sağlıkla kucağınıza alın inşallah, Allah kolaylıklar versinbu gece yatışım yapıldı nst de bebek normal yarın alacaklar sanırım. 32+4 te erken oldu çok korktum çok ağladım ama şimdi sakinledim. Zamanı buymuş demek yavrumun. Allah sağlıkla kavuştursun bizi ciğer geliştirici yapıldı ilk müdehalede. Sabaha karşı ikinciyi vurcaklar. Hiç bişey hazır değilken bi anda hastanede buldum kendimi. takdiri ilahi. Dua edin lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar merhaba ben aslında haziran anneleri grubundayım ama bi sorunum hakkında size sormak istedim. 16. Hafta kontrolümde sol arter damarda (bebeği besleyen damar)çentik varmış biraz . Sağdakinde sorun yok . Bu durumu yaşayan var mı? Şuan nasılsınız
Şimdi çıktım canım doktorun yanından rahim ağzında açıklık görmüyorum şuan zaten suyun hala çok fazla dedi biraz daha takip edelim şüphen devam ederse test yapalım dedi.sor mutlaka canım amnisure dıye bır test vardı sanırım onla hemen anlasılır amniyon sıvısı mı normal akıntı ya da ter falan mı diye.
Ayy benimki de çok hareketli son günlerde inşallah az daha bekler. Dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerle dönersinBir andaaa foşşş tam yatakta oturmuş çorap giyiyordum. Öyle abartılı ağır hareketlerimde olmadı. Ama nasip işte.
Bebek çok hareketliydi bütün gün. Bide 2 gündür akıllı saatim uyarı veriyordu. Kalp hızınızda artış oldu solunum hızınızda artış oldu diye.
Saat 12 de sezaryene alınacağım. Kendi takipli doktorum geldi görünce daha rahatladım. Yoğun bakım doktorumuz hazır dedi. Anestezi doktoru geldi belden aşa epidural ile yapıcaz dedi. Genel istemiyordum zaten. İnşallah güzel olacak herşey. Bende bebeğimde sağ salim evimize dönmeyi başaracağız. dua bekliyorum sizden canlarım.
Canım şekerden dolayı su fazla degil mi , benim de son gittiğimde ust sınıra yakın demişti, acaba yediklerimiz hemen suyunu etkiliyor mu ya , cok can sıkıcı şeker hastalıgıŞimdi çıktım canım doktorun yanından rahim ağzında açıklık görmüyorum şuan zaten suyun hala çok fazla dedi biraz daha takip edelim şüphen devam ederse test yapalım dedi.
Ayy benimki de çok hareketli son günlerde inşallah az daha bekler. Dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerle dönersin
Yok canım benim şekerim yok neden suyun çok olduğunu bilmiyoruz yaaCanım şekerden dolayı su fazla degil mi , benim de son gittiğimde ust sınıra yakın demişti, acaba yediklerimiz hemen suyunu etkiliyor mu ya , cok can sıkıcı şeker hastalıgı
Çok geçmiş olsun canım rabbim evinize çıkmayı da nasip etsin inşallahAmeliyattan çıktım odadayım şu anda bebek de yoğun bakımda doktorlar ilgileniyorlar şimdilik ikimiz de iyiyiz teşekkür ediyorum
Gözün aydın canım sana en güzel yeniyıl hediyesi oldu sağlıkla dönün evinizeAmeliyattan çıktım odadayım şu anda bebek de yoğun bakımda doktorlar ilgileniyorlar şimdilik ikimiz de iyiyiz teşekkür ediyorum
Anladım tatlım , genelde sekerden yükseliyor ya , ondan merak ettim ben de , saglıkla gelsin miniklerimizYok canım benim şekerim yok neden suyun çok olduğunu bilmiyoruz yaa
Amin inşallah Şeker de yok tansiyonda çok şükür ama işte su çok. Aynen ciğer geliştirici falan oldum geçen hafta doktor rahat ol artık bişey olmaz Allahın izniyleAnladım tatlım , genelde sekerden yükseliyor ya , ondan merak ettim ben de , saglıkla gelsin miniklerimiz
Canim ilk doğum mu değil mi bilmiyorum belki biliyorsundur ama uyuşukluğun geçince 4 5 saat sonra gibi ayağa kalkacaksın ya bol bol yürü sakın acıyor diye yatma. Yürüdükçe açılıyosun. Bugünü geçir yarın daha da iyi olacaksın. Sen iyi olurken de bebeğin iyi olacak ve buluşacaksınız.Ameliyattan çıktım odadayım şu anda bebek de yoğun bakımda doktorlar ilgileniyorlar şimdilik ikimiz de iyiyiz teşekkür ediyorum
Darısı eve çıktık artık evimizdeyiz mesajını okumamıza inşallah. Tebrikler güzel anneAmeliyattan çıktım odadayım şu anda bebek de yoğun bakımda doktorlar ilgileniyorlar şimdilik ikimiz de iyiyiz teşekkür ediyorum
Allah sağlıkla hep beraber evinize çıkmayı nasip etsin inşallah canımAmeliyattan çıktım odadayım şu anda bebek de yoğun bakımda doktorlar ilgileniyorlar şimdilik ikimiz de iyiyiz teşekkür ediyorum
Bende arter eksik çıkmıştı canım 3 tane varken 2 tane çıkmıştı buda gelişim geriliği yapabilir ama genelde olmuyor demişti çünkü yan bulgular temiz çıkmıştı çok şükür perinatalog böyle demişti banaKızlar merhaba ben aslında haziran anneleri grubundayım ama bi sorunum hakkında size sormak istedim. 16. Hafta kontrolümde sol arter damarda (bebeği besleyen damar)çentik varmış biraz . Sağdakinde sorun yok . Bu durumu yaşayan var mı? Şuan nasılsınız
cok sukur canimŞimdi çıktım canım doktorun yanından rahim ağzında açıklık görmüyorum şuan zaten suyun hala çok fazla dedi biraz daha takip edelim şüphen devam ederse test yapalım dedi.
Ayy benimki de çok hareketli son günlerde inşallah az daha bekler. Dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerle dönersin
Lütfen bilgisi olan yardım edebilirmi cok canımı yakıyor druma yazdım kaburga agrısı yapacak bir sey yok dayan dedi 2 gun sonra baska bir dokotra randvu aldım ama korkuyorumMwrhabalar sevgili anneler bende 26 haftalık ikiz gebeyim 2 gundur sol gçgüs altımda sanırım kaburgam oluyor batar tarzda özellikle gece yatınca olan bir agdı var uyytmuyor beni koekuyorum neden oluyor bu agrı nasıö gecer ne yapmam lazım
iyi aksamlar kizlar . buguh kontrolum vardi . 31+2 deyiz . cok sukur hersey yolundaymis 1870 gr olmus kuzucuk. doktor bir hafta önden gidiyor dedi gelişimi iyi 3 hafta sonra görüşelim dedi. tek arterden dolayi stresle gidiyorum ama cok sukur sevinçle döndüm. insALLAH boyle tamamlayabiliriz haftalarimizi.