Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Günaydın güzeller. Uyandım yeni uyandığım gibi rüyanın msjınj aradım şükür güzel geçmiş ameliyatı çok sevindim. Sonracığıma bugün azcık evi derle toparla temizle banyo yıka planım vardı hepsi de kaldı. Ben iyicene tembel olup çıktım ha. Bu halle taze anne olacam malamıne

Anladım kuzum sağlıkla gelsinler bebişlerimiz

Valla hayırlısı olsun hakkımızda hem korkuyom hem korkmuyorum iki arada bi tuhaf duygular
Ğ olan isimler herzaman zordur. Masal ismine de bayılırım. Bence bidaha düşünün. Ben iki isim arasında kalmıştım. Doğum anında karar verdim.
Henüz net değil zaten bizde net iki isim de yok ortada bakalim daha var karar veririz inşallah
Helal olsun senin oğlana ndndjsnxjdjd
Ne güzel ya umarim biz de bu konuda güzel ilerleyebiliriz maşallah kuzuya

Benim bebeğim döndü ama zaten tekrar da dönebilirmis. Doktor bunları düşünmek için daha erken sen düşünme dedi. Yerine geçtikten sonra tekrar yer değiştiriyormus.

Normal değil mi daha erken gibi geldi bana 37,38 hatta 40. Haftada bile dönenler var diye duymuştum ben.
Doktor dönme ihtimali düşük gibi konuştu. Çok üzüldüm.

Canım peki senin takibini yapan hoca dogumuna girecek mi , gazi de var mı oyle bişey

Maşallah kuzuya çok şükür canım

Gözünüz aydın çok şükür

Şükürler olsun canım minik bebeğin çok güçlü çıktı inşallah darısı kavuşmanıza olsun

Kızlaaar güzel haberle geldim doktor kontro etti rahim ağzın hala bebeği tutuyor ama heran herşey olabilir dedi. (Bunu zaten 2 hafta önceden biliyorduk) Neyse kasılmalarım çok azaldı, hareket falan edince oluyor artık. Doktor ben sana dedim rahvan yaşayacaksın yormayacaksın seni diye diyor. Hocam kendini yormayacaksın dediniz ne biliyim hareket etmeyeceğimi dedim küçük bir ayrıntı Neyse kızım için 1 hafta yataktan çıkmam yeterki sağlıkla zamanında gelsin ayrılmayalım

ruya23 canım o kadar çok sevindim ki anlatamam minicik bedeniyle savaşıyor kahraman oğlun ve çok kuvvetli maşallah. Kısa sürede evinize geçersiniz inşallah

Kızlar ya onarıcı kremler var ya , cica krem diye geçenler, yuzum için kullansam sorun olur mu , bileniniz var mı , marka olarak la poche posayın kremi bu arada

elif kurt45 canım senin idarda bakteri degerin kaç çıkmıştı. ıkı gundur kasık ağrıları olunca tahlil verdim bugüm bakteri 8 görülmüş. epitel 6 . enfeksiyon demek mi ?
Kuzu valla bilmiom ki. E nabıza baktım yüklememişler. Özelde baya geç düşürüyorlar sisteme. Bu durum kötü ama yükledikleri gibi karşılaştırırım

Kuzu valla bilmiom ki. E nabıza baktım yüklememişler. Özelde baya geç düşürüyorlar sisteme. Bu durum kötü ama yükledikleri gibi karşılaştırırım
Kendi siteleri yok mu laboratuvar sonuclarini açıkladılari. Ordan elinizde barkod varsa onla bakabilirsiniz.

cok sevindim seninn adına canım benim çok iyi gidiyorsun. Hele deseydin bir de ben eğildim de yer sildim ne yapardi sana ne derdi k8m bilir

Kendi siteleri yok mu laboratuvar sonuclarini açıkladılari. Ordan elinizde barkod varsa onla bakabilirsiniz.
Barkod yok sanırım attım. Hiçte aklıma gelmedi bakmak. Hastaneyi arayıp durumu bildirmem lazım. Şeker yüklemesinde de aynı şey başıma gelmişti.

cok sevindim seninn adına canım benim çok iyi gidiyorsun. Hele deseydin bir de ben eğildim de yer sildim ne yapardi sana ne derdi k8m bilir
Kız aman hatırlatma ben onu bir anlık yaptım canım yanınca hemen kalktım. bencede çok iyi gidiyorum inatla doğurmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…