Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam 23+1 detaylı için geç mi sizce? Bu günlerde yaptıran oldu mu? Bir de bugün TSH 4.48 çıktı doktor tekrar kan istedi yine yüksek çıkarsa dahiliyeye gideceğim biraz tedirgin oldum açıkçası

Detay 24’e kadar oluyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam sorun olmaz neden olsun organında oluşmuştur iyice

Merhaba hanımlar sırt ağrısı yaşayan var mı ben 2 haftadır perişanım sıcak su torbası ile sürekli yatmam gerekiyor ayakta durunca uzun süre ya da masa başında oturunca sırtım deliniyor sanki 22. haftadayım bu arada erken değil mi son aylarda nolucak sırtımız belimiz

Merhaba iyi akşamlar. Çalışıyorsun galiba ben çalışmıyorum ona rağmen biraz evde iş yapsam (süpürge yapmiyorum) hemen belim sırtım agriyor. Artık bünyeden mi kaynaklanıyor yoksa fıtık başlangıcı mi vardı önceden bilmiyorum. Bazen yatarken sağdan sola dönemiyorum agridan. Heralde normaldir diye düşünüyorum

Benim de ağrıyor. Doktor artarak devam edecek dedi Bulaşığı yarım bırakıp yattığım oluyor. Pilates önerdi doktor

Canım bende 3 gündür öğlenleri kalp çarpıntısı oluyor ben de merak ettim muayenede sormayı düşünüyorum. Ölçüyorum zaten 100 ün üzerinde hızı nefes almam zorlaşıyor ensemde ve çenemdede ağrı hissediyorum. Kahvaltı yapınca mı olıyor diye yapmadım yine aynısı oldu korktum tabi

Bu arada gittiğim gebe okulundaki ebe ve hemşireler lansinohu önermedi ben de instagramda çok fazla görünce almayı düşünüyordum ama 10 anneden 1ine faydalı olduğunu gördük biz dediler. Kantoron yağı öneriyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben krem almaktan vazgeçtim en iyisi doğal olanı diye düşünüyorum

Tshi düşürüyorlar 3un altına, detayliyi da yaptırın bence geç olmadan

Çoook fena. Kendimce çözümü bulaşık makinesi yerleştirmemekte buldum dikkat ettim bulaşık makinesi yapmadığım günlerde ağrım olmuyor diğer türlü gece uykudan uyandırıyor

Benim de ağrıyor. Doktor artarak devam edecek dedi Bulaşığı yarım bırakıp yattığım oluyor. Pilates önerdi doktor
Evet Perinatologa da kendi doktoruma da sordum daha çok ağrayacak dediler iş yapmadığım günler neredeyse hiç ağrımıyor yan gelip yatınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…