- 15 Şubat 2024
- 1.178
- 1.027
- 31
Bilgilerini yaz canım tabloya seni de ekleyeyim hoşgeldinMerhaba hanımlar bende 23+4 haftalık hamileyim ınsallah erkek bekliyoruz aranıza benıde alınnn shshsh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgilerini yaz canım tabloya seni de ekleyeyim hoşgeldinMerhaba hanımlar bende 23+4 haftalık hamileyim ınsallah erkek bekliyoruz aranıza benıde alınnn shshsh
Ben gitmeden bir gün önce aradım buradaki arkadaşlar yazmıstı ası tedariği konusunda sıkıntı varmıs diye dedim bana gün vermiştiniz geleceğim aşı var mı boşuna gelmeyeyim aşı olmaz olur mu gebe sayısına göre her ebe istekte bulunur bir hafta sürmez asılar elimizde olur biz size gün verdiğimizde not alıyoruz bir hafta önce istem yapıyorız demişti bu ısın içinde de bi iş var herhalde bir yer bu sekılde diyor başka yer git özelden al diyor artık hiçbir şeye şaşıramıyoruz maalesefValla çoğu yerde aşı yok. Durumu olan aabilen yaptıracak ki 600 lira az bi para değil asgari ücretli için. Durumu olmayan da yaptırmayacak. Herşey gibi sağlık sistemini de bu hale getirdiler maalesef
Bildiğim kadarıyla ikizlerde 30 haftadan sonra rapor yazılıyor sizde doktorunuza bunu sorun boşuna fazladan calısmayın☺Benim de ikiz kızlarım olacak nasipse insallah ve hafta olarak cok yakınız , ben şimdiden cok agırlasmaya basladım, 1 ocaktan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ama umarım dayanırım ve hiçbirseylerini de almadık şuan isim buldunuz mu biz hala birine karar veremedik
Jel derken ezecek miyim? Şuan evde tüketmiyorum. İş hayatı malum sürekli işteyiz evi otel niyetine kullanıozAyvaların çekirdeklerini atma buzdolabı poşetine koy bebek doğunca jel yaparsın. Doğuma yakın da yapabilirsin meme yarası için.
Bildiğin kadarıyla gül suyu yada normal su ile ağzı kapalı bir kapta bekletiyoruz şu jel kıvamını alıyor gül suyu ile nemlendirme özelliği daha belirgin oluyor yüze uygulanacaksa yaglı cilde sahipseniz normal su ile yapılıyor yanık egzama tahriş olmus deri için kullanılacaksa alkolsüz saf gül suyu ile de yapılabiliyor bir ayvaya bir çay bardağı kadar su tam bilen arkadaşlar yalnısım varsa düzeltin lütfenJel derken ezecek miyim? Şuan evde tüketmiyorum. İş hayatı malum sürekli işteyiz evi otel niyetine kullanıoz
Jel derken ezecek miyim? Şuan evde tüketmiyorum. İş hayatı malum sürekli işteyiz evi otel niyetine kullanıoz
Canımm bende bu haftalarda yavaştan ağırlaştıgımı hissediyorum özellikle karnın alt tarafında değişik bir his sızlanma gibiBenim de ikiz kızlarım olacak nasipse insallah ve hafta olarak cok yakınız , ben şimdiden cok agırlasmaya basladım, 1 ocaktan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ama umarım dayanırım ve hiçbirseylerini de almadık şuan isim buldunuz mu biz hala birine karar veremedik
Gül sulu versiyonunu duymamıştım ben normal su ile yapmıştım ilk kızımı emzirirken. Kızım doğdu her ıh mıh ettiğinde meme verdim meme masajı yaptım gümüş kapak kullandım ve bu jeli kullandım hiç ciddi manada mastit yara olmadı bende bu sayede. 19 ay emzirdim. Tabii bu 19 ay evde Kibele gibi açık büfe gezdimBildiğin kadarıyla gül suyu yada normal su ile ağzı kapalı bir kapta bekletiyoruz şu jel kıvamını alıyor gül suyu ile nemlendirme özelliği daha belirgin oluyor yüze uygulanacaksa yaglı cilde sahipseniz normal su ile yapılıyor yanık egzama tahriş olmus deri için kullanılacaksa alkolsüz saf gül suyu ile de yapılabiliyor bir ayvaya bir çay bardağı kadar su tam bilen arkadaşlar yalnısım varsa düzeltin lütfen
Eğer emzirirsen bana dua edeceksin
Eğer emzirirsen bana dua edeceksin
Hay maşallah süper süperYani bilmiyorum. İlk kızımda kızım yoğun bakımda yattı ona rağmen sütüm çok fazlaydı. Kavanozlarla dökmek zorunda kaldım. Şimdi nasıl olur bilemem tabi.
Aynen canım zaten hali hazırda yiyorsun çekirdeklerini toplarsın belki yara mara olursa (inş olmaz ) iyi gelir.Yaraya gelince. Onu bilmiyorum işte denemekte faydaları var tabi bi kaba koyup toparlim bare.
30 haftadan sonra dogum izninden gitmeye baslıyor sanırım , gebelik sonrası için ben de izni aktarabilsem diye düşünüyorum, kız ismi bulmak cidden zor ya amin canım saglıkla hepimiz alalım insallah , Allah isteyene de nasip etsinBildiğim kadarıyla ikizlerde 30 haftadan sonra rapor yazılıyor sizde doktorunuza bunu sorun boşuna fazladan calısmayın☺
Sağlıkla zamanında kucagınıza alın inşallah
Bende öyle oturup kalkarken yatarken zorlanıyorum
İsim bir kız bir erkek ismi hazırdı ikinci kızda da alternatif var ama net değil ikiside netleşene kadar dile getirmiyorum çünkü insanların yorumlarından etkilenirim diye korkuyorum normalde kimseyi takmam da bu hormonlardan mıdır nedir bilmem herşeyi kafaya takıyorum
Aynen tatlım yaa , wc ye gitmekten usandım desem yeridirCanımm bende bu haftalarda yavaştan ağırlaştıgımı hissediyorum özellikle karnın alt tarafında değişik bir his sızlanma gibi
birde çişe çok sık gidiyorum ama az geliyor baskıdan galiba
Zonguldak/EreğliHangi sehirdesiniz aceba merak ettim.
Aynen tatlım yaa , wc ye gitmekten usandım desem yeridir
sen ne ara hasta oldun?Geçmiş olsun canım benim sürencemede yavaş yavaş iyileşeceğiz inşallah ben de öksürükten kurtulamadım ama olsundu
Canım hasta mı oldum bilmiyorum ki öksürük ve balgam dışında hiç bir şeyim yok ki sadece ciğerim söküclecek gibi bir öksürük var ateş yok kendimi iyi hissediyorum boğazım ağrıtmıyor. Sadece aptal bir öksürük balgamsen ne ara hasta oldun?
Canım bu bende de var doktora dedim, reflü öksürüğü imiş, özellikle geceleri artıyorCanım hasta mı oldum bilmiyorum ki öksürük ve balgam dışında hiç bir şeyim yok ki sadece ciğerim söküclecek gibi bir öksürük var ateş yok kendimi iyi hissediyorum boğazım ağrıtmıyor. Sadece aptal bir öksürük balgam
Haa iyi başka bir şey yoksa ondan bşy olmaz geçer oCanım hasta mı oldum bilmiyorum ki öksürük ve balgam dışında hiç bir şeyim yok ki sadece ciğerim söküclecek gibi bir öksürük var ateş yok kendimi iyi hissediyorum boğazım ağrıtmıyor. Sadece aptal bir öksürük balgam