim bu da kasılma falan mı, ama ben hiç kasilmadim sadece beni sıkıştırıyor gibi bir şeyler yaparken. Bir de bugün ilk kez kasılma yaşadım, yahu ne ağrılı imiş bu şey sandalyede oturuyordum 5 dakika kalkamadım ağrıdan. Eşime diyorum ki w ben normal diyordum bu daha fragman mı Gerçekten Allah tüm hamilelere ve bebislere güç kuvvet versin.

Kasılma bir tarafa toplanma değilde böyle rahmini sıkıyorlar gibi oluyor top gibi oluyor karnın nefes alırken falan çok geriliyor

Valla bende kasılmadım o toplanmadır. Bebeğin sırtı totosu falan gerdikçe öyle karın şekilsizliği oluyor.

Dünden beri aklıma takılan. Bu grupta en son doğuran hangimiz olacak onu merak ediyorum. İ
Ben 2019 Ekim annelrindeydim ilk gebeliğimde grupta ilk doğuran bendim ve 36 +3 te idim
Ama maşallah bu gruptaki bebekler aşırı aceleci,patır patır dökülüyoruz 36 37 görsek sevineceğim vallahi,korkuyorum bende erken kuşları gördükçe

Valla bende kasılmadım o toplanmadır. Bebeğin sırtı totosu falan gerdikçe öyle karın şekilsizliği oluyor.
Evet evet, benim kızın basi mesanede habire hissettiriyor zaten. Bazen hıçkırıkla, bazen kafa vuruşuyla. Sag tarafta da ayakları poposu falan var hissediyorum aslında ama işte sanki bir iki kez buralarda konuşuldu ben de kasılma mi diye düşündüm. :)

Aaa bende 2019 temmuz annesiydim. Tabi haziran annesi oldum. Valla bende görünce bir hışımla eşime doğuracam kalk tamamlıyalım şu alışveriş faslını dedim. Ve tamamladık

Çocuğun kursunda taze doğum yapmış bir anne var. Gel kız sen doğurdun böyle ağrılar oluyor bazen sancı oluyor dedim. Güldü sancı o kadar kısa sürmez birde gelse anlarsın farkı seni hoplatır dedi. O zaman sorun yok dedim

Hayırlı olsun maşallah canim dayansın biraz daha yumurcak
Ben de bu ara suyu azalttim bir ay öncesine göre ama ona rağmen her dk baskıdan benim de yatak kurasim geliyo
Tik gibi olduysa sende sorun belki önceden de yapıyordu senin dikkatini çekmemişti bilemedim jsbxjsnxksjdj
Dünden beri aklıma takılan. Bu grupta en son doğuran hangimiz olacak onu merak ediyorum. İ
Ben resmi olarak(resmi== sat sjnxjsnxkd) mart anasiyim ama hiç marta kalacakmış gibi hissedemedim 10 mart olduğu için erken gelmeye karar verirse Şubat anası da olma ihtimalim yüksek beni de sayarsaniz en sonlardan olabilirim ama resmi değeri baz aliyorsaniz olsundu ben sizi uzaktan da severim

enfeksiyon işte 36 dolunca erken doğum sayılmıyor zaten az kaldı on onbes gün daha doğurma sonra Allah yardımcınız olsun uykusuz gecelere merhaba

Şubat annesi olarak ilk benim doğurmam lazımdı benim 1 şubat falan ama ben de ocak anası olacağım yüksek ihtimal. Ama gönlüm hala şubatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…