Gerçekten ise yaradıgını ablamdan biliyorum bende, o inat edip hiçbirşey kullanmamıstı o zaman annem gül sulu versiyonunu yapmıstı birde kıs bebekleri ydi soğuktan da kuruyordu baya etkili olmuştuGül sulu versiyonunu duymamıştım ben normal su ile yapmıştım ilk kızımı emzirirken. Kızım doğdu her ıh mıh ettiğinde meme verdim meme masajı yaptım gümüş kapak kullandım ve bu jeli kullandım hiç ciddi manada mastit yara olmadı bende bu sayede. 19 ay emzirdim. Tabii bu 19 ay evde Kibele gibi açık büfe gezdim
He valla maşallah diyelim. Herkesin sütü bol bol olsun bebeler doyunca içsin inşallah.Hay maşallah süper süper
çok teşekkür ederim . böyle mesajlar umudumu arttırıyor. ben de saglıkla alacağım bebğimi kucagıma inşALLAHCanını sıkma gelişim geriliği ile doğdu kızım şimdi boyu %98 persantil. Allah aşkına da şu kadın doğum uzmanları bir şeye de bir kulp bulmasınlar sürekli bir zahmet ya gebeliği kötü geçirttiriyolar gebe kadına öyle laflar mı edilir. Perinatoloji uzmanını dinle canım. Kalbini de ferah tut. Bişey olmayacak merak etme
Bende öyle ve canım çok sıkkınMerhaba kızlar kaçıncı haftada kaç kilo aldınız toplam? Özellikle ikiz annelerine soruyorum ben az yememe rağmen ( paketli gıdalar hiç yemiyorum. Şekerli şeyleri ve ekmek türevi şeyleri de çok az tüketiyorum ) çok hızlı kilo alıyorum.
Merhaba canım. Hiç kafana takma bence zaten dikkat ediyormuşsun. Ben açıkçası ekmekte yiyorum bazen abur cuburda canım çok çektiği zaman. Herkesin bünyesi hamileliği çok farklı ben artık bunu çok iyi anladım. Mesela ben hamilelikte normale göre çok fazla yemek yiyiliyor diye düşünüyordum ama bende öyle olmadı bazen iştahlı bazen istahsiz olabiliyorum. Bu aralar mesela çok istahim yok çok fazla yiyemiyorum. Seninle aynı haftadayiz ben bu zamana kadar 5 bucuk kilo aldım.Merhaba kızlar kaçıncı haftada kaç kilo aldınız toplam? Özellikle ikiz annelerine soruyorum ben az yememe rağmen ( paketli gıdalar hiç yemiyorum. Şekerli şeyleri ve ekmek türevi şeyleri de çok az tüketiyorum ) çok hızlı kilo alıyorum.
Ben de 22. Haftadayım 6 kilo almışım haftada 1 kiloya yakın almaya başladım çok hızlı alıyorum nedenini anlamıyorum doktor normal şu an dedi bilmiyorum yaBende öyle ve canım çok sıkkıntek gebelik benim 21.haftadayim ve 6 kg almışım... yarın detaylı ultrasyon var.. doktor kilo takıntılı biri aydın da.. fena sayacak bana..
Ben 88 başladım 94 oldum.. sen?
Doktor da normal dedi ama son aylardan korkmaya başladım daha da hızlı ve fazla alınacakMerhaba canım. Hiç kafana takma bence zaten dikkat ediyormuşsun. Ben açıkçası ekmekte yiyorum bazen abur cuburda canım çok çektiği zaman. Herkesin bünyesi hamileliği çok farklı ben artık bunu çok iyi anladım. Mesela ben hamilelikte normale göre çok fazla yemek yiyiliyor diye düşünüyordum ama bende öyle olmadı bazen iştahlı bazen istahsiz olabiliyorum. Bu aralar mesela çok istahim yok çok fazla yiyemiyorum. Seninle aynı haftadayiz ben bu zamana kadar 5 bucuk kilo aldım.
Yani bende aynıyım çok fazla değil diye düşünüyordum ama fazla mı çokta bilgim yok. Şunu biliyorum haftada 500 gram alınıyormuş normalde.Ben de 22. Haftadayım 6 kilo almışım haftada 1 kiloya yakın almaya başladım çok hızlı alıyorum nedenini anlamıyorum doktor normal şu an dedi bilmiyorum ya
Bence kafana takma. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır onlarda yorum yaparlar. Sen birde ikizsin bence çok normal geliyor banaDoktor da normal dedi ama son aylardan korkmaya başladım daha da hızlı ve fazla alınacak
Ben şekerden korkuyorum açıkçası.. Allah korusun ilk gebeligimde sınırda çıkmıştı ama 1 2 ay diyet yapmıştım çok zorlamasti..Ben de 22. Haftadayım 6 kilo almışım haftada 1 kiloya yakın almaya başladım çok hızlı alıyorum nedenini anlamıyorum doktor normal şu an dedi bilmiyorum ya
Öyle mi diyorsun içimi rahatlattın birazBence kafana takma. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır onlarda yorum yaparlar. Sen birde ikizsin bence çok normal geliyor bana
Ben şeker olduğunu düşünmüyorum hatta yaptırmayacaktım ama doktorum ısrarla yapmanın çok daha faydalı olduğunu söyledi 24. Haftada yapacağım inşallahBen şekerden korkuyorum açıkçası.. Allah korusun ilk gebeligimde sınırda çıkmıştı ama 1 2 ay diyet yapmıştım çok zorlamasti..
Evet faydalı bencede.. gittiğim prof dahi yapılmalı dedi.. inşallah sorun olmaz.. senin gebelik ikiz hemde kilon normal geldi acikcasiBen şeker olduğunu düşünmüyorum hatta yaptırmayacaktım ama doktorum ısrarla yapmanın çok daha faydalı olduğunu söyledi 24. Haftada yapacağım inşallah
Seker yüklemesi yaptırdın mı ben önümüzdeki hafta yaptircam. Umarım sorunsuz atlatırız bu ayları. Hamilelikten sonra inşallah bebislerimizin peşinde koşarken zayıflarız tekrarÖyle mi diyorsun içimi rahatlattın biraz
Çevremde hep hamileliği boyunca toplam 9-10 kilo alanları duyunca ben daha 22. Haftada 6 kilo çok mu fazla diye korktumEvet faydalı bencede.. gittiğim prof dahi yapılmalı dedi.. inşallah sorun olmaz.. senin gebelik ikiz hemde kilon normal geldi acikcasi
Ben de 24. Haftada yapacağım inşallahSeker yüklemesi yaptırdın mı ben önümüzdeki hafta yaptircam. Umarım sorunsuz atlatırız bu ayları. Hamilelikten sonra inşallah bebislerimizin peşinde koşarken zayıflarız tekrar