Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Kız benim azcık yapay azcık politik olaydım ohoooo nerelere geldiydim hep dilimden sebep

Direkt ağızda eriyen saşe formları ya da dediğin gibi direkt ağızda eriyen tablet formu tam benlik dediğin gibi ama evde hali hazırda normal suyla yutulan tablet formunda var. Ahanda şimdi ev doktoruna geldim ona soracağım. Bakalım napcak test yapacak mı ve bu kapsüle okey verecek mi? Bakalım allahtan ev doktorumun İng. Akarrrr seviyede de biz dedikodu bile yapabiliyoruz onla konuşmayı seviyorum überweisung da kolay yazıyor gözünün yağını yediğim doktor

Ya evet sen gibiler başta sinir ederler ama tanıdıkça sevilir kabullenilir bence en iyisi böyle rengin belli en azından sinsilik yok şeffaf:) ben severim açık konuşan insanları tek kusur bazen karşı taraf ne hisseder düşünemiyoruz :)) sevindim doktorla erkenden temas etmiş. Muhabbeti iyi olan doktor candır yaa her eve lazım :)

Kızlar yeni yıl sofrası menünüz ne hadi söyleyin neler var. Ben yılbaşı ruhunu çok severim. Daha doğrusu kutlanacak her şeyi çok seviyorum yeterki hediyeleşme ve iyi dilekler için bir bahane olsun ben şarkuteri tabağı yapcm büsbütün bir de paçanga böreği. Eşim kuzu kofte alacak ekmeksiz galeta unsuz Carrefour’dan. Bir de çok az makarna salatası. Oğlum seviyor. Bir de Napolyon pasta yapcm. Yalancı olandan. İlk kez denicem eşimin isteği. Doğum günü bir de:) hiçbir şey yapasım yok kendi böyle ince değil ama karı yüreği dayanamıyor işte seviyorum bi de. Başına kakarım hem eşşeğin :)) ha bi de hediyeler de alırız biz hepimiz birbirimize onları da gece açarız video çekeriz anı kalır her sene. Bayramlarda da öyle yapıyoruz el Öpme para verme şeker verme merasimi :) sonra güzel bi kahvaltı. Seviyorum kız ben bu hayatı. Kızımız da doğsun dört kişilik aile daha güzel olur

Aynısını yaşıyorum. Birden sıcak basıyor. Çok kötü bir his.
Evet resmen sıcak Bi hava vuruyor sonra serin normal Bi hava
Bende de oluyor. Nabzım yükseliyor. Ama hep ayakta dışarda oluyorum tansiyon ölçmek nasip olmadı. Bir tanesinde daha sonrasında titreme geldi. Hayırlısı ile şu dönemi bjr atlatsak bebişler gelse
İnşallah

Evet lohusaykende oluyormus Aminn

He yaa perinatologum da şaşırıyor üstüne bir de benden nedense protein kacagindan korkuyor başından beri kilo da var haliyle bir ara böbrek değerlerim sınıra da yanaştı
He He başından beri bize böyle olumsuz şeyler söylüyon kız doğru söyle totem falan mi yapiyosun yoksa ? Her ne yapıyosan çok iyi gidiyor dewamkee

Aksam evde yemek yoktu dısardan bir dürüm soyledim, yok boyle bisey seker 200 u gördüzaten dudaklarım fena kuruyor hissediyorum, diyeti hiç bozmamak lazımmıs anladım (
Sen durum yemişsin ben geçen hafta minik bir ekmeğe çikolata sürdüm dayanamadım gerçekten ve 230u gördüm asla bozmamak lazım

yapmiycaz işte ama olmuyor arada dayanamıyoruz iste hele tatlıya hiç dayanamıyorum ben baklagiller de cikariyor mercimek kuru nohut filan hiç yok kuru pilav yemeyi çok ozledim

Dogumdan sonra da lohusalıkta diyete devam et dediler bana hastaneden, ins gecer ya cok fena bi hastalık
Valla allah size yardımcı olsun gerçekten. Ben de şeker yok hatta baya evde ölçtüm bir tek dürüm yediğim gün 110 çıkmıştı, doktor o da normal demişti. Bebek hızlı büyüyor diye doktor önerisiyle şekeri vs. Azalttım ama o bile zorluyor şu an o sebeple sizi anlıyorum. Ben azaltmama rağmen böyle zorlanıyorsam allah size güç versin doğum sonrası hemencecik atlatın

Aminn kuzum , gercekten cok zormus , bi de hemen yükseliveriyor

Merhaba, doktorunuz ilk nstye ne zaman çağırdı acaba? Benimki 35ten sonra her hafta istiyor fakat sancım veya ağrım yok . Teknolojik aletlerden olabildiğinde uzak durmaya çalışıyorum, özel hastane olunca sırf para için dahi çağırırlar diyenler oldu . Acaba her doktorda uygulama aynı mı? 35te mi nst başlıyor?

30.haftadan sonra doğum.paketi satan hastaneler varmış? Bilgisi olan var mı? Özellikle Anadolu yakasi için?

Benim doktorum anı bir karar ile çok pahalı bir hastaneye geçti ne yapacağım bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…