Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Çevremde hep hamileliği boyunca toplam 9-10 kilo alanları duyunca ben daha 22. Haftada 6 kilo çok mu fazla diye korktum
Senin ikiz ama canım onu da eklemen lazım. Hem her hamilelik bir değil gerçekten de bazıları hiç kg olmuyor.. bugün asm de biri vardı aşı olmaya gelmiş 20.hafta göbeği bile yoktu yani.. bazıları şans gerçekten

Kızlar kontrole gittim. Plasenta aşağıya doğru inmiş. Ama rahim ağzı açık dedi. Sizce riskli bir durum mu ?

Canim ben yanlış olmasın ama 30 kilo alanı bile duydum hiç canını sıkma. Tabi sağlık açısından bir sıkıntımız olmasın insallah.
Benim ekimde doğuran arkadaşım 22 kilo aldı, evet son günler biraz fiziki olarak zorlandı ama genel olarak 22 kilo bile onda ne şeker ne başka bir soruna sebep oldu

Canim ben yanlış olmasın ama 30 kilo alanı bile duydum hiç canını sıkma. Tabi sağlık açısından bir sıkıntımız olmasın insallah.
şu an 22. Haftada 12 kilo almış olan ben. 30 kilo ile doğuran da ben olacağım heralde. Çok şükür şeker falan çıkmadı. İştahım tavan durumda. Sağlıklı şeyler tüketmeye çalıştığım için üzülmüyorum. Doğumdan sonra veririrm inşallah . İlk doğumumda 20 kilo alıp kırkım çıkmadan eski halime dönmüştüm. Tabi o zamanlar gencecik çıtırdım. şimdi nolacak yaşayıp göreceğiz.

Bir sey demedi. O sırada benim de sormak aklıma gelmedi. Sonradan gelince tedirgin oldum acikcasi.
Geçmiş olsun inşallah bir sorun teşkil etmiyordur. Aynısını yaşayan arkadaşlarda görünce yazarlar ama tek diyebileceğim hiç bir iş yapmayıp bol bol dinlenmeniz

İnşallah hepimiz bebislerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz. Kiloyu bir sekilde veririz

Çevremde hep hamileliği boyunca toplam 9-10 kilo alanları duyunca ben daha 22. Haftada 6 kilo çok mu fazla diye korktum
Kilo almamışsın ki. Şahsen ben tartılmayı bıraktım. ilkimde 25 kilodan fazla almıştım. Hepside çabucak gitmişti. Canım ne isterse yiyorum tabi sağlıklı olanlarıda zorluyorum. Büyümekten dolayı olsa gerek porsiyon yemeği bitiremiyorum yoksa ağrıdan ölüyorum.

Heh o işte benim. 7 aylıkken bile işe gittiğimde otobüste kimse yer vermiodu. Göbek hiç yoktu. Son ayda patlamıştı. Şimdi içimde kaldı aracım var göbek çıkıyor son işe otobüsle karnımı tutarak binicem

Maşallah ikiz gebelikle 6 kg almışsın. Ben tek gebelik 22. Hafta 5 kg aldım Normal diyordum ama 3kgları görünce acaba dedim son birkaç gündür iştahım açıldı. Dün öğlen yoğurtlu makarna yapıp yedim ekstra, gece yatarken de tost. Eşim senin hamilelik yeni başladı herhalde diyor, dikkat et diye de uyarı geldi

Ben 32. Haftada direk doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum. Perinatoloğumda ztn kesinlikle ayrıl eve geç yat dedi. Bankacıyım, cidden insanlarla uğraşmak stres yaratıyor. Tansiyonumu yükseltmek istemiyorum hiç ücretsiz izin haklarımı da sonuna kadar kullanmak istiyorum. Sonrasında kısmi çalışma var çocuk ilk okula başlayana kadar. İnşallah ekonomik olarak zorlanmayız. Tüm tuşlara basmak istiyorum yani. Evladımla geçecek bu zamanlar çok kıymetli

Ay kızlar az önce Aptamil’in yenidoğan emzirme eğitimde hemşire göğüs ucu kremi olarak Mustelayı önerdi, içeriğinde lanolin yok dedi bastırarak. Baktım Lansinoh saflaştırılmış %100 lanolinden oluşuyormuş. Zararlı mı diye sordum, araştırın dedi imalı imalı. Koyun yününden elde ediliyormuş, alerjik reaksiyona sebep olabilir ya da kanserojen yazan siteler bile var. Yani en çok tercih edilen Lansinoh, bu kadar insan kullanıyor. Kafam karıştı açıkçası

Bana da bir kaç kişi lansinoh önermişti memnun kaldığı için artık neye inanicagimizi şaşırdık

22 hafta 6 kilo aldım 57ydim ben hamile kaldığımda 63 şuan doktorum normal dedi aynaya bakınca göbegim hiç 63 demiyor ama doktorlaromın ikiside demişti bazı kadınların iç hacmi büyük olur hiç kilo almamıs gibi dururlar senin göbek baya çıkacak birde ikizler demişti aynen de öyle oldu kılo işi de kişiden kişiye değişir diyor doktorum önemli olan çocukların sağlıgı tabiki çok kilo almayı önermiyoruz ama sen ve bebek ıyısınız çokta almıyorsun dedi bana çünkü zaten hareket etmemi kısıtladığı için kilo veremem e bide zaten asırı iştahlı degilim sadece kendimi zorlayıp protein ağırlıklı besleniyorum bir de tatlı

Kızlar kontrole gittim. Plasenta aşağıya doğru inmiş. Ama rahim ağzı açık dedi. Sizce riskli bir durum mu ?
Benimde biri asagıdadı hatta rahmi kapatıyordu detaylıda 21 mm yukarı gitmiş rahmi açmış dedi bundan sonraa rahim büyüdükçe yukarı çıkmaya devam eder dedi doktorum fazla hareketi yürümeyi merdiven çıkmayı sporu üst raflardan birşeyler alırken esnemeyi yasakşadı hareketlerime sınır getirdi yani inşallah rahim büyüdükçe yukarı çıkarlar umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…