- 17 Haziran 2024
- 76
- 73
- 3
- 36
beni de şikayet etmiş 1 gün ceza aldım bende 2 mesajını şikayet etmiştim nerden geldi gruba mikser gibi karıştırdı ortalığıO kişi onu şikayet etmeden önce ben o kişiyi şikayet etmiştim 6-7 farklı mesajıyla ona ceza verdiler ama cezayı alana kadar oda şikayet etmiş demekki yetişemedim daha öncesine
İsmini erken secenlere helal olsun nsbjdjsjdjd ya da biz mi çok kararsiziz acabaBen galiba iki gecedir ayağını seviyorum. Bastırıyor ben sevdikçe. Ezginin günlüğü bir şarkısı vardı aşk şarkısı ama bence bizim şarkımız bazı yerleri. Yüzünü görmem, yerini sormam.. Adını koymam oy, oy, sana hiç doymam (ismine hala karar veremedim)
Dokuza alarm kurdum. İşte olacağım ama duaya başlarım. Allah şifa versin. Sağlıcakla çıksın inşallahSabah 9 da oğlumun ameliyatı varsağ salim sapa sağlam kurtulsun inşallah yavrum. Bu gece bana uyku yok.
şuan ben de ayağını seviyorum. epeydir yapıyoruz bunuBen galiba iki gecedir ayağını seviyorum. Bastırıyor ben sevdikçe. Ezginin günlüğü bir şarkısı vardı aşk şarkısı ama bence bizim şarkımız bazı yerleri. Yüzünü görmem, yerini sormam.. Adını koymam oy, oy, sana hiç doymam (ismine hala karar veremedim)
Eşim yüzünden beni tüm isimlerden soğuttu. Hepsiyle dalga geçiyor. Bir ara Doruk dedim onunla ilgili demedigi deyiş kalmadı. Tuna istiyorum tuna nehri akmam diyor diye geziyor evin içinde. Her isimde birinin ismi geç anne olunca isim de kalmamış. Aras Tuna diyorum iki isim olmasa mi acaba zor mu olurİsmini erken secenlere helal olsun nsbjdjsjdjd ya da biz mi çok kararsiziz acaba
Bence gerek yok hastanede zaten oluyor ayrıca doktor önerisi daha iyi olacaktır ilk doğumumda sütüm azdı doymadığı için hastanede aptamil verilmişti mutlaka olur olmazsada önerilenş yakında eczane oluyo hemen aldırabilirsin sütüm gelmicek diye odaklanma gelmezse bakarsın ozamanmerhaba kızlar, sütün hemen gelmemesine karşı mama bulundurayım diyorum, öneriniz var mı ? İyisi, temizi hangisidir acaba ? Teşekkürler şimdiden
arkasından konuşma da yasak sebebi imiş. bosverin.beni de şikayet etmiş 1 gün ceza aldım bende 2 mesajını şikayet etmiştim nerden geldi gruba mikser gibi karıştırdı ortalığı
Ayyy bizde de o var dalga gecerek değil de mesela buğlem hosuma gidiyo minnoş sakin tatlis bir kiz canlanıyor gözümde büyüklere söylüyoruz bi garip bakışlar falan söylemeye çalışıyorlar gibi yapıp konu kapanıyor acaba söylemesi zor bi isim mi diye düşün dur, masal istiyoduk ennnnn başlarda gebelikten önce gebelik olunca eşim birden uzaklaştı anlamsız bir şekilde jsbdjshkd gidip gelip tokatlayacam herkesi her isme kulp buluyorlarEşim yüzünden beni tüm isimlerden soğuttu. Hepsiyle dalga geçiyor. Bir ara Doruk dedim onunla ilgili demedigi deyiş kalmadı. Tuna istiyorum tuna nehri akmam diyor diye geziyor evin içinde. Her isimde birinin ismi geç anne olunca isim de kalmamış. Aras Tuna diyorum iki isim olmasa mi acaba zor mu olur
Beni doğuma götüren sancımda belden vurmuştu sonra bir iki saat zor uyumuştum 3de, uyandım nişanım gelmişti hastaneye gitmiştim hemen nstde sancı, çıkınca sabahı beklemiştik sezeryan olacaktı yalancı sancıyı, ayırt ediyorum ama gerçek sancı bende, belden, kalçaya vuruyorduBen çekmiştim. 2 gün cekmişim hatta fark etmemişim. Bacaklarım ve kasıklarım çok agrıyodu benim adet olacakmısım gibi yapıskan olmayan akıntı gelmeye basladı . Sonra agrı kasıkta sancıya dönmeye başladı. Ve sağ göğsümün altında da bi agrı vardı ama sürekli bi agrı vardı toplanma gibi değil de bebeklerden biri oraya yatıyor dıye ağrıyo sandım . Ertesi gün belimden sancı giriyodu. Ama sonraki saatler belime sancı artık yaniyor gibi girmeye basladı kasıklara doğru dagılıyodu ve karnımın sağ tarafında sancılı bi toplanma oluyodu nefes kesen ve bariz şekilde, bacaklarımın agrısı beynıme vurmaya başladı soluğu acilde aldık gece. Herkesin aynı değildir muhtemelen ama benimki böyle idi canım
Ezbere bilmeden almaktan korkuyorum. Ya hastane güzel mama vermezse diye korkuyorum . Sıvı mamalar var içime hazır hastane çantasına koysam mi diye düşünüyorumBence gerek yok hastanede zaten oluyor ayrıca doktor önerisi daha iyi olacaktır ilk doğumumda sütüm azdı doymadığı için hastanede aptamil verilmişti mutlaka olur olmazsada önerilenş yakında eczane oluyo hemen aldırabilirsin sütüm gelmicek diye odaklanma gelmezse bakarsın ozaman
Bizim mert ali olacak eşim ilk, başta Mert'e soğuk baktı, ben kararlı olunca, oda kabullendi mert ali diye diye alıştı içine sinen ismi koymalısın çocuk senin ya çok fazla etrafa kulak asma benceAyyy bizde de o var dalga gecerek değil de mesela buğlem hosuma gidiyo minnoş sakin tatlis bir kiz canlanıyor gözümde büyüklere söylüyoruz bi garip bakışlar falan söylemeye çalışıyorlar gibi yapıp konu kapanıyor acaba söylemesi zor bi isim mi diye düşün dur, masal istiyoduk ennnnn başlarda gebelikten önce gebelik olunca eşim birden uzaklaştı anlamsız bir şekilde jsbdjshkd gidip gelip tokatlayacam herkesi her isme kulp buluyorlar
Ben kız olsa Serra veya Doğa istiyordum. Hatta ikisi arasında kalmıştım kesin gibiydi .Ayyy bizde de o var dalga gecerek değil de mesela buğlem hosuma gidiyo minnoş sakin tatlis bir kiz canlanıyor gözümde büyüklere söylüyoruz bi garip bakışlar falan söylemeye çalışıyorlar gibi yapıp konu kapanıyor acaba söylemesi zor bi isim mi diye düşün dur, masal istiyoduk ennnnn başlarda gebelikten önce gebelik olunca eşim birden uzaklaştı anlamsız bir şekilde jsbdjshkd gidip gelip tokatlayacam herkesi her isme kulp buluyorlar
Bunun üstünde +1 yaş yazıyor sanki illa için rahat edecekse eczaneye sorarak alabilirsın onlar temiz içerikli olanları bilirler toz almak daha mantıklı benceEzbere bilmeden almaktan korkuyorum. Ya hastane güzel mama vermezse diye korkuyorum . Sıvı mamalar var içime hazır hastane çantasına koysam mi diye düşünüyorum
İnşallah ihtiyaç olmaz. Öylesine yaşa bakmadan çektim. Kaşık biberon falan da almadım. Şırınga ile veriyorlar galiba hastanedeBunun üstünde +1 yaş yazıyor sanki illa için rahat edecekse eczaneye sorarak alabilirsın onlar temiz içerikli olanları bilirler toz almak daha mantıklı bence
Ben ilk erkek olduğunu öğrenince mert dedim öyle kaldı tulumu yastığı hediyelik falanda yaptırdım eşimin aklına kimse girmesin eşimin değiştirme şansı, olmasın diye kayınvalidem babasının adını istedi mehmet nuriİsmini erken secenlere helal olsun nsbjdjsjdjd ya da biz mi çok kararsiziz acaba
Evet şırınga ile veriyorlar daha iyi oluyo biz evdede bir kaç gün vermiştik şırınga ile sonra süt artınca zorla tutmaya başladıİnşallah ihtiyaç olmaz. Öylesine yaşa bakmadan çektim. Kaşık biberon falan da almadım. Şırınga ile veriyorlar galiba hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?