Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Ooffff harika bir menü 😍 bbq sos bayılıyorum. Pesto gene öyle 😬patates salatası ben de yapayım. Ben doktora sorcm yarım kadeh şarap bir şey yapar mı ya da çeyrek :) Arjantin şarabı var eşim gitmişti geçende meşhurmuş şarapları merak ediyorum tadını. Yoksa da bi çılgınlık yapıl kahve içerim :)
Bi çılgınlık yapıp kahve içeceksin gibi geldi kuzum 😂😂 şaraba izin vermezler sanırım 🥲

Bi normal bi tane de ilaçlı sanırım serum takıyolar düşürene kadar yatırıyolar zaten hastanede olduğum için. Ama bugün ekstra olarak tansiyon ilacı verdi her gün kullanıcakmışım. Evde normal çıkıyo tansiyonum ama yine de verdi inşallah düzenler.

😅😅 bende doğurma konusunda pek korku yok sanırım henüz dank etmedi. Bi şekilde çıkar elbet diyorum 🤣 ben sonrasından korkuyorum

Protein kaçağı çıkmadı bende de şükür. Tansiyonu düşürüp ilaç yazıp yolladılar. Ay en korktuğum bu gebelik zehirlenmesiydi korktuğum başıma gelmedi neyse ki
cok sevindim protein kaçağı olmadığına . insALLAH yükselmez tansiyonun da🌸

bu gece yatışım yapıldı nst de bebek normal yarın alacaklar sanırım. 32+4 te erken oldu 😢 çok korktum çok ağladım ama şimdi sakinledim. Zamanı buymuş demek yavrumun. Allah sağlıkla kavuştursun bizi 🩵 ciğer geliştirici yapıldı ilk müdehalede. Sabaha karşı ikinciyi vurcaklar. Hiç bişey hazır değilken bi anda hastanede buldum kendimi. 🤷🏻‍♀️ takdiri ilahi. Dua edin lütfen 🥹

bu gece yatışım yapıldı nst de bebek normal yarın alacaklar sanırım. 32+4 te erken oldu 😢 çok korktum çok ağladım ama şimdi sakinledim. Zamanı buymuş demek yavrumun. Allah sağlıkla kavuştursun bizi 🩵 ciğer geliştirici yapıldı ilk müdehalede. Sabaha karşı ikinciyi vurcaklar. Hiç bişey hazır değilken bi anda hastanede buldum kendimi. 🤷🏻‍♀️ takdiri ilahi. Dua edin lütfen 🥹
Korkma canım ciğer geliştirici vurmaları çok iyi inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla evinize dönersiniz 🙏🙏

Bebişlerimiz kendi seçiyor gelmek istediği günü inşallah sağlıkla kucağına alacaksin toparlayacak eve döneceksiniz 🥰 seni çok ozlediyse demekki bebişin 😍 pozitif olmaya çalış canım sen iyi olursan o da iyi olur inşallah ❤️

Ay 2024 ün son gününü seçmiş 😍 sağlıkla doğsun canım hayırlı haberler bekliyoruz

Saglıkla gelsin bebişin inşallah , güzel haberlerini bekliyoruz 🥲😊🙏

Kızlar saat 16.30 gibi uyumuşum 20.00da uyandım 😆 kalktım ki kocam çocukla markete gitmiş gelmiş tavuk pişirmiş ( yarın yapacağım tavuk bugün yemeği olmuş 😂 yarın et yaparım artık 🥲) pirinç pilavı yapmış duşakabinin duş başlığını değiştirmiş ohooo 😂 benim bi tarafımda pireler uçuşmuş 😂 rossmanna gitmiş çocuğun ihtiyaçlarını almış bebek bezi istediğimiz gibi yoktu aşko diyor benim afyonum patlamamıştı 😅 1 Ocak sabahı için Türk sucuk almış 😅 ben de şimdi çamaşırları yıkadım kuruttum çarşafları astım çamaşır katladım yerleştirdim banyoyu düzenledim salonu falan. Bana kaldı savaş alamı mutfak 😂 Hadi bi kuvvet diyor bi tarafım diğer tarafım da otur dizi izle diyor 🥲

Kızlar saat 16.30 gibi uyumuşum 20.00da uyandım 😆 kalktım ki kocam çocukla markete gitmiş gelmiş tavuk pişirmiş ( yarın yapacağım tavuk bugün yemeği olmuş 😂 yarın et yaparım artık 🥲) pirinç pilavı yapmış duşakabinin duş başlığını değiştirmiş ohooo 😂 benim bi tarafımda pireler uçuşmuş 😂 rossmanna gitmiş çocuğun ihtiyaçlarını almış bebek bezi istediğimiz gibi yoktu aşko diyor benim afyonum patlamamıştı 😅 1 Ocak sabahı için Türk sucuk almış 😅 ben de şimdi çamaşırları yıkadım kuruttum çarşafları astım çamaşır katladım yerleştirdim banyoyu düzenledim salonu falan. Bana kaldı savaş alamı mutfak 😂 Hadi bi kuvvet diyor bi tarafım diğer tarafım da otur dizi izle diyor 🥲
Hocam nasıl eğittin bize de öğret. Ben bi yatsam evde eşim diğer koltuğa yapışır:)

biz sizinle aynı gündük, yürekten dua ediyorum her şey yolunda gitsin diye🙏🏻 inşallah bebişinizle hastaneden sağlıkla mutlulukla çıkar başlarsınız yeni yıla 🫶🏻 artık 2 kiloyu geçtiler kötü hiçbir şey olmayacak inşallah sağlıkla gelsin 🎀

X