benim kızımın bir ismi İnci olacak inşALLAH . İnci ismine içim çok ısınıyor
İsimlerini severim onlarınBenimde öyle çok nahif geliyor canım
tüp bebek zamanlarımda Tarkan’ın sabret inci tanem dinledikçe dedim o benim inci tanem
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok çok geçmiş olsun. Geçti gitti. Sağlıkla eve dönmesi için dua edeceğiz.Ameliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmişgüzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
Doktor sıkıntı yok ama her an doğum olabilir dedi ama bana bir hafta on gün içinde doğum olacak gibi geliyorCanım acıbadem bana 2 gece dedi ki bana mantıklı geldi sonuçta ameliyat. Ama ist benim bir arkadaşım başka hastanede 2. Gün kendi isteğiyle çıktı
Valla benim 2 hafta önce 30 idi ve doktor çok iyi demişti 34. Haftada. bence 35 27 iyi gibi bir yorum yaptı mı doktor?
Oh çok sevindim çok çok çokAmeliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmişgüzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
Allah en kısa zamanda yavrularinizi hastaneden alıp eve götürmeyi nasip etsin. Çok sevindim, çok duygusallaştım ya. Allah kimseyi evladiyla sınamasın, en ufak seyle bile.Ameliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmişgüzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
Çok sevindim çok mutlu oldum sizin adınıza. Bugünleri unutturucak size kucağınıza aldıgınız anda daha güzel günleri olsun inşallahAmeliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmişgüzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
Hocalara muayene olunabiliyor mu orda , randevu nasıl oluyorGazi Hastanesine gidiyorum canım.
Ben oraya muayene oldum ama tavsiyelere rağmen çok memnun kalamadım o yüzden orada devam etmedimMedicalpark maltepede doğum yapacak olan var mı?
Çok şükür bin şükürAmeliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmişgüzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
cok sevindim ve çok mutlu oldum canım. ohhh artık rahat bir nefes alabilirsin. şimdi onu sevme zamanıAmeliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmişgüzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
hoca randebuları ayrı sekreter kısmından alınıyor canım.normalde polikliniklere de 12. haftadan önce başlamak gerekiyor. ben önce poliklinige baslamıştım. sonra riskli gebelik durumları cıkınca hocaya başlamak istedi. bi de 3. sezaryen olunca. randevu bulabildim. ama bundan öncekı dogumumda aynı hastanede hocalarda bulamamıstım devlet kısmında dogum yapmıstım.Hocalara muayene olunabiliyor mu orda , randevu nasıl oluyor
çıktın mı hastaneden?geçen yazmıştım nasılsın diye sayfalar çogalınca geride kaldı.Bizim kız da inci olacakincikuşum diye seviyorum ben de karnımı. Çiçeklerim yaa
Benim bebeğim döndü ama zaten tekrar da dönebilirmis. Doktor bunları düşünmek için daha erken sen düşünme dedi. Yerine geçtikten sonra tekrar yer değiştiriyormus.Hanımlar normal doğum isteyip bebeği halen ters olan var mı? Neler yapıyorsunuz döndürmek için? 33+1'deyim ne yaptıysam dönmüyor.
Normal değil mi daha erken gibi geldi bana 37,38 hatta 40. Haftada bile dönenler var diye duymuştum ben.Hanımlar normal doğum isteyip bebeği halen ters olan var mı? Neler yapıyorsunuz döndürmek için? 33+1'deyim ne yaptıysam dönmüyor.
Çok doğru bir yaklaşım ben 1 yaşından sonra tüm özel bakımını babaya bıraktım,o banyo yaptırıp,tırnağını keser,kulagını temizler dişini fırcalar.zaten mahremiyet açısından da böyle olmalı kızdada bende olacak tabiki özellikle 2 3 yaş sonrası.Aşkım kızda babayla birlikte yaptık tek zor malum. Kız kendini tanıyınca çektik. Oğlanda aslında özel sebebi yok gene birlikte yapacaz. Ama sonra erkek çocuğu kendini tanıyor sen yıka doktorlarda öyle öneriyor diycem.Şimdiden söylemişim o kendini hazırlamış çokta çaktırma
Rabbime şükürler olsunAmeliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmişgüzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
Hangi doktora gitmiştiniz?Ben oraya muayene oldum ama tavsiyelere rağmen çok memnun kalamadım o yüzden orada devam etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?