Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Çok çok geçmiş olsun. Geçti gitti. Sağlıkla eve dönmesi için dua edeceğiz.

Doktor sıkıntı yok ama her an doğum olabilir dedi ama bana bir hafta on gün içinde doğum olacak gibi geliyor

Oh çok sevindim çok çok çok hadi bakalım herşey güzel olacak çok az kaldı şükürler olsun canım benim duamız seninle

Allah en kısa zamanda yavrularinizi hastaneden alıp eve götürmeyi nasip etsin. Çok sevindim, çok duygusallaştım ya. Allah kimseyi evladiyla sınamasın, en ufak seyle bile.

Çok sevindim çok mutlu oldum sizin adınıza. Bugünleri unutturucak size kucağınıza aldıgınız anda daha güzel günleri olsun inşallah

Kızlar benimde kontrolüm vardı bugün 33+3 üm. Çok şükür kizcemin keyfi yerinde her şey yolunda dedi doktorum. Kilosu 2260 boyu 46 cm haftasiyla uyumlu dedi. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci.

Çok şükür bin şükür

cok sevindim ve çok mutlu oldum canım. ohhh artık rahat bir nefes alabilirsin. şimdi onu sevme zamanı

Hocalara muayene olunabiliyor mu orda , randevu nasıl oluyor
hoca randebuları ayrı sekreter kısmından alınıyor canım.normalde polikliniklere de 12. haftadan önce başlamak gerekiyor. ben önce poliklinige baslamıştım. sonra riskli gebelik durumları cıkınca hocaya başlamak istedi. bi de 3. sezaryen olunca. randevu bulabildim. ama bundan öncekı dogumumda aynı hastanede hocalarda bulamamıstım devlet kısmında dogum yapmıstım.

Hanımlar normal doğum isteyip bebeği halen ters olan var mı? Neler yapıyorsunuz döndürmek için? 33+1'deyim ne yaptıysam dönmüyor.
Benim bebeğim döndü ama zaten tekrar da dönebilirmis. Doktor bunları düşünmek için daha erken sen düşünme dedi. Yerine geçtikten sonra tekrar yer değiştiriyormus.

Çok doğru bir yaklaşım ben 1 yaşından sonra tüm özel bakımını babaya bıraktım,o banyo yaptırıp,tırnağını keser,kulagını temizler dişini fırcalar.zaten mahremiyet açısından da böyle olmalı kızdada bende olacak tabiki özellikle 2 3 yaş sonrası.
Ayrıca bir zahmet yapsınlar sadece bizim cocugumuz mu

Rabbime şükürler olsun inşallah en kısa surede de toparlayacak minik savaşçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…