- 18 Haziran 2018
- 772
- 1.171
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 günüm kaldıııı onu da yeni sene almak istiyorum bebek de doğunca . raporu grip olunca aldım kadın doğumcu rapor vermiyor14 gün iznim var. Aralık ayına saklıyorum. Tamamen ağırlaşmadan idare etmeye çalışacam. Kasım ortası rapor alırım artık
günaydın canım benim akşam ne zaman yatağa geçsem pıt pıt yapıyor, tüm gün bir şey yok bi de sabah kalkınca karnım neredeyse dümdüz oluyor öğleden sonra hamile gibiyim :) bebek hareketleri 28.haftadan sonra anne tarafından takip edilmeliymiş bir videoda izlemiştim, şimdilerde ara sıra uğruyorlar herhalde :)Günaydın hamişler. Bebeğimin hareketlerini geçen haftaya kadar her dk hissediyordum hiç durmuyordu. 2 gündür daha sakin. Arada oynuyor normal mi acaba. Arada sakinleşenin var mı böyle
Ayyy ne güzel olmuş yatağınız maşallah allah sağlıkla yatırmayı nasip etsin huzurlu günleriniz olsun. Ayrıca eviniz ne kadar toplu hiç hamiş evi gibi değil. Çok hamaratsınız maşallahKaan Uras'ımızın yatağı geldi kızlar çok mutluyum agliycam simdi
Guzel günlerde kullanın inşallah çok güzelmişKaan Uras'ımızın yatağı geldi kızlar çok mutluyum agliycam simdi
kumasi kalin keten cok saglam duruyir cok begendim vallahi ayyy insallah kentselden evimiz yapilip bize verildiginde hayalimdeki odayi yaptırmak da nasip olurAyyy ne güzel olmuş yatağınız maşallah allah sağlıkla yatırmayı nasip etsin huzurlu günleriniz olsun. Ayrıca eviniz ne kadar toplu hiç hamiş evi gibi değil. Çok hamaratsınız maşallah
Ayy inşallah inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım.Guzel günlerde kullanın inşallah çok güzelmiş
Ayyy ne güzel olmuş yatağınız maşallah allah sağlıkla yatırmayı nasip etsin huzurlu günleriniz olsun. Ayrıca eviniz ne kadar toplu hiç hamiş evi gibi değil. Çok hamaratsınız maKaan Uras'ımızın yatağı geldi kızlar çok mutluyum agliycam simdi
sizin tavsiyenizle ben de onu inceliyorum, kendi evim için ahşap park yatak alacağım nedense bunda karar verdim umarım pişman olmam ama annemlere gidiyoruz yazın onlar için aynı markayı alacağım büyük ihtimal aşırı sağlam duruyor sağolun öneriniz için.kumasi kalin keten cok saglam duruyir cok begendim vallahi ayyy insallah kentselden evimiz yapilip bize verildiginde hayalimdeki odayi yaptırmak da nasip olur
canimm hiç çaktırma en toplu orasıydi evim baya hamile evi her yer her yerde
cok sağlam ben beğendim. umarım siz de pişman olmazsınız. diğer markalarda keten kumaş cok yok muşamba gibi de istemedimAyyy ne güzel olmuş yatağınız maşallah allah sağlıkla yatırmayı nasip etsin huzurlu günleriniz olsun. Ayrıca eviniz ne kadar toplu hiç hamiş evi gibi değil. Çok hamaratsınız ma
sizin tavsiyenizle ben de onu inceliyorum, kendi evim için ahşap park yatak alacağım nedense bunda karar verdim umarım pişman olmam ama annemlere gidiyoruz yazın onlar için aynı markayı alacağım büyük ihtimal aşırı sağlam duruyor sağolun öneriniz için.
cok sağlam ben beğendim. umarım siz de pişman olmazsınız. diğer markalarda keten kumaş cok yok muşamba gibi de istemedi
Sağlıkla güle güle kullanmak nasip olsun inşallah ya maşallah artık beşik faslına filan geçildi ya benim de bu yatağın 70 e 12o lik lerden vardı kızım 4 u geçti hala mis gibi yatabikiyor senin ölçüler ne yatağın? Bende bebisin herşeyimi yıkadım güneş varken bı güzel kuruttum mis oldular çok güzel ufak boy bavulda aldimcok sağlam ben beğendim. umarım siz de pişman olmazsınız. diğer markalarda keten kumaş cok yok muşamba gibi de istemedim
çok tatlı olmuş çok beğendimm <3 acaba marka modeli nedirKaan Uras'ımızın yatağı geldi kızlar çok mutluyum agliycam simdi
cok guzel olmus yaa simdi o evden mis kokulari geliyordur yaaaa 3 hafta sonra ben de yıkayıp ütüleme düşünüyorum valizi de iyi hatırlattın canım. Onu da halledelim aldığımız yanımıza kalıyor 5 6 ay önce bu model 3000 TL idiSağlıkla güle güle kullanmak nasip olsun inşallah ya maşallah artık beşik faslına filan geçildi ya benim de bu yatağın 70 e 12o lik lerden vardı kızım 4 u geçti hala mis gibi yatabikiyor senin ölçüler ne yatağın? Bende bebisin herşeyimi yıkadım güneş varken bı güzel kuruttum mis oldular çok güzel ufak boy bavulda aldim
marka model bu şekilde alt değiştirme ve cibinlik aparatı yok ama gözünü bulamadın onlar cibinligi var üstüne takma şeklinde alt değiştirme aparatı kiziminkinde vardı bir kere kullanmadım. Bu modelde o aparat olan da var 6000 e çıkıyor fiyat gerek görmedim.çok tatlı olmuş çok beğendimm <3 acaba marka modeli nedir
gözünü bulamadım derken bunu telefon yazmış neyin yerine yazdı bilmiyorum. alt değiştirme aparatinin olmadığını ama hiç de gerek olmadığını yazmak istedim öyle cikticok guzel olmus yaa simdi o evden mis kokulari geliyordur yaaaa 3 hafta sonra ben de yıkayıp ütüleme düşünüyorum valizi de iyi hatırlattın canım. Onu da halledelim aldığımız yanımıza kalıyor 5 6 ay önce bu model 3000 TL idi
marka model bu şekilde alt değiştirme ve cibinlik aparatı yok ama gözünü bulamadın onlar cibinligi var üstüne takma şeklinde alt değiştirme aparatı kiziminkinde vardı bir kere kullanmadım. Bu modelde o aparat olan da var 6000 e çıkıyor fiyat gerek görmedim.
canım güzel günlerde kullanın :)Kaan Uras'ımızın yatağı geldi kızlar çok mutluyum agliycam simdi
sağol canim hepimiz inşallah bol uykulu gecelerimiz olsun gazsız allerjisiz bebislerimiz olsuncanım güzel günlerde kullanın :)
Büyümekle uğraşıolar desene. Sonrası takipleşecezgünaydın canım benim akşam ne zaman yatağa geçsem pıt pıt yapıyor, tüm gün bir şey yok bi de sabah kalkınca karnım neredeyse dümdüz oluyor öğleden sonra hamile gibiyim :) bebek hareketleri 28.haftadan sonra anne tarafından takip edilmeliymiş bir videoda izlemiştim, şimdilerde ara sıra uğruyorlar herhalde :)
Evet evet normal ortalama iki saat hareket eder iki saat de uyur dinlenir. Sen çok hareket halindeysen hissetmeyebilirsin ayrıca.Günaydın hamişler. Bebeğimin hareketlerini geçen haftaya kadar her dk hissediyordum hiç durmuyordu. 2 gündür daha sakin. Arada oynuyor normal mi acaba. Arada sakinleşenin var mı böyle
Ben olsam bakardım denerdim alırdımgünaydın herkese, birşey danışmak istiyorum. yurtdışından hediye gelmiş faturası olmayan sıfır bir bebek arabası satın almak sizce mantıklı mı? buradaki fiyatından çok daha uyguna buldum o yüzden sormak istedim
Yaa ne güzel bir seçim olmuş rengi çok hoş sağlıkla büyüsün içindeKaan Uras'ımızın yatağı geldi kızlar çok mutluyum agliycam simdi