- 30 Haziran 2013
- 20.862
- 15.987
ferahim çok sükut iyiyimBen biraz güçsüzüm bu konularda. İnşallah onu da atlatırım. Tekrar çok teşekkür ederim size. Rabbim size de ferahlık versin.
Maşallah. Bana da dua edin olur mu ?ferahim çok sükut iyiyim
Beybi kız nasıl oldu ?tabi ki
Detay 24’e kadar oluyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam sorun olmaz neden olsun organında oluşmuştur iyiceHerkese selam 23+1 detaylı için geç mi sizce? Bu günlerde yaptıran oldu mu? Bir de bugün TSH 4.48 çıktı doktor tekrar kan istedi yine yüksek çıkarsa dahiliyeye gideceğim biraz tedirgin oldum açıkçası
Merhaba iyi akşamlar. Çalışıyorsun galiba ben çalışmıyorum ona rağmen biraz evde iş yapsam (süpürge yapmiyorum) hemen belim sırtım agriyor. Artık bünyeden mi kaynaklanıyor yoksa fıtık başlangıcı mi vardı önceden bilmiyorum. Bazen yatarken sağdan sola dönemiyorum agridan. Heralde normaldir diye düşünüyorumMerhaba hanımlar sırt ağrısı yaşayan var mı ben 2 haftadır perişanım sıcak su torbası ile sürekli yatmam gerekiyor ayakta durunca uzun süre ya da masa başında oturunca sırtım deliniyor sanki 22. haftadayım bu arada erken değil mi son aylarda nolucak sırtımız belimiz
Benim de ağrıyor. Doktor artarak devam edecek dediMerhaba hanımlar sırt ağrısı yaşayan var mı ben 2 haftadır perişanım sıcak su torbası ile sürekli yatmam gerekiyor ayakta durunca uzun süre ya da masa başında oturunca sırtım deliniyor sanki 22. haftadayım bu arada erken değil mi son aylarda nolucak sırtımız belimiz
hafif topallıyor ama çok şükür yürümeye başladı 3 gün seke seke wc ye gitti sadece hiç basamadiBeybi kız nasıl oldu ?
Canım bende 3 gündür öğlenleri kalp çarpıntısı oluyor ben de merak ettim muayenede sormayı düşünüyorum. Ölçüyorum zaten 100 ün üzerinde hızı nefes almam zorlaşıyor ensemde ve çenemdede ağrı hissediyorum. Kahvaltı yapınca mı olıyor diye yapmadım yine aynısı oldu korktum tabiKızlar şu son günlerde ara ara kalbimin dolu dolu çalıştığının hissediyorum. Ne diye adlandırıldığını da bilmiyorum. Taşikardi değil, hızı normal. Ama kalbimin yerini hissediyorum tam olarak. Yani artan kan hacmi falan filandır büyük ihtimalle ama yine de aklıma takıldı. Yarın detaylı usg var, soracağım ama yaşayan var mı benzer şeyler? En azından ne olduğunu bileyim
Tshi düşürüyorlar 3un altına, detayliyi da yaptırın bence geç olmadanHerkese selam 23+1 detaylı için geç mi sizce? Bu günlerde yaptıran oldu mu? Bir de bugün TSH 4.48 çıktı doktor tekrar kan istedi yine yüksek çıkarsa dahiliyeye gideceğim biraz tedirgin oldum açıkçası
Çoook fena. Kendimce çözümü bulaşık makinesi yerleştirmemekte buldum dikkat ettim bulaşık makinesi yapmadığım günlerde ağrım olmuyor diğer türlü gece uykudan uyandırıyorMerhaba hanımlar sırt ağrısı yaşayan var mı ben 2 haftadır perişanım sıcak su torbası ile sürekli yatmam gerekiyor ayakta durunca uzun süre ya da masa başında oturunca sırtım deliniyor sanki 22. haftadayım bu arada erken değil mi son aylarda nolucak sırtımız belimiz
Evet Perinatologa da kendi doktoruma da sordum daha çok ağrayacak dediler iş yapmadığım günler neredeyse hiç ağrımıyor yan gelip yatıncaBenim de ağrıyor. Doktor artarak devam edecek dediBulaşığı yarım bırakıp yattığım oluyor. Pilates önerdi doktor
Alın benden de o kadar. Bende aynıymışım eğilerek bisey yapsam hemen agriyor iş yapmadığım zaman hiç bir sıkıntı yokÇoook fena. Kendimce çözümü bulaşık makinesi yerleştirmemekte buldum dikkat ettim bulaşık makinesi yapmadığım günlerde ağrım olmuyor diğer türlü gece uykudan uyandırıyor
Doktorum bana istersen parol iç dedi ama ben hiç tercih etmiyorum öyle bir yöntemi de en güzeli dinlenmekAlın benden de o kadar. Bende aynıymışım eğilerek bisey yapsam hemen agriyor iş yapmadığım zaman hiç bir sıkıntı yok
Uygulamada yazana bakın şimdi gördüm
Evet bende çok dayanamazsam öyle içiyorum parolDoktorum bana istersen parol iç dedi ama ben hiç tercih etmiyorum öyle bir yöntemi de en güzeli dinlenmek