Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
O kişi onu şikayet etmeden önce ben o kişiyi şikayet etmiştim 6-7 farklı mesajıyla ona ceza verdiler ama cezayı alana kadar oda şikayet etmiş demekki yetişemedim daha öncesine
beni de şikayet etmiş 1 gün ceza aldım bende 2 mesajını şikayet etmiştim nerden geldi gruba mikser gibi karıştırdı ortalığı

İsmini erken secenlere helal olsun nsbjdjsjdjd ya da biz mi çok kararsiziz acaba

Artık bu hafta tekmeler hareketler iyice rahatsız ediyor canımı acıtıyor kafası aşağida olduğu için tekmeler hep ciğerime kaburgama geliyor bazen ay noluyo diyorum kendini itirir gibi yapıyor yada geriliyor son haftada neler olacak 4 yıl gecicince unutmuşum bunları

şuan ben de ayağını seviyorum. epeydir yapıyoruz bunu elimin için koyup kaydiriyor. oyy annesi bence bebisler ismine karar veriyorlar. o öyle bir düşüyor aklına başka hic bir ismi yakistiramiyorsun

İsmini erken secenlere helal olsun nsbjdjsjdjd ya da biz mi çok kararsiziz acaba
Eşim yüzünden beni tüm isimlerden soğuttu. Hepsiyle dalga geçiyor. Bir ara Doruk dedim onunla ilgili demedigi deyiş kalmadı. Tuna istiyorum tuna nehri akmam diyor diye geziyor evin içinde. Her isimde birinin ismi geç anne olunca isim de kalmamış. Aras Tuna diyorum iki isim olmasa mi acaba zor mu olur

merhaba kızlar, sütün hemen gelmemesine karşı mama bulundurayım diyorum, öneriniz var mı ? İyisi, temizi hangisidir acaba ? Teşekkürler şimdiden
Bence gerek yok hastanede zaten oluyor ayrıca doktor önerisi daha iyi olacaktır ilk doğumumda sütüm azdı doymadığı için hastanede aptamil verilmişti mutlaka olur olmazsada önerilenş yakında eczane oluyo hemen aldırabilirsin sütüm gelmicek diye odaklanma gelmezse bakarsın ozaman

Ayyy bizde de o var dalga gecerek değil de mesela buğlem hosuma gidiyo minnoş sakin tatlis bir kiz canlanıyor gözümde büyüklere söylüyoruz bi garip bakışlar falan söylemeye çalışıyorlar gibi yapıp konu kapanıyor acaba söylemesi zor bi isim mi diye düşün dur, masal istiyoduk ennnnn başlarda gebelikten önce gebelik olunca eşim birden uzaklaştı anlamsız bir şekilde jsbdjshkd gidip gelip tokatlayacam herkesi her isme kulp buluyorlar

Beni doğuma götüren sancımda belden vurmuştu sonra bir iki saat zor uyumuştum 3de, uyandım nişanım gelmişti hastaneye gitmiştim hemen nstde sancı, çıkınca sabahı beklemiştik sezeryan olacaktı yalancı sancıyı, ayırt ediyorum ama gerçek sancı bende, belden, kalçaya vuruyordu

Ezbere bilmeden almaktan korkuyorum. Ya hastane güzel mama vermezse diye korkuyorum . Sıvı mamalar var içime hazır hastane çantasına koysam mi diye düşünüyorum

Eklentiler

• 1000031008.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 12
Bizim mert ali olacak eşim ilk, başta Mert'e soğuk baktı, ben kararlı olunca, oda kabullendi mert ali diye diye alıştı içine sinen ismi koymalısın çocuk senin ya çok fazla etrafa kulak asma bence

Ben kız olsa Serra veya Doğa istiyordum. Hatta ikisi arasında kalmıştım kesin gibiydi .

Ezbere bilmeden almaktan korkuyorum. Ya hastane güzel mama vermezse diye korkuyorum . Sıvı mamalar var içime hazır hastane çantasına koysam mi diye düşünüyorum
Bunun üstünde +1 yaş yazıyor sanki illa için rahat edecekse eczaneye sorarak alabilirsın onlar temiz içerikli olanları bilirler toz almak daha mantıklı bence

Bunun üstünde +1 yaş yazıyor sanki illa için rahat edecekse eczaneye sorarak alabilirsın onlar temiz içerikli olanları bilirler toz almak daha mantıklı bence
İnşallah ihtiyaç olmaz. Öylesine yaşa bakmadan çektim. Kaşık biberon falan da almadım. Şırınga ile veriyorlar galiba hastanede

Ben ilk erkek olduğunu öğrenince mert dedim öyle kaldı tulumu yastığı hediyelik falanda yaptırdım eşimin aklına kimse girmesin eşimin değiştirme şansı, olmasın diye kayınvalidem babasının adını istedi mehmet nuri bende istemedim hızlı karar vermeme sebep oldular bu saaten sonra değişmez

İnşallah ihtiyaç olmaz. Öylesine yaşa bakmadan çektim. Kaşık biberon falan da almadım. Şırınga ile veriyorlar galiba hastanede
Evet şırınga ile veriyorlar daha iyi oluyo biz evdede bir kaç gün vermiştik şırınga ile sonra süt artınca zorla tutmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…