Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Hanımlar normal doğum isteyip bebeği halen ters olan var mı? Neler yapıyorsunuz döndürmek için? 33+1'deyim ne yaptıysam dönmüyor.
Merhaba bende 33teyim ve bebek başı hala yukarda, ilk doğumum normaldi, bunu da öyle düşünüyorum döner umarım. Doktora yapabileceğim bişey varmı dedim daha erken döner dedi, yürüyüş yap bol bol dedi ama hemen nefes nefes kalıyorum.

ruya23 canım sabah mesajını okudum mutlulukla ama yoğunluktan yazamadım, allahın izniyle eve geldiği günü de görürüz hep birlikte. Şimdiden geçmiş olsun. Herkesin bebiişleri sağlıkla eve gelsin

Kızlar ya onarıcı kremler var ya , cica krem diye geçenler, yuzum için kullansam sorun olur mu , bileniniz var mı , marka olarak la poche posayın kremi bu arada
Ben kullanıyorum doktorundan eczacımda gebelere önerdigimiz en iyisi bu demişti 4 aydır falan günlük rutinimde memnunum çok

Eklentiler

• 1000052707.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 18
Ben kullanıyorum doktorundan eczacımda gebelere önerdigimiz en iyisi bu demişti 4 aydır falan günlük rutinimde memnunum çok
Ben de biodermanın bi kremini bitirdim , elinde la roche nin cicası vardı, emin olamadım , sana önerdilerse bendeki cica da kullanılabilir o halde bence tsk ederim kuzum

Ben de biodermanın bi kremini bitirdim , elinde la roche nin cicası vardı, emin olamadım , sana önerdilerse bendeki cica da kullanılabilir o halde bence tsk ederim kuzum
Canım ben emin olamadığımda içeriği kopyalıyıp chatgpt soruyorum genelde %95 doğru cevap veriyor. Bir deneyebilirsin sen dr

çıktın mı hastaneden?geçen yazmıştım nasılsın diye sayfalar çogalınca geride kaldı.

Pazartesi taburcu oldum canım. Çıkınca hemen eşimle biraz dükkan mükkan gezdik ama sanırım 5 gün neredeyse hareketsiz hastanede kalınca o yürüyüş fazla geldi 2 gündür bel bacak ağrısından iki büklüm yatıyordum bugün biraz daha iyiyim.
İdrarda hafif protein kaçağı çıktı takipte olcam preeklampsi için. Şu 2-3 hafta da geçseydi de bi rahatlasaydık.
Sen nasılsın? Mesajını görmedim diğer bildirimlerin arasında altlarda kalmış galiba kusura bakma kuzum

Kız aman hatırlatma ben onu bir anlık yaptım canım yanınca hemen kalktım. bencede çok iyi gidiyorum inatla doğurmayacağım
maşallah maşallah sakince dur annesi enfeksiyon mu varmış yine niye başlamış tekrar

Canım ben emin olamadığımda içeriği kopyalıyıp chatgpt soruyorum genelde %95 doğru cevap veriyor. Bir deneyebilirsin sen dr
Kız onu hatırlatma hamile kafası. Bende herşeyi oraya soruyorum. Yemeğe gidecektik herifin maçı vardı baktım gönülsüz eve mi sipariş versek falan. Bende trip attım tabiki. Sonra ne kadar üzülmüşsem maç için yemeği iptal eden eş diye oraya sormuşum. Eşim bi sebeple oraya girdi sonra konumu da gördü. Rezillik resmen nasıl güldüm ya. birde gülüyor neyse ki chatgpt benden yana kötü birşey dememiş diyor

İnternetten içindekileri karsılastır o şekilde kullan istersen daha sağlıklı olur rica ederim

cok gecmis olsun canim bi daha gerekmesin insALLAH. preeklampsi bende de sıkıntı . insALLAH korktuğumuza uğratmasin Allah. iki gundur benim de kasik agrim ve igne batması gibi agrim oldu. bugun tahlil verdim sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum. onun dışında çok sukur iyiyim .

kadin dogumla görüştük cani. tek kullanımlık şase varmis onu kullansin demisler onu reçete ettireceğiz bakalim.
İyi demek çok ciddi değil. Doktor yoğun enfeksiyon bakteriye dönüşmüş diyince gerisi hiç bişey düşünmedim. Malum bebeği erken doğumu tetikleyen bişey. Yanımın ağrımasından enfeksiyon olabileceğini tahmin etmemiştim. O yüzden normal diyip geçtim kontrole kadar söylerim dedim.

evet enfeksiyon sıkıntı bebege . benim de iki günde basladi bu agri . o kadsr da dikkat ediyorum ama olacağı olunca geliyor başa . insALLAH gecer ikimjzinki de.

evet enfeksiyon sıkıntı bebege . benim de iki günde basladi bu agri . o kadsr da dikkat ediyorum ama olacağı olunca geliyor başa . insALLAH gecer ikimjzinki de.
Amin canım. Dikkat etmemizle hiç alakası yokmuş. Çok sık görülen birley zaten. İyi bare erkenden fark etmişsin sende. Su iyi ya bol bol içelim. Zaten lavabodan çıkmıyordum şimdi hepten yatak kuracam resmen.

maşallah maşallah sakince dur annesi enfeksiyon mu varmış yine niye başlamış tekrar
Kız anam ne biliyim bi illet ki yapıştı bırakmıyor geçmiyor. Antibiyotik bitince hemen hortluyor
Birde bu halinle grubun en son doğuranı sen oluyormuşsun
Ondan da korkuyorum yaaaa Ha doğurdum ha doğurucam diye diye 40. Haftayı görüyormuşum bide ama açıklık var ya 1cm 5 hafta dayanamam heralde

Ben de tüm tahlillerimi raporlarımı illa ona da atıyorum. Madde madde açıklayarak anlatıyor doktordan daha güzel anlatıyor bazen
Ahahaja evet geçen annemle babamın tahlillerini attım abimin yanında diyo ki ben doktorum ben de böyle yorumlarım
ahahaha ben de senin gibiyim, ne yersem ne yaparsam soruyorum hamile kadınlar şunu yapabilir mi? Kocam bana böyle davrandı ne yapmalıyım

Tüm hastalara geçmiş olsun ruya23 sevindim canım şimdi kızlar çok önemli bir problem var eşim son bir yıldır ağzını şaplatarak yemek çerez yiyor. Normalde hiç kimsede fark etmezdim bunu ama eşim mi abartıyor ben mi çok taktım bilmiyorum öldüresim geliyor sürekli uyarıyorum bozuluyor o da ama dikkat edemiyor ben ne yapcm. Allah başka dert vermesin diyen olur elbet ama gerçekten berbat. İğğğğrenç. Uyarmaktan utanıyorum artık yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…