Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Kızlar yeni yıl sofrası menünüz ne hadi söyleyin neler var. Ben yılbaşı ruhunu çok severim. Daha doğrusu kutlanacak her şeyi çok seviyorum yeterki hediyeleşme ve iyi dilekler için bir bahane olsun 🥰🙏ben şarkuteri tabağı yapcm büsbütün bir de paçanga böreği. Eşim kuzu kofte alacak ekmeksiz galeta unsuz Carrefour’dan. Bir de çok az makarna salatası. Oğlum seviyor. Bir de Napolyon pasta yapcm. Yalancı olandan. İlk kez denicem eşimin isteği. Doğum günü bir de:) hiçbir şey yapasım yok kendi böyle ince değil ama karı yüreği dayanamıyor işte seviyorum bi de. Başına kakarım hem eşşeğin :)) ha bi de hediyeler de alırız biz hepimiz birbirimize onları da gece açarız video çekeriz anı kalır her sene. Bayramlarda da öyle yapıyoruz el Öpme para verme şeker verme merasimi :) sonra güzel bi kahvaltı. Seviyorum kız ben bu hayatı. Kızımız da doğsun dört kişilik aile daha güzel olur 🥰🙏
Valla bugün Kauflandda kocayı soydum 160 Euro kadar 😂😂 yılbaşı menüm: bbq soslu tavuk, peste soslu makarna, frenk soğanlı patates salatası, meyve, kirazlı pasta 😋 alkolsüz bira aldım kendime eşim bira, jagershot 6lı inş havaifişek olayını bu sene abartmazlar 🤣

1000029951.jpg

Ben kapı süsüne karar verdim isim belli değil ama en son söyleyeceğim 😊🐨

Valla bugün Kauflandda kocayı soydum 160 Euro kadar 😂😂 yılbaşı menüm: bbq soslu tavuk, peste soslu makarna, frenk soğanlı patates salatası, meyve, kirazlı pasta 😋 alkolsüz bira aldım kendime eşim bira, jagershot 6lı inş havaifişek olayını bu sene abartmazlar 🤣
Ooffff harika bir menü 😍 bbq sos bayılıyorum. Pesto gene öyle 😬patates salatası ben de yapayım. Ben doktora sorcm yarım kadeh şarap bir şey yapar mı ya da çeyrek :) Arjantin şarabı var eşim gitmişti geçende meşhurmuş şarapları merak ediyorum tadını. Yoksa da bi çılgınlık yapıl kahve içerim :)

Şu hastane gerginliğini nasıl atıcam ya şimdi hastaneye geçiyorum tansiyonum yine fırlıcak. Evde max 13/9 ama hastanede her zaman fırlıyor, son gittiğimde 18/11di. Neyin paniğindeysem 😅
ilk dogum mu? ben de doktora gıdınce surekli yuksek cıkıyor takibe alıyolar .evde yok ama hastaneye girince direk dogum anılarım depreşiyo sanırım çıkıyor tansiyon.

Kizlar bu hamilelik surecinde ben epey zayifladim. 32+4 oldum, 3,5 kilo almisim sadece. 32.de gittigimde bebegin 2100 gr oldugunu soyledi doktor. Tombul biraz bebegin dedi ama ben nasil kilo alamadim. Milletin yuzugu bile sıkar siser parmaklari, benimdi parmagimdan dustu gecen gun. Boyle az kilo alan var mi? Doktor protein agirlikli beslenmiyor musun, ilginc bu kadar almaman dedi. Sabah kahvaltiyi icim almiyor, kucuk cocuklar gibi agzimda geveleyip duruyorum. Hamilelik oncesi kilo problemi yasayan biriydim, ne yapsam zayiflayamiyordum. Simdi de bu basima geldi. Bebegime zarari olacak diye cok korkuyorum

90 kiloyla hamile kaldim, ilk 3 ay da 4 kilo verdim.

Kizlar bu hamilelik surecinde ben epey zayifladim. 32+4 oldum, 3,5 kilo almisim sadece. 32.de gittigimde bebegin 2100 gr oldugunu soyledi doktor. Tombul biraz bebegin dedi ama ben nasil kilo alamadim. Milletin yuzugu bile sıkar siser parmaklari, benimdi parmagimdan dustu gecen gun. Boyle az kilo alan var mi? Doktor protein agirlikli beslenmiyor musun, ilginc bu kadar almaman dedi. Sabah kahvaltiyi icim almiyor, kucuk cocuklar gibi agzimda geveleyip duruyorum. Hamilelik oncesi kilo problemi yasayan biriydim, ne yapsam zayiflayamiyordum. Simdi de bu basima geldi. Bebegime zarari olacak diye cok korkuyorum

Benim de su içsem yaradı , 17 kilo oldu sanırım aldıgım , dogumdan sonra nasıl vereceksem bilemiyorum, alsak bi dert almasak bi dert 😅

Bende 32+3 aynı haftadayız. Bebiş 32 de 1938 gramdı. 101 ile hamile kaldım. Şuan 107 kg yum. Son 1 ay da 2 kg almışım. Diyet yapmama rağmen. Ama ben proteine çok yükleniyorum. Yani peynir süt yumurta hergün var listemde. Hafta 4-5 gün et balık. Bebeğin gelişimi güzelse senin zayıflaman kötü bişey değil ki hiç kafana takma bence 👍🏻

ilk dogum mu? ben de doktora gıdınce surekli yuksek cıkıyor takibe alıyolar .evde yok ama hastaneye girince direk dogum anılarım depreşiyo sanırım çıkıyor tansiyon.
Aynen ilk olacak. Ya benim de öyle maalesef beyaz önlük tansiyonu diyolar😅😅 düşürene kadar gözetime alıyolar serum merum ayıl bayıl. Geçen direkt eve gidicem dedim daha yolda normale dönmüştü tansiyonum

bebek haftasıyle uyumluysa gebelik şekeriniz de yoksa ne güzel işte hiç dert etmeyin. ben de 91 kg ile hamile kaldım. 3 aylık sekerr degerim 1 tık yüksek cıkınca dıyet yaptım cok sukur son kontrolde 3 kg almıstım. bebegım de bır hafta önde dedı doktor. hıc sıkıntı etmeyın zaten kılolu hamıle kaldık almamamız daha ıyı.

Ne güzel işte kız kıçından başından veriyosun bebeğe alıyosun sadece demek ki oh mis

X