Biz nereye ait olduğunu bilmeyen analariz olsun her yer bizim olsun dostluk kardeşlik jsbxjsndjjshdjsŞubat annesi olarak ilk benim doğurmam lazımdı benim 1 şubat falan ama ben de ocak anası olacağım yüksek ihtimal. Ama gönlüm hala şubatta
Ocak sonu olur diyodum da Aralık annesi olacağım hiç aklıma gelmezdiBiz nereye ait olduğunu bilmeyen analariz olsun her yer bizim olsun dostluk kardeşlik jsbxjsndjjshdjs
olmaz zaten demire ihtiyacımız var ben sabah akşam Ferruh 100luk kullanıyorum ona rağmen alt sinirdaHanimlar acil bana bir akil verin ne olur. Ben sabahlari ac karnina oroferon demir hapini kullaniyorum. Simdi yatmadan once balik yagi hapini icecegime yine oroferondan 1 tane ictimsorun olur mu sabah 6 da icistim ilk hapi digerini 10-15 dk once. Cok korkuyorum gece gece nasil boyle bir hata yaptim
Hiç sorun olmaz. Ben de sabah akşam alıyorum kan hapını.Hanimlar acil bana bir akil verin ne olur. Ben sabahlari ac karnina oroferon demir hapini kullaniyorum. Simdi yatmadan once balik yagi hapini icecegime yine oroferondan 1 tane ictimsorun olur mu sabah 6 da icistim ilk hapi digerini 10-15 dk once. Cok korkuyorum gece gece nasil boyle bir hata yaptim
Ayyyyy rahatladim, agliyorum korkudan, cok sagolunolmaz zaten demire ihtiyacımız var ben sabah akşam Ferruh 100luk kullanıyorum ona rağmen alt sinirda
Olsun kız sağlıklı bir şekilde gelsinler de canları ne zaman isterse artıkOcak sonu olur diyodum da Aralık annesi olacağım hiç aklıma gelmezdi31 aralık yani hemede ilahi Mert Arslan sen çok yaşa oğluşum
Ayyy tesekkurler bilgi icin icim rahatladi, okadar korktum ki anlatamamHiç sorun olmaz. Ben de sabah akşam alıyorum kan hapını.
Ayy maşallah size yaBen subat annesi olabilirim sanırım 5 şubat görünüyor ama doktorum uzatacak sonuna kadar
Tatlımız bizim o. Demek ki beta jenerasyonu olmak istemedi son düzlükte geliverdi. Allah ayağına toz değdirmesinOcak sonu olur diyodum da Aralık annesi olacağım hiç aklıma gelmezdi31 aralık yani hemede ilahi Mert Arslan sen çok yaşa oğluşum
beta ne kiz açıklar mısın şimdi araştırma yaptırma bana üşeniyorumAyy maşallah size yaen sağlıklı en hayırlı zamanda gelirler umarım
Tatlımız bizim o. Demek ki beta jenerasyonu olmak istemedi son düzlükte geliverdi. Allah ayağına toz değdirmesin
Bende de var mınık mınık ama çatlak kremlerine yağlarına birde masaj ekleyerek doğumdan sonrada devam etmek gerekiyormuş çatlaklar gençken yok etmek önemliCanım senin de mi ikiz , ne durumdasın ya , ben artık iyice zorlanıyorum, karnım da iyice gerildi minik çatlaklar olusmaya basladı sanırım
Sorun olacagını sanmıyorum yarın içmezsiniz ben günde iki kulanıyorum mesela demir ilacınıHanimlar acil bana bir akil verin ne olur. Ben sabahlari ac karnina oroferon demir hapini kullaniyorum. Simdi yatmadan once balik yagi hapini icecegime yine oroferondan 1 tane ictimsorun olur mu sabah 6 da icistim ilk hapi digerini 10-15 dk once. Cok korkuyorum gece gece nasil boyle bir hata yaptim
Ay bu kuşaklar ya var ya x,y,z ve alfa 2025 yılı itibariyle doğanlar artık yeni bir jenerasyon açıyorlar beta ismi. 2025-2039 arasına beta diyeceklermiş.bizim bebikler yeni bir kuşağın ilk üyeleri oluyormuş.beta ne kiz açıklar mısın şimdi araştırma yaptırma bana üşeniyorum
Dök kız burası biraz da onun için var burda benzer duygulardayiz benzer şeyleri yaşıyoruz disardaki çevredeki insanlar bizi dinler ama yasayan kadar anlayamiyorlar malesefBende de var mınık mınık ama çatlak kremlerine yağlarına birde masaj ekleyerek doğumdan sonrada devam etmek gerekiyormuş çatlaklar gençken yok etmek önemliher hafta bir önceki haftadan daha büyük göbeğim var ben 9 kilo aldım zaten şuan çocuklar 2 şer kilo suyu plesantası vs vs derken çok bişey kalmayacak geriye diye düşünüyorum ama karnım gerildikçe bende geriliyorum yatak odasından salona giderken nefessiz kalıyorum geceleri lavaboya gitmek zorunda kalmak en büyük fobim oldu işte böyle geçiyor günler ama içerde durdukları her sabıye önemli o yüzden bunların hıcbırıni onlara hıssettirmemeye çalışıyorum iki gün öncesine kadar asırı aktiftiler doktor kontrolünden sonra bi duruldu lar şimdi de onu kafaya takıyorum neyseki kontroller her hafta olmaya basladı hayırlısı bakalım resmen içimi dökesim varmış
Diger arkadaslarda 2 kullaniyormus. Okadar korktum ki doz asimi oldu diye. Stresten karnim kasildi valla. Cok tesekkurler cevabiniz icinSorun olacagını sanmıyorum yarın içmezsiniz ben günde iki kulanıyorum mesela demir ilacını
Açıkçası eşim hariç zaten kimseye bişey demem ben sevmem öyle anlatmayı birde son bir yıldır burası oldu onun dısında nasışsın diyen herkese aaa harika sen diye devam ederim cevabıda dinlememrye calısırım cevap dinlememeye de eşim alıstırdı sağolsunDök kız burası biraz da onun için var burda benzer duygulardayiz benzer şeyleri yaşıyoruz disardaki çevredeki insanlar bizi dinler ama yasayan kadar anlayamiyorlar malesefhareket konusunda da sıkma canını bazen aşırı hareketleniyolar bazen de durgun kendi stresimizi bebislere yansitmayalim relax olup yola devam
Rica ederim bunun için varızDiger arkadaslarda 2 kullaniyormus. Okadar korktum ki doz asimi oldu diye. Stresten karnim kasildi valla. Cok tesekkurler cevabiniz icin
Çok mantıklı yaptığın cevabi niye dinlemiyosun jsbxjwjdksjAçıkçası eşim hariç zaten kimseye bişey demem ben sevmem öyle anlatmayı birde son bir yıldır burası oldu onun dısında nasışsın diyen herkese aaa harika sen diye devam ederim cevabıda dinlememrye calısırım cevap dinlememeye de eşim alıstırdı sağolsun
İçin rahat edecekse bi paket al tabıEvet haklısınız hemen odaklanmamam lazım aslında ama ilk bebişte hemen gelmedi çok inat ettim mama vermicem diye yıprandım, gece nöbetçi eczane aradık mama için falan, yine aynı şeyi yaşarsam diye korku var içimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?