Geldi bile deterjanlarKızlar çamaşır sabununda indirim var değerlendirmek isterseniz bakabilirsiniz. Ben bu markayı çok araştırmadım ama içeriği güzel gibi
Bende senin paylaştığın elele ile yoyko arasında kaldım. Eşimde park yatakları beğenmiyor görüntüsü çirkin diyor. Ama bende anne yanına ahşap almak istemiyorum. Zaten odasına montessori alıcaz kısmetse. Anne yanına da park yatak olsun diyorum. Sizce haksız mıyım?Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm
Ben bu yatağı almayı düşünüyorum. Henüz büyük parça almadım. Nasıl sizce ? İlk gebeliği olmayan anneler bi fikir verse
İçinede bunu düşünüyorum
Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 70 x 110 cm
Şimdi benimkiler de geldiGeldi bile deterjanlarsivenolar çok iyi denk geldi teşekkürler paylaştığın için
Migorstan da unibaby aldım.
Bunların litrelik olanı var acaba onumu gördüydün ebebekte. Bize gelenler 750 ml. Hem satıcısı kendi firması. Bir sorun yoktur bence.Şimdi benimkiler de geldiben biberon yıkamak için biberon temizleyici ve deodorant da almıştım çok uygun denk geldi gerçekten. Çamaşır sabunu biraz küçük geldi gözüme ya. Aynı ml olana e bebekte de bakmıştım sanki biraz daha büyüktü biraz ona kafam takıldı
Yok yok ordada 750 ml olana bakmıştım fiyat karşılaştırması yapmak için.Bunların litrelik olanı var acaba onumu gördüydün ebebekte. Bize gelenler 750 ml. Hem satıcısı kendi firması. Bir sorun yoktur bence.
Banada park yataklar daha mantıklı geliyo ama ilk gebelik tabi. Çokta anlamıyorum açıkçası, araştırıyorum işte hepBende senin paylaştığın elele ile yoyko arasında kaldım. Eşimde park yatakları beğenmiyor görüntüsü çirkin diyor. Ama bende anne yanına ahşap almak istemiyorum. Zaten odasına montessori alıcaz kısmetse. Anne yanına da park yatak olsun diyorum. Sizce haksız mıyım?
Benim eşim de asla yanaşmadı park yatağa. Dandik duruyormuşBende senin paylaştığın elele ile yoyko arasında kaldım. Eşimde park yatakları beğenmiyor görüntüsü çirkin diyor. Ama bende anne yanına ahşap almak istemiyorum. Zaten odasına montessori alıcaz kısmetse. Anne yanına da park yatak olsun diyorum. Sizce haksız mıyım?
Bende dediğin gibi yapıyorum odalarına Montessori yatak yaptırıyorum benim odamda duracak olanlar içinde park yatak arayısım devam ediyor bakalım hatta odadaki yatakları uzun ve geniş yaptırıyoruz ilkokul döneminde de kullana bilsinler diye odaları ayırmak istediklerinde de tekrar oda almak zorunda kalmayacagız bu sekıldeBende senin paylaştığın elele ile yoyko arasında kaldım. Eşimde park yatakları beğenmiyor görüntüsü çirkin diyor. Ama bende anne yanına ahşap almak istemiyorum. Zaten odasına montessori alıcaz kısmetse. Anne yanına da park yatak olsun diyorum. Sizce haksız mıyım?
Ben sanırım doguma kadar bu sekılde kullanırım baska bır sey sürmeye korkuyorum bu da iyi geldiKullanan birinin bu geri bildirimi süper. Hiç doğuma yaklaşmayı beklemeyip hemen alıyorum o halde
ben de dediğiniz gibi yapıyorum odası ayrılana kadar park yatakta kalacak. yazın bizim tatil 2 ay kadar o zamanda da yatağını katlayp götürücem 2 kamp sandalyesı kadar yer kaplıyor hep kendı yatagında uyumus olurBende senin paylaştığın elele ile yoyko arasında kaldım. Eşimde park yatakları beğenmiyor görüntüsü çirkin diyor. Ama bende anne yanına ahşap almak istemiyorum. Zaten odasına montessori alıcaz kısmetse. Anne yanına da park yatak olsun diyorum. Sizce haksız mıyım?
puset : inglesinaKızlar şimdiye kadar neler aldınız biraz madde madde paylaşalım mı? Marka model?
Ben bakıyorum sürekli bişiler çok kararsız kalıyorum.
Çok güzel fikir oldu hepsini not aldımpuset : inglesina
Inglesina Inglesina Anakucağı&oto Koltuğu Milos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Inglesina Inglesina Anakucağı&oto Koltuğu Milos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
oto koltuğu joie ( eşim adac ve isize testlerine 360 derece dönmesine çok dikkat etti )
beşik : elele bonte xl
Elele Bonte 2 6in1 Lüks Anne Yanı Oyun Parkı Park Yatak XL 70x120 | Elele Baby
Elele Bonte 2 6in1 Lüks Anne Yanı Oyun Parkı Park Yatak XL 70x120 ürününü en uygun fiyatlarla ve güvenle elelebaby.com'dan satın alabilirsiniz.www.elelebaby.com
yatak : yataş baby blue ( çift taraflı kullanımı var yaşa göre sünger almak istemedim)
Yataş Mini Baby Blue Star Yaylı Yatak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yataş Mini Baby Blue Star Yaylı Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bebek arabası : chicco goodyxplus kabin boy ( travel sistem tercih etmedim kabin boy bize daha uygun ) Chicco Goody Xplus Otomatik Katlanır Suya Dayanıklı Kabin Bebek Arabası Black Re_Lux | Babymall
ana kucağı : mamma
Mamma Premium Cotton Ana Kucağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mamma Premium Cotton Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bebek çantası : M&Y Collection 6690 Lucky Sırt Çantası Vizon Krem | Babymall
ben de zıbınları buradan bu kampanyayla almıstım yazın kumasları cok guzel gelıyor bana yumusacıkKızlar H&M mağazada 3 al 2 öde vardı, Online da yok. İlk kıyafet alışverişimi de yaptım böylelikle2-4 ay aldım, tecrübesiz olunca kestiremiyorum ya büyüklüğünü
Eki Görüntüle 3488640
Evet çok güzel ürünler. Ya bebişler ne kış bebeği olacak ne yaz. Kıyafet konusunda çok kararsız kalıyorumben de zıbınları buradan bu kampanyayla almıstım yazın kumasları cok guzel gelıyor bana yumusacık
Ilk 3 ay uzun kollu zibin ve tulum aldım, 6 9 ay da kısa kollu askılı şeyler aldım indirimde şu an yazlık ürünlerEvet çok güzel ürünler. Ya bebişler ne kış bebeği olacak ne yaz. Kıyafet konusunda çok kararsız kalıyorum
3-4. aydan sonrasını almayı düşünmüyorum, oğluşuma göre alışveriş yaparım o zamanIlk 3 ay uzun kollu zibin ve tulum aldım, 6 9 ay da kısa kollu askılı şeyler aldım indirimde şu an yazlık ürünler
Yazlık ürünler indirimde olunca ben dayanamadım3-4. aydan sonrasını almayı düşünmüyorum, oğluşuma göre alışveriş yaparım o zaman
Benım ilk gebelikten aşım var zaten ama sağlık ocağı yinede 1 doz yaptır dedi bilmiyorum o kadar çok aşılarla ilgili şeyler duyuyorum kı hele bu son kovit aşısından sonra vYaptırmak istememenizin sebebi var mı? Perinatolog dün bana grip ve tetanoz için yaptırabilirsiniz dedi ancak kendi kadın doğum doktoruma mesajla sorduğumda dışarıdan almana gerek yok hatta aşı olman şart da değil, dedi. Herkes farklı düşünüyor demek ki.