• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar bugün yumurtlamanın yumurtlamanın 14. Şüpheli ilişkinin 13. Günü test yaptım bebe time ilk on dakikada silik çizgi çıktı yarısı net devamı çok açık toz pembe gözle daha iyi görüyorum ama hata olabilirmi akşam ne zmn tekrarliyim testi önerilere açığım ( ilk 10 dakikada çıktı 20. Dakikada suya tuttum 5 taniye duruyor hala )

Hiç denk gelmedi o yüzden bişey diyemiyorum 😑 ama elinde test in varsa tekrarla istersen , haber de ver mutlaka 🤗

Kızlar bugün yumurtlamanın yumurtlamanın 14. Şüpheli ilişkinin 13. Günü test yaptım bebe time ilk on dakikada silik çizgi çıktı yarısı net devamı çok açık toz pembe gözle daha iyi görüyorum ama hata olabilirmi akşam ne zmn tekrarliyim testi önerilere açığım ( ilk 10 dakikada çıktı 20. Dakikada suya tuttum 5 taniye duruyor hala )

Ben çizgi değil de idrar birikintisi ucu gibi bir şey görüyorum başka test var mı

Canm bı ara profil fotoğrafı yaptığında gördüm seni kızının doğum gününde rabbim sana bağışlasın ay parçası gibi kızın var maşallah 🧿❤️ seni de gördüm hiç 33 gibi durmuyosun valla 23 24 fln bence çok şaşırdım şuan sana da maşallah 🧿☺️❤️🥰
Ya Çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin Çok teşekkür ederim bana moral verdiğini fazlasıyla yaa süpersin 😍😍😍🙈

Kesinlikle ama okuya okuya girdim rabbi yesr ve ayetülkürsü okudum iyi olsun ilgilensin terslemesin diye şimdi çogu doktor tersliyor
Ya kiyamam resmen travma olusturdu dr.lar. birsey derlerse hocam neden kızıyorsunuz sorularımı kime sorup bilgi alacagim bende sonucta anne olmak istiyorum beni anlarsınız diye düşündüm de. Kizmaya haklari yok ki

Bu son hali

Eklentiler

• IMG_7807.jpeg
    IMG_7807.jpeg
    184,9 KB · Görüntüleme: 26
Arkadaşlar iyi akşamlar klomen kullanıp 20 aralıkta ovitrellw vurduk adetim 1 ocaktı ama henüz olmadım kasıklaeımda tuhaf bir batma var yarın akşam kan versem kanımda çıkar mı acaba yardımcı olabilir misiniz
Canim varsa evde de test deneyebilirsin. Kan verirsen de cikar. Catlatma ignesinden 13 gün geçmiş zaten pozitifse görünür.

A bunu şimdi gördüm ve bunda evet kırmızı çizgi görüyorum ama idrar fazla geldıgı ıcin üstünü kaplamış sanırım başka testin yok mu ki
Var test aldım kötülük takip etmek için hami 2 tane daha bebe time var geceleri uyuyamıyorum ztn acaba gece yapsam bişey olurmu bu testide yarım saat öncesi ayran içmiştim o etkiler mi acaba

Back
X