Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
selam kızlar nasılsınız? reflü yatağı sorulmuş sanırım juno almayın da ne alıyorsanız alın junodan dolayı benim kızımın kafa şekli yamuk kaldı. süt pompası hele de ikiz bebeklerde bence olmazsa olmaz. eller serbest pompa ve mochi hatta benim ikiz olsa bir de sağlamından elektrikli normal iki başlık alırdım. elektrikli 2 başlık medela, eller serbest olarak bebebao ve vakumlu süt toplayıcı olarak mochi alırdım. şu an yurtdışında yaşadığım için ve tek bebek olduğu için momcozy eller serbest tekli aldım. mochi burada bulamadım o yüzden vakumlu süt toplayıcı olarak medelanınkini aldım. kamera olarak ben trde wifi özellikli telden takip edilebilen 360 derece dönebilen bir kamera almıştım büyük kızımda ama hiç memnun kalmamıştım çok çabuk ses problemi yaşamaya başlamıştım. ayrıca wifi olduğu için telde daimi olarak açık tutmak istiyordum çünkü en ufak toz uçsa hereket algılayıp bildirim göndriyordu paranoyak etti bizi. sonrasında ekranda görüntü takılması vs vs. sonra bozuldu gitti çöp oldu zaten. sonra yine almanyada duvarlar kalın iç odadan ağlama sesi gelmiyor diye ucuz yollu yine wifilı kamera aldık bu da dönmüyordu ses sorunu oldu vs o da çöp. bu sefer ayrı ekranı olan wifisız aldım çok memnun kaldım. ayrıca avent telsiz aldım. şimdi ekranı olan görüntülüyü büyük kızıma. kullanıyorum ama mavi duru doğunca ekranlıyı mavi duruya telsizi büyük kızıma kullacağım.

Ay kızlar ben kendimden usandım ya. gece uykumu iyi uyumuştum oysa ki nolduysa öğlen saat 15.30da yemek yaparken sancı tuttu bi duş alayım dedim duş aldım bi ağırlık çöktü bornozla falan yatmışım yatağa şalteri indirmişim. bi uyandım saat 20.00 bornozlayım saçlar havluya sarılı yarısı nemli. burnum şırıl şırıl dolmuş kendi kendimi hasta etmişim boğazım ağrıyor

Ayy mochiyi çok görmüştüm ben de reklamlarda ama bebekler eve gelmeden emin olamadım o yüzden henüz almadım . Eğer halen sütüm olacak olursa bebişlerim geldiğinde onu da alıp deneyeyım birine bendekini diğerine de onu takıp gezerim artık milkanın mor inekleri gibi

hemen hemen aynı durumdayız. tam 32 de gittiğimde bebek 2.400 gramdı. ben totalde beş kilo aldım. şeker yüklemesi yaptırmıştım normal çıktı ama tekrar baktı açlık tokluk ve üç aylık şekere. tokluk 140 sınırken 148 çıkmış bana diyetisyene git dedi henüz gitmedim. bende kilolu hamile kaldım bence yüzden çok almamak daha iyi
Ameliyattan çıktım odadayım şu anda bebek de yoğun bakımda doktorlar ilgileniyorlar şimdilik ikimiz de iyiyiz teşekkür ediyorum
hayırlı olsun sağlıkla kuvözden çıkıp kucağınıza da alın inşallah
kabızlık sebepli gibi duruyor ama bu 32 den sonra genel anlamda huzur kalmadı çom fazla yalancı kasılmalar ve acılar oluyo bende. genital bölgede ağrı acı, dönerken kaslarım yırtılıyor gibi acılar falan
bugün ben de ağlama noktasındayım 35 i geçsek çok da beklemeden doğsa diyorum artık o kadar zorlanıyorum. ilk hamileliğimde böyle değildi belki yaştan bilmiyorum kaldıramıyorum. çok kasılma yırtılır gibi acı ve ağrılar oluyo
bebek kamerası en gerekli şey aslında. ilk bebeğimde de kullandım elimiz ayağımız olmuştu resmen. diğer türlü psikopat gibi beş dk oturamadan sürekli gidip gelip bakıyosunuz evde hiçbişey yapamaz haldeydim kamera olana kadar.
gece uykun nasıl ben gece uyumadığım için gündüz ve akşam sürekli uyukluyorum. ama son zamanlarda uyku ihtiyacı da arttı gibi sanki. ıslak uyuyup kalmak kötü olmuş tabi. boğaz acısında doktoruma danışmıştım bi boğaz spreyi söylemişti ateş olmadığı müddetçe burun boğaz spreyiyle idare edip bi hastalık atlattım ben.

Canım mochi süt toplamak için. Diyelim ki sağım yapıyorsun tek memeden, diğer memedeki damlayan sütü topluyor. Ya da diyelim ki bi bebek sağdan emiyor let down refleksi süt diğer damlayınca onu takıyorsun o da o damlayan sütü alıyor. Baya işe yarar bir şey. Benim kızımda bozuk vana gibi 5-6 ay mochi kullandım bebek emerken diğer meme hep damlıyordu.

Reactions: dhn
Anaa bende de öyle oldu bak ilk defa bende bi yerden üstüm ıslanmıs dediydim birini sagarken sonradan fark ettım hiç olmamıştı çünkü onu yarın alayım ben teşekkür ederim

Canım valla ben çok çok zorda kalınca Parol yoksa nazal duş buhar hava nem serum fizyolojik pastil sıcak çay çorba böyle atlatıyorum. Bi de pekmez limon karabiber zencefil karışımları vs. çok düzensiz uykum. Saatlerce uykusuz kalıp 3-4 saatlik uyku uyuyup enerjik kalkıp 7-8 saat sonra çat diye uyuyakalıyorum. Düzen yok saatlerim karışmış durumda bi de böyle kriz uykusu gibi çat 3-4 saat saçma sapan hallerde uyuyakalıyorum. Evet hasta olmaktan usandım ya. 25 gün kaldı sezaryen tarihine iyi olalım artık.

Anaa bende de öyle oldu bak ilk defa bende bi yerden üstüm ıslanmıs dediydim birini sagarken sonradan fark ettım hiç olmamıştı çünkü onu yarın alayım ben teşekkür ederim
Rica ederim kuzum al tabii ki sütleri birleştirir buzdolabında ya da süt poşetinde saklarsın da. Az az mochide biriken sütleri aynı ısıdayken süt saklama kaplarına al. Sonra buzdolabında ya da dediğim gibi çok olursa. Buzlukta saklarsın. Buzluğa attıklarına tarih yaz üstüne silinmeyen kalemle. Süt saklama kutularına koyarken de aynı ısıda olmalarına dikkat et canım.

İnşallah öyle birşey olmaz da gerek kalmaz ama bir yandan da ikizler erkek doğum oluyor büyük ihtimalle lazım olur gibi geliyor yinede fikir için çok teşekkür ederim peki siz hangi ürünü aldınız
Daha hastanede yatıyorken hastanede olan büyük pompadan sağım yaptım sütümün hemen gelmesi için. Onun çekim gücü daha iyi dediler diye. Hatta 1 aylık kirala daha iyi sağım yapıyor bebek emmeyeceği için iyi boşaltırsın dediler. Eşim de philips aventi aldı bi dene eğer memnun kalmazsan kiralarız dedi ama çok memnun kaldım.çok güzel sağıyor hatta hastanedekinden bile bana göre yani. Dediğin gibi ikiz bebekler erken gelme ihtimali yüksek hayırlısıyla bi doğuma gir çık bebeklerin sağlıkla dünyaya gelsin belki direk alıp eve geçeceksin neden olmasin pompayı da boşuna almamış olursun az para değil iki bin küsurdu biz aldığımızda

Benım bebekler kuvözde ya onlara götürmek için Buzlukta tarihleri ile saklıyorum canım . Çok olsun dıye çalışıyorum süt ama çok yok yine de var biraz sükür

Benım bebekler kuvözde ya onlara götürmek için Buzlukta tarihleri ile saklıyorum canım . Çok olsun dıye çalışıyorum süt ama çok yok yine de var biraz sükür
İyi bakalım ebeden danışmanlık al bence çocuklar gelene kadar arttırıp stabil tutarsın Tülin ebeye bi bak canım

Reactions: dhn
Wi-fi siz olanın markası ne peki ? Ya telsiz aldım doğumdan 3 gün önce. Sonra erken ani doğum olunca bebek de küçük ev de katlı olunca telsiz içime sinmedi. Geri iade edip kameralı almak istiyorum ki bebeği her an istediğimde kontrol edebileyim 2 kilocuk bişey gelecek eve nasıl onu beşikte bırakıp aşağı ineceğim. heralde gözümle görmeyince içim rahat etmeyecek. Dediğin gibi bu wi-fi li olanlar aklıma yatmadı. Telefonu ona kitlemek zorunda kalacağım. Bide wi-fi iyi çekmez bağlantı koparsa çöp olur.

Canım ben Amazon’dan aldım Türkiyede wifisız olan hangisi vardır hangisi iyidir açıkçası bilmiyorum. Ama Amazon trde varsa bi bak bundan aldım.

Eklentiler

• IMG_8672.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 48
Burada tam çıkmamış telden çekince ama normalde daha net gece görüşü bu şekilde sesi de iyi benim çocuk yatınca hep yanımda açık çok memnunum

Eklentiler

• IMG_8674.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 47
Burada tam çıkmamış telden çekince ama normalde daha net gece görüşü bu şekilde sesi de iyi benim çocuk yatınca hep yanımda açık çok memnunum
Senin bundan kalmamış. Bebevo alacaktım o da bayadır tükendi yazıyor. Weewell markasının var monitörlü Ama uzak mesafede çekim gücü sıkıntısı yaşar mıyım diye de kalakaldım. Ürünü satın alıp açıp deneyip beğenmezsem iade alırlar mı ki

Canım trendyolda var görünüyor ama çok pahalıymış trde ya

Eklentiler

• IMG_8675.png
    156 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…