- 15 Şubat 2024
- 1.618
- 1.544
- 31
Valla bugün Kauflandda kocayı soydum 160 Euro kadar yılbaşı menüm: bbq soslu tavuk, peste soslu makarna, frenk soğanlı patates salatası, meyve, kirazlı pasta alkolsüz bira aldım kendime eşim bira, jagershot 6lı inş havaifişek olayını bu sene abartmazlarKızlar yeni yıl sofrası menünüz ne hadi söyleyin neler var. Ben yılbaşı ruhunu çok severim. Daha doğrusu kutlanacak her şeyi çok seviyorum yeterki hediyeleşme ve iyi dilekler için bir bahane olsun ben şarkuteri tabağı yapcm büsbütün bir de paçanga böreği. Eşim kuzu kofte alacak ekmeksiz galeta unsuz Carrefour’dan. Bir de çok az makarna salatası. Oğlum seviyor. Bir de Napolyon pasta yapcm. Yalancı olandan. İlk kez denicem eşimin isteği. Doğum günü bir de:) hiçbir şey yapasım yok kendi böyle ince değil ama karı yüreği dayanamıyor işte seviyorum bi de. Başına kakarım hem eşşeğin :)) ha bi de hediyeler de alırız biz hepimiz birbirimize onları da gece açarız video çekeriz anı kalır her sene. Bayramlarda da öyle yapıyoruz el Öpme para verme şeker verme merasimi :) sonra güzel bi kahvaltı. Seviyorum kız ben bu hayatı. Kızımız da doğsun dört kişilik aile daha güzel olur