• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ya kiyamam resmen travma olusturdu dr.lar. birsey derlerse hocam neden kızıyorsunuz sorularımı kime sorup bilgi alacagim bende sonucta anne olmak istiyorum beni anlarsınız diye düşündüm de. Kizmaya haklari yok ki
Canım birkaç gündür hatrıma düştün. Seni merak ettim. Umarım her şey güzeldir. Bugun bol bol dua edeceğim senin için de ☺️🙏🏻💕
Güzel haberlerini getir bizlere..

Canım birkaç gündür hatrıma düştün. Seni merak ettim. Umarım her şey güzeldir. Bugun bol bol dua edeceğim senin için de ☺️🙏🏻💕
Güzel haberlerini getir bizlere..
Yaaa kuzum 🥲🥲 ağlattın beni... ❤❤❤
O kadar iyi geldi ki böyle bir günde bana böyle bir mesaj atman... bugun sabahtan beri kalbim çarpıyor içim buruk bir garip hissediyordum... Allah razı olsun kuzucum.. Allahım dualarını, dualarımızı kabul etsin inşallah. Vucudumun toparlanmasini bekliyorum kanamalarim oluyor hastaneye gidicem yarin. İnşallah hersey yolunda gider de hemen yeniden hamile kalip saglikla kucagimiza alırız bebegimizi...🙏 Allah razi olsun gercekten çok sevindim aklina gelmeme... aminnn kuzum amiiiinnn tüm dualarına yürekten amin 🌸🥰

Sende evladını sağlıkla kucağına al Allahım uzun ömürlü sağlıklı dünyalar tatlısı bebegine sag salim kavusmayi nasip etsin inşallah 🙏 kocamam sarılıyorum sana... ❤

Kızlar bişi sorucam regli tarihim belli değil cok düzensiz oluyorum en son 2 ay önce regli oldum bu sırada dr gittim duphaston verd bana 10 kullandım bitti ancak henüz regli olmadım son ilişkim duphaston kullanmaya başladıgım gün oldu dr regli sökülmesi için vermişti bazen bebek tutunması içinde kullanılıyormuş yaniii son ilişkimin üzernden 12 gün oldu sizce test yapsam gebelik varsa cıkar mı ? Yoksa erken mi

Kızlar dün sabah bu sabah ve akşamki test yarın doktora gidecektim gün geçtikçe daha belli oluyor

Eklentiler

• IMG_8170.jpeg
    IMG_8170.jpeg
    101,4 KB · Görüntüleme: 30
Yaaa kuzum 🥲🥲 ağlattın beni... ❤❤❤
O kadar iyi geldi ki böyle bir günde bana böyle bir mesaj atman... bugun sabahtan beri kalbim çarpıyor içim buruk bir garip hissediyordum... Allah razı olsun kuzucum.. Allahım dualarını, dualarımızı kabul etsin inşallah. Vucudumun toparlanmasini bekliyorum kanamalarim oluyor hastaneye gidicem yarin. İnşallah hersey yolunda gider de hemen yeniden hamile kalip saglikla kucagimiza alırız bebegimizi...🙏 Allah razi olsun gercekten çok sevindim aklina gelmeme... aminnn kuzum amiiiinnn tüm dualarına yürekten amin 🌸🥰

Sende evladını sağlıkla kucağına al Allahım uzun ömürlü sağlıklı dünyalar tatlısı bebegine sag salim kavusmayi nasip etsin inşallah 🙏 kocamam sarılıyorum sana... ❤
Allah'ın izniye her şey yoluna girecek, daha iyi olacaksın. Vücudun hazır olduğunda minik bir mucizeye karşılaşacaksın yine. Rabbim tez vakitte en güzel şekilde sana ve bekleyen herkese nasip etsin güzel haber almayı. Sürecinizi kolaylaştırsın İnşallah. ☺️🙏🏻
Gönlünü ferah tut, kendine iyi bak. Sen iyi olduğunda o sana gelecek yine 🥹🌸 Hep duamda olacaksın.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin, güzel sözlerin için. İyi ki varsın. ☺️🥰🤍
Ben de sana kocaman sarılıyorum canım 🌸

Kızlar konuşan bağımsız ama siteyi yenilemişler yeni yıl için belki mavi gözümüzü gönlümüzü açsın bu seni hayırlı vakitlerde bebiş haberleri alalım inşallah hepimiz 😇

Yumurtlama dönemimden beri aşırı kasık ağrılarım oluyodu çatlamadan sonraki gün özellikle belime bacağıma kadar vurdu ağrı rahmime kramp girdi ve beyaz bi akıntı geldi çok yoğun sonra bidaha akıntım olmadı onun dışında belirgin bi belirtim yoktu herkesin iştahı açılırken benim iştahım çok azdı ve çok yorgundum
Teşekkür ederim

Back
X