Kız benim azcık yapay azcık politik olaydım ohoooo nerelere geldiydim hep dilimden sebepYa beni çok güldürüyosun sen denizallahım ya aşırı doğalsın
Koy kızıııımmm koooyyyy ilk gün rahatlık olur gecelik.
Aynen ama son zamanlarda o ikinci beyin karaciğere dönüyor gibi. Ya aslında her organ kıymetli iyi bakmak laızm. Bağırsak çöp kutusu gibi her gün boşaltmak kabı temiz tutmak lazım yoksa kokar:) böcek sinek dolaşır etrafında. Probiyotik takviye ise evet şase de olabilir bagırsakta çözünen kapsül olabilir çünkü midede çözünenler mide Asidtinden geçemeyebiliyor bağırsak da çözünen kapsüller daha iyi bir de emme tabletleri var ağız florası için onlar da iyidir yani envai çeşit probiyotik var ben birkaç çeşit alıyorum dönüştüre dönüştür ir kullanıyorum çünkü hepsine ihtiyacımız var
Canım masaj yap boşalt ama tam boşaltma yine dolar. Sertlik ısı farkettiğin an sağ.
Canım kaliteli marka alın solgar nbt gibi aklıma gelenler. Dandik uyduruk almayın paranız çöp olur.
Canım hamileyken vücut menepozda ya adet olmuyoruz menopozda gibi hormonlar salgılanıyor o yüzden sıcak basmaları normal ben evde minicik şortla geziyorum eşimle oğlum dönüyorlar hatta camı açtırıyorum yatak odasının kaloriferi kapattım sıcak basma normal lohusaarken de bir sıcak basacak ve bitireceksiniz 1-2 ay böyle sürer sonra yavaş yavaş normale döneceğiz âmin
Vallahi bravo sana da geleneksel anneliği seviyorum ben tabi modern bilimin ışığında. Ama tabi şu ayrımı da iyi yapmak lazım çocuğun ateşi olmuş 39 40 doktor antibiyotik kullanman gerekiyor diyor cahilce de yok ben kullanmam demek çok saçma olur. yani o ayrı mı yapmak dengeyi kurmak önemli insan zaten çocuğunu tanıyor zamanla neye ihtiyacı var anlıyor. Bu arada hastalık zamanı genelde 3-4 yaşından sonra başlıyor 8-9 yaşına kadar en çok hasta oldukları zaman ilk üç yaş fazla hasta olmuyorlar yani dışarıyla ne kadar temas ederse başka insanlarla hastalık ihtimali artıyor hiç hasta olmaması da iyi bir şey değil hastalıklarla mikroplarla tanışarak bağışıklığı güçleniyor vücudu tanıyor mikropları Yani bir dönem hastalık dönemi bu da normal. olabildiği kadar ilaçsız geçirirsek o kadar ileride güçlü olur çocuk
Direkt ağızda eriyen saşe formları ya da dediğin gibi direkt ağızda eriyen tablet formu tam benlik dediğin gibi ama evde hali hazırda normal suyla yutulan tablet formunda var. Ahanda şimdi ev doktoruna geldim ona soracağım. Bakalım napcak test yapacak mı ve bu kapsüle okey verecek mi? Bakalım allahtan ev doktorumun İng. Akarrrr seviyede de biz dedikodu bile yapabiliyoruz onla konuşmayı seviyorum überweisung da kolay yazıyor gözünün yağını yediğim doktor