Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    76
Evet inş. Ama işte tam da zamanında gönderdiler mektubu her yer tatil doktor bile öff yani. 7 Ocakta dönecek kadın doğum doktorum tatilden ev doktorum muamma inşallah yarın açıktır ya
Tamam dur sakin. Daha doğuma var ve ciddi bir durumda değilsin daha kötü hastalığı olanlar için tehlikeli bir haftaya hallolur. Bence vardır da etkili olduğu antb yoksa buralara bakarız direnç testi yapılıyor hangi antibiyotiğe duyarlı olduğu yazıyor hatta birden fazla duyarlı olduğu çıkabilir bileli olmaz seçeneğin çok olabilir yani.

Ya da kullanıp yarım bırakmak da direnç kazandırı. Biz doktorlara ilaç tanıtırken lansman kongre vs hep üzerinde dururuz. Antibiyotikler asla yarım kullanılmamalı en az beş gün çocuklarda da dikkat edin. Ya hiç kullanmayın ( Benım tercihim o en son çare kullanırım) ya da bir kere başlayınca bitirin. Aksi halde bakteri direnç kazanır ileride ilaca cevap vermez hale gelir. Aklınızda olsun ne antibiyotik ne ağrı kesici ne soğuk algınlığı ilaçları ekmek peynir gibi tüketenler var benim eşim de dahil buna ben ağrı kesici bile almıyorum senede birkaç kez belki kullanmışımdır ağrı kesici çünkü ağrıya bile dirençli hale geliyor artık vücut çocuklarda da buna dikkat edin mecbur kalmadıkça hiçbiri ilacı kullanmayın Ateşli hastalıklarda bile ben 38-38,5 a kadar ateşinin çıkmasına izin verirdim oğlum 15 yaşında sanıyorum hayatında birkaç kez antibiyotik kullandı oda kreş zamanı bademcikleri yüzünden. Hastalık viral oluyor viral hastalıklarda özellikle ateşli hastalıklarda zaten antibiyotiğin hiçbir faydası yok

Aynen işte zaten ilaç kullanımım aşırı azaldığı için artık Parol bile çat diye etki gösterir oldu. Antibiyotik kullanmayı sevmiyorum ama eğer kullanırsam da yarım bırakmam biliyorum bitirilmesi lazım. Kızıma antibiyotik trde hiç kullanmadı burada sadece 1 kere kulak enfeksiyonu için verdiler zaten işe yaramadığı için Türkiyede geniz eti ve kulak sıvısı boşaltma ameliyatı oldu onun ardına koruma tedavisi gibi doktor verdi dediği kadar kullandık. Burada doktor zaten bakıp bu virüs hastalığı bu bakteri hastalığı diyor. Başka bir tanım yapmıyor. İşte grip olmuş yok bilmem nolmuş öyle bir hastalık tanısı koymuyor. Muayene ediyor virüs kaynaklı antibiyotik vermeye gerek yok ya da “bakteri kaynaklı çok üzülerek söylüyorum antibiyotik vermem lazım “ şeklinde

1 ayda geçer yani tespit edilse?

alin size hayalinizi buldum. yalniz muzik benim ilk gecelerimin müziğinin.

Ya kusura bakmayın da kızlar benim kocam bana bunları yapsa balkondan aşağı atarım vıcık vıcık erkek mi olur defol diye ben hazzetmiyorum bu kadar yılışıklıktan ben bana Türk kahvesi yapsın çikolata versin önüme Netflix koysun otursun yanımda kakara kikiri yapalım alsın beni ormana götürsün gezelim yeter ya sevmem zaten bakım olaylarını hiç içimde bir kıro yatıyor beni angaralı dayı yatıyor

Bir de Almanya probiyotik konusunda iyi. Denk gelirse özellikle akkermansia suşu içeren probiyotik iyidir. Haftada bir iki tane almak omru uzatır. Bence ileride birçok hastalık probiyotiklerle çözülmeye çalışılacak sanırı im DE ona geçiyor yavaş yavaş. Dışkı nakli bile konuşuluyor o derece. Bagırsakta ne kadar çeşit faydalı bakteri varsa o kadar sağlıklı güçlü bir beden oluyor.

Bende de süt kanalları tıkandı. Mastit olmama ramak kaldı. 2 gündür sıcak kompleksler masajlar canim acıya acıya daha çözüm bulmuş değilim. Çözümü de yokmuş böyle devam bi süre heralde
Canım sürekli sağ. En iyi çözüm o masaj yaparak sagman lazım. Poşetlere koy buzluga gerekirse dök. Yeterki Memende kalmasın. Mü de o dertle uğraşma

Sen krosun beybisu

ben de hoşlanmıyorum narin ince düşünceli erkekten. Adam da ben de odunuz.

Eğer sezaryan olacaksan muhakkak gecelik koy ilk gün sOnda oluyor pijamayla rahat edemezsiniz. Denenmiş onaylanmıştır.

Bende de süt kanalları tıkandı. Mastit olmama ramak kaldı. 2 gündür sıcak kompleksler masajlar canim acıya acıya daha çözüm bulmuş değilim. Çözümü de yokmuş böyle devam bi süre heralde
Kuzum sakın sıcak kompres yapma kim dedi sana sıcağa tut diye Allah aşkına ya. Sıcak süt üretimini arttırır bu da kısır döngü gibi mastiti tetikler.

Diye diye diye 34 ü gördün ha maaşallah darısı 40. Haftaya

Doğru 2. Beyin muhabbeti g.t müdür epigenetik araştırma konusu etmişti dimi dışkı nakli konusunu. Kan transfüzyonu gibi dışkı transferi konuşuluyordu. Evrim ağacında da bahsedilmişti. Probiyotik ben Türkiyede çok sık kullanırdım ilginç şekilde buraya gelince bırakmıştım ama doğru söylüyorsun prebiyotik probiyotik komplex saşe tarzı kullanayım ben love u

Kuzum sakın sıcak kompres yapma kim dedi sana sıcağa tut diye Allah aşkına ya. Sıcak süt üretimini arttırır bu da kısır döngü gibi mastiti tetikler.
Kız yumru yumru oldu göğüs etrafları. Ebe ve internette hep sıcak ile o yumruların çözüleceği söylüyor iki gündür sıcak duşta masaj, sıcak lahana memeye sarma, ve sıcak su torbası ile açmaya çalışıyoruz kardeşimle.2 saatin sonunda Biraz yumuşatıryoruz bırakıyoruz 1 saat sonra yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…