Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Sakinleşeyim diye tansiyonum ölçülürken reels kaydırıyorum 😅
hersey yolunda sen de bebegın de ıyısınız ınsALLAH. bana doktor sey demişti. bebege bişey olacak diye korkarken ona daha cok zarar veriyorsun sakin olman lazım. mantıklı düşününce onu koruma iç güdüsüyle bişey oldu mu oalcak mı korkusuyla tansıyon daha cok oynuyor.

hersey yolunda sen de bebegın de ıyısınız ınsALLAH. bana doktor sey demişti. bebege bişey olacak diye korkarken ona daha cok zarar veriyorsun sakin olman lazım. mantıklı düşününce onu koruma iç güdüsüyle bişey oldu mu oalcak mı korkusuyla tansıyon daha cok oynuyor.
O kadar doğru ki. Şimdi de 17/10 çıktı yine. Panik bi anneye denk gelmiş bizimkiler 😅

Bende 32+3 aynı haftadayız. Bebiş 32 de 1938 gramdı. 101 ile hamile kaldım. Şuan 107 kg yum. Son 1 ay da 2 kg almışım. Diyet yapmama rağmen. Ama ben proteine çok yükleniyorum. Yani peynir süt yumurta hergün var listemde. Hafta 4-5 gün et balık. Bebeğin gelişimi güzelse senin zayıflaman kötü bişey değil ki hiç kafana takma bence 👍🏻
Yumurta gorunce icim kalkiyor. Hamilelikten once boyle degildim, hele haslanmis yumurta 🤦‍♀️ Sut icip, yogurt yemege calisiyorum ama hergun degil. Bazen bir iki hafta duzenli tuketiyorum sonra yine basa donuyorum. Haftada belki 1 gun sebze yiyorumdur onun disinda bende beyaz, kirmizi et, balik vb tuketiyorum. Hic su icmiyorum mesela sadece ilaclarimi icerken. Aklima bile gelmiyor, o disiplini saglayamadim malesef

bebek haftasıyle uyumluysa gebelik şekeriniz de yoksa ne güzel işte hiç dert etmeyin. ben de 91 kg ile hamile kaldım. 3 aylık sekerr degerim 1 tık yüksek cıkınca dıyet yaptım cok sukur son kontrolde 3 kg almıstım. bebegım de bır hafta önde dedı doktor. hıc sıkıntı etmeyın zaten kılolu hamıle kaldık almamamız daha ıyı.
Benimle benzer sizinde. Gebelik sekeri sorunum yok cok sukur. Ama dert ettim cok. Etrafimda da beslenmiyorsun, zayifladin diye baski gorunce kendimde sorun aramaya basladim

Benimle benzer sizinde. Gebelik sekeri sorunum yok cok sukur. Ama dert ettim cok. Etrafimda da beslenmiyorsun, zayifladin diye baski gorunce kendimde sorun aramaya basladim
hiç sorun yok merak etmeyın. toplumda biz kılo almayınca bebek beslenmıyor sanıyorlar. bana sureklı hamıle oldugun bellı degıl dıyolar . doktor ne dıyosa o. o yüzden stres yapmayın hıc . cok sukur ne guzel gelişimi iyiymiş bebişinizin. saglıkla alalım kucagımıza ınsALLAH.

Şu hastane gerginliğini nasıl atıcam ya şimdi hastaneye geçiyorum tansiyonum yine fırlıcak. Evde max 13/9 ama hastanede her zaman fırlıyor, son gittiğimde 18/11di. Neyin paniğindeysem 😅
Ne. Nasıl doğurcam onu düşünmekten duramıyorum. İlk hamile olduğumu öğrendim gece sevindim sabah nasıl doğurcam diye düşündüm. Sezeryan normal farketmez hepsinden korkuyorum. Düşünmeden durdugum bir an yok 🥹

Ne. Nasıl doğurcam onu düşünmekten duramıyorum. İlk hamile olduğumu öğrendim gece sevindim sabah nasıl doğurcam diye düşündüm. Sezeryan normal farketmez hepsinden korkuyorum. Düşünmeden durdugum bir an yok 🥹
her gece sezeryan masasındayim🤣🤣gecen gözümü kapatmışim yine dogumu dusunuyodum esim geldi sen ne yapiyosun dedi. suan anestezi doktoruyla konuşuyoruz dedim 🤣🤣huni varsa alirim:)

Bende 32+3 aynı haftadayız. Bebiş 32 de 1938 gramdı. 101 ile hamile kaldım. Şuan 107 kg yum. Son 1 ay da 2 kg almışım. Diyet yapmama rağmen. Ama ben proteine çok yükleniyorum. Yani peynir süt yumurta hergün var listemde. Hafta 4-5 gün et balık. Bebeğin gelişimi güzelse senin zayıflaman kötü bişey değil ki hiç kafana takma bence 👍🏻
57 hamile kaldım. 25 kg aldım. Sağlam bı dıyet için doğumu bekliyor um

Kizlar bu hamilelik surecinde ben epey zayifladim. 32+4 oldum, 3,5 kilo almisim sadece. 32.de gittigimde bebegin 2100 gr oldugunu soyledi doktor. Tombul biraz bebegin dedi ama ben nasil kilo alamadim. Milletin yuzugu bile sıkar siser parmaklari, benimdi parmagimdan dustu gecen gun. Boyle az kilo alan var mi? Doktor protein agirlikli beslenmiyor musun, ilginc bu kadar almaman dedi. Sabah kahvaltiyi icim almiyor, kucuk cocuklar gibi agzimda geveleyip duruyorum. Hamilelik oncesi kilo problemi yasayan biriydim, ne yapsam zayiflayamiyordum. Simdi de bu basima geldi. Bebegime zarari olacak diye cok korkuyorum

90 kiloyla hamile kaldim, ilk 3 ay da 4 kilo verdim.
Ben de 4,5 kilo aldım. Bebeğin gelişimi yerinde. Doktorum da böyle az kilo almayı sağlıklı buldu. Gebelikten evvel de normal kilodaydım fazlam yoktu. Bu sayede halen daha hamile değilmişim gibi hareket edebiliyorum. Bebeğiniz beslenebiliyorsa ve gelişimi iyiyse sıkıntı yok bence. Herkes 20 kilo alacak diye bir kaide yok, sağlıklı da değil.

canım ilaç vermiyolar mı suan sana. nasıl beklıyosun böyle. benim 17/10 da dırek acil durumlarda bır ılac verıyolarmıs onu verdıler. normalde kullanıyo musun ilaç kac haftalık gebesin?
Bi normal bi tane de ilaçlı sanırım serum takıyolar düşürene kadar yatırıyolar zaten hastanede olduğum için. Ama bugün ekstra olarak tansiyon ilacı verdi her gün kullanıcakmışım. Evde normal çıkıyo tansiyonum ama yine de verdi inşallah düzenler.
😅😅 bende doğurma konusunda pek korku yok sanırım henüz dank etmedi. Bi şekilde çıkar elbet diyorum 🤣 ben sonrasından korkuyorum
ne durumdasın canım ?
Protein kaçağı çıkmadı bende de şükür. Tansiyonu düşürüp ilaç yazıp yolladılar. Ay en korktuğum bu gebelik zehirlenmesiydi korktuğum başıma gelmedi neyse ki

X