- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.341
Anladım canım teşekkür ederimCanım sadece tutunmaya yardımcı olduğunu biliyorum ama zararlı bir şey değil sonuçta hep yesek de olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım teşekkür ederimCanım sadece tutunmaya yardımcı olduğunu biliyorum ama zararlı bir şey değil sonuçta hep yesek de olur bence
Canım birkaç gündür hatrıma düştün. Seni merak ettim. Umarım her şey güzeldir. Bugun bol bol dua edeceğim senin için deYa kiyamam resmen travma olusturdu dr.lar. birsey derlerse hocam neden kızıyorsunuz sorularımı kime sorup bilgi alacagim bende sonucta anne olmak istiyorum beni anlarsınız diye düşündüm de. Kizmaya haklari yok ki
Yaaa kuzum ağlattın beni... ❤❤❤Canım birkaç gündür hatrıma düştün. Seni merak ettim. Umarım her şey güzeldir. Bugun bol bol dua edeceğim senin için de
Güzel haberlerini getir bizlere..
Amin canım sağolOlsun canım bir daha ki aya nasip olsun inşallah vakti zamanı vardır elbet
Allah'ın izniye her şey yoluna girecek, daha iyi olacaksın. Vücudun hazır olduğunda minik bir mucizeye karşılaşacaksın yine. Rabbim tez vakitte en güzel şekilde sana ve bekleyen herkese nasip etsin güzel haber almayı. Sürecinizi kolaylaştırsın İnşallah.Yaaa kuzum ağlattın beni... ❤❤❤
O kadar iyi geldi ki böyle bir günde bana böyle bir mesaj atman... bugun sabahtan beri kalbim çarpıyor içim buruk bir garip hissediyordum... Allah razı olsun kuzucum.. Allahım dualarını, dualarımızı kabul etsin inşallah. Vucudumun toparlanmasini bekliyorum kanamalarim oluyor hastaneye gidicem yarin. İnşallah hersey yolunda gider de hemen yeniden hamile kalip saglikla kucagimiza alırız bebegimizi... Allah razi olsun gercekten çok sevindim aklina gelmeme... aminnn kuzum amiiiinnn tüm dualarına yürekten amin ❤
Sende evladını sağlıkla kucağına al Allahım uzun ömürlü sağlıklı dünyalar tatlısı bebegine sag salim kavusmayi nasip etsin inşallah kocamam sarılıyorum sana... ❤
Bence gebelik var gibi canım cizgiler baya belirgin kuruma cizgisi gibi durmuyor ilk dakikalarda mı cıktı?Kızlar dün sabah bu sabah ve akşamki test yarın doktora gidecektim gün geçtikçe daha belli oluyor
Ya çok tatlışşş. Kaç günün var. Benim aldığım kaset testler daha yeni kargolandıKızlar dün sabah bu sabah ve akşamki test yarın doktora gidecektim gün geçtikçe daha belli oluyor
Çok beklemeden belli oldu .Bence gebelik var gibi canım cizgiler baya belirgin kuruma cizgisi gibi durmuyor ilk dakikalarda mı cıktı?
Normalde dün regl olmam gerekiyorduYa çok tatlışşş. Kaç günün var. Benim aldığım kaset testler daha yeni kargolandı
Günüme çok yok canım 3 gün varCanım. Daha gününe epey varmış ama ben cızgı mi göruyorum yaa
Silik var gibi geldi bana da dünkü teste göre özellikleCanm ben bunlarda çizgi görüyorum cidden
Bana da flaşla ceker msn bi. Ay güncelleme gelmiş programı yukledım tam da bugün süper olmusSilik var gibi geldi bana da dünkü teste göre özellikle
Bende farkettim tek bende mi oldu acaba dedimçok güzel olmuş amaKızlar konuşan bağımsız ama siteyi yenilemişler yeni yıl için belki mavi gözümüzü gönlümüzü açsın bu seni hayırlı vakitlerde bebiş haberleri alalım inşallah hepimiz
Evet daha anlaşılır bir tema olmuş gayet güzel gerçektenBende farkettim tek bende mi oldu acaba dedimçok güzel olmuş ama
Teşekkür ederimYumurtlama dönemimden beri aşırı kasık ağrılarım oluyodu çatlamadan sonraki gün özellikle belime bacağıma kadar vurdu ağrı rahmime kramp girdi ve beyaz bi akıntı geldi çok yoğun sonra bidaha akıntım olmadı onun dışında belirgin bi belirtim yoktu herkesin iştahı açılırken benim iştahım çok azdı ve çok yorgundum