Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Cok teşekkür ederim cevabınız için. Bana böyle uyarıda da bulunmadı. Çok tedirgin oldum açıkçası. 24+3 ultrasona göre 25+4 günlük hamileyim. Detaylıda öyle bir şey dememişti bana doktor.

Cok teşekkür ederim cevabınız için. Bana böyle uyarıda da bulunmadı. Çok tedirgin oldum açıkçası. 24+3 ultrasona göre 25+4 günlük hamileyim. Detaylıda öyle bir şey dememişti bana doktor.
Benim detaylıdan 3 haftanonce söylemişti ve baya korkmuştum çünkü hafif bir kanama yapmısyı bende sonra doktorum önlem almam gerektiğini söyleyince ve ikiz olduğu için bu ihtimal daha da yüksekti zaten 20 haftaya kadar rahimden çekilirse rahim buyudukçe onu iter dedi dikkatli olmam konusunda uyarıda bulundu kanama devam etmesin diye progestan fitil başlamıstık detaylıda 21 mm yukarı çıktıgını duymak bile rahatlattı bizi ikiz erken doğum olasılıgı var rahime yapısık kalsaydı bu daha da erken doğum demekti şimdi bende dikkat ediyorum sürekli konuşuyoruz babasıyla hadi kızım kardeşinin yanına çık diye biraz söz dinlemiş görünüyor stres yapmayın dikkatli olun yeter zaten yapılacak başka birşey yok

Cok teşekkür ederim cevabınız için. Daha önceden olmayıp şimdi olması canımı sıktı. Haftam da az değil ki. Basta olsa anlardım. Şimdi neden öyle oldu acaba

Cok teşekkür ederim cevabınız için. Daha önceden olmayıp şimdi olması canımı sıktı. Haftam da az değil ki. Basta olsa anlardım. Şimdi neden öyle oldu acaba
Plesanta yer degiştirir belki siz dert ederken çoktan yerini degiştirir bile belki o an doktor bakarken orada denk geldi bunların hepsi ihtimal ama bunu stres yapmayalım hamilelikte en korkacagımiz şey stres bence

Plesanta yer degiştirir belki siz dert ederken çoktan yerini degiştirir bile belki o an doktor bakarken orada denk geldi bunların hepsi ihtimal ama bunu stres yapmayalım hamilelikte en korkacagımiz şey stres bence
İnşallah öyle olur. Çok moralim bozuldu çünkü.

Bana da bir kaç kişi lansinoh önermişti memnun kaldığı için artık neye inanicagimizi şaşırdık
Ben de Lansinoh almayı düşünüyordum açıkçası. Hemşirenin Instagram sayfasında mustela reklamı ile de annelere Online eğitim verdiğini gördüm. Bundan kaynaklı mı diye de düşünmedim değil. Ama lansinohta asıl nemlendiren etken madde lanolin, zararlı bir ürün bu kadar çok kullanılır mı böyle bir üründe

Hmm o yüzden öneriyor da olabilir. En iyisi araştıralım ona göre karar veririz

Kızlar şu son günlerde ara ara kalbimin dolu dolu çalıştığının hissediyorum. Ne diye adlandırıldığını da bilmiyorum. Taşikardi değil, hızı normal. Ama kalbimin yerini hissediyorum tam olarak. Yani artan kan hacmi falan filandır büyük ihtimalle ama yine de aklıma takıldı. Yarın detaylı usg var, soracağım ama yaşayan var mı benzer şeyler? En azından ne olduğunu bileyim

Kızlar kontrole gittim. Plasenta aşağıya doğru inmiş. Ama rahim ağzı açık dedi. Sizce riskli bir durum mu ?
Banada geçen hafta detaylı da perinatolog dedi plasenta biraz aşıda çok hoplama zıplama ağır spor yapma kanamaya sebebiyet verir dedi. Zamanla yukarı çıkar dedi.

Banada geçen hafta detaylı da perinatolog dedi plasenta biraz aşıda çok hoplama zıplama ağır spor yapma kanamaya sebebiyet verir dedi. Zamanla yukarı çıkar dedi.
15 gün önce detaylıda bir şey dememişti doktor. Yeni oldu herhalde. Ben zaten bulantı.kusma sebepli evde idim hep raporluyum çalışmıyorum. Ona rağmen böyle oldu

Başka bir.sey yapmam lazım mi niye doktor başka bir şey önermedi ki
plasenta aşağıda olması tabi sorun ama yatarak dinlenmeye düzelebilir. ama rahimagzi açıksa o sıkıntı bebegin kesesi enfeksiyon kapabilir. serklaj olurmuş ki kaçıncı haftadasin doluluk hissin var mi

Kızlar kontrole gittim. Plasenta aşağıya doğru inmiş. Ama rahim ağzı açık dedi. Sizce riskli bir durum mu ?
Rahim ağzı kapalı dedi de sen mi yanlış anladın. emin misin açık dediğine şöyle demiş olabilir mi plasenta inmiş ama rahim ağzı açık değil demiş olabilir mi

plasenta aşağıda olması tabi sorun ama yatarak dinlenmeye düzelebilir. ama rahimagzi açıksa o sıkıntı bebegin kesesi enfeksiyon kapabilir. serklaj olurmuş ki kaçıncı haftadasin doluluk hissin var mi
24+3. Haftadayim. Ama ultrasona göre 25+4 dedi doktor. Rahim ağzı ile ilgili bir şey demedi. Ben raporlu idim bulantı ve kusma sebepli. Genelde yatıyorum zaten. Ama cok endişe ediyorum

Rahim ağzı kapalı dedi de sen mi yanlış anladın. emin misin açık dediğine şöyle demiş olabilir mi plasenta inmiş ama rahim ağzı açık değil demiş olabilir mi
Plesanta rahim ağzını kapatmadı. Önü açık dedi şimdilik. Normal açıklıktan bahsetmedi

Doğum planı derken neyi kastediyosunuz anlayamadım açarmısınız biraz ?
Bize eğitim veren hemşire örnek olarak bunu paylaştı. Doğum yapma sürecinde olmasını istediğiniz şeylerin maddeler halinde yazılıp doktora onaylatılması oluyor. Örneğin ben göbek kordonu kesilmeden bebeğin kucağıma verilmesini ve hemen emzirmek istiyorum . Bunu yapan hastane var yapmayan da var bu sebeple önceden bunları konuşmak gerekiyor

Eklentiler

• IMG_1597.jpeg
    412,9 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…