Evett aynıyız nerdeyse tamamen :)) ilk bebeğimAslında ben alabilirim ama daha bebeğimi görmediğim ve kontrole gitmediğim için ya bi sıkıntı varsa diye korkuyorum kesinleşseydi alırdım
Tarihimiz yakın olduğundan mı nedir birebir aynı belirtiler deilk aşermemi falan çok merak ediyorum ilk bebeğin mi
Ben de bazen konuşurken ağzımdan kız çıkıyor. Çin takvimine baktın mı genelde tutuyomuş
Yok canım
Öyle absürd belirtilerden uçuk buldu beni de
Bebeğim gayet sağlıklı öyle hissediyorum ama pınara da yazdım erken doğum riskim var maalesef yapısal bir bozukluk benimki rahim ağzım kisa o yuzden 20lerden sonrası zor oluyor. Ama hiçbir sorun olmayacak gibi hissediyorum.Aslında ben alabilirim ama daha bebeğimi görmediğim ve kontrole gitmediğim için ya bi sıkıntı varsa diye korkuyorum kesinleşseydi alırdım
Tarihimiz yakın olduğundan mı nedir birebir aynı belirtiler deilk aşermemi falan çok merak ediyorum ilk bebeğin mi
Ben de bazen konuşurken ağzımdan kız çıkıyor. Çin takvimine baktın mı genelde tutuyomuş
Yok canım
Öyle absürd belirtilerden uçuk buldu beni de
Hiçbi sorun olmayacak inşallahBebeğim gayet sağlıklı öyle hissediyorum ama pınara da yazdım erken doğum riskim var maalesef yapısal bir bozukluk benimki rahim ağzım kisa o yuzden 20lerden sonrası zor oluyor. Ama hiçbir sorun olmayacak gibi hissediyorum.
Cin takvimi erkek diyor. Bir kere de rüyamda eşime senin bu oğlun çok yaramaz dedim ama bilinç altı rüyası bence 10 11 de öğrenirim ben nipt yaptıracağım orada kromozom çıkıyor zaten az kaldı 3 hafta
Uçuk da iyiymiş
Allah korusun, her şey yolunda gitsin inşallah ve zamanında gelsin bebeğin inşallahBen alicam zor tutuyorum kendimi. Riskli geleyim maalesef 20. Haftalardan sonra erken doğum riskim var. Hepten ortada bırakırım.
Ben de 6. haftadayım aynı şekil bulantı, baş dönmesi yaşamıyorum. Herkeste aynı belirtiler olmuyor sanırımHerkese iyi bayramlar dilerim , bende 5. Haftamdayım arada adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor bu kadarhenüz bulantı yaşamadım normaldir heralde , koku hassasiyeti oluyor bazen
İnşallah canımHiçbi sorun olmayacak inşallah
bol şans! heyecanini biliyorum çok iyiGünaydın bugün ilk kez doktora gidicem Türkiye saati ile 10.45de randevum. Heyecan yaptım
hayırlı olsun! ilk haftalar annenin haberi olmayabilir diye vücut otomatik olarak bebeğe çok geçirgen değil diye biliyorum, sürpriz olunca böyle şeyler olabiliyor endişe etme, bol şansMerhaba herkese, sat 5 mayıs, 6 haftayı geride bıraktık bebişkoyla. Ben reglm 1 hafta gecikince idrar testiyle öğrendim, 7 haziranda, sürpriz oldu eşimle bize. Allah isteyen herkese nasip etsin, güzel bi duygu. Öğrendiğimizden beri kalp atışı duyarız diye 2 kere gittik doktora, henüz duyamadık. Ultrasonda iyi görünüyormuş, yolk sac da var, doktor betama hiç bakmadı gerek yok dedi. Kasık ağrım oluyor, çok acıkıp çok uyuyorum ve garip bi şekilde kilo verdim. Henüz bulantım olmadı, sıcaklar fena çarpıyor sadece.
Sigara alkol kullanırken hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Ben böyle öğrendim öğrendiğim gün anında bıraktım tabiki yine de içim rahat etmiyor 11. Hafta testlerini düşünüp geriliyorum.
Şubat annelerine selamlar :)
Tebrik ederim hayirli olsun. Saglikla kucagina almani dilerim. Öğrenene kadar sorun yok etkilenmemistir ya hep ya hiç kanunu işler bu durumda.Merhaba herkese, sat 5 mayıs, 6 haftayı geride bıraktık bebişkoyla. Ben reglm 1 hafta gecikince idrar testiyle öğrendim, 7 haziranda, sürpriz oldu eşimle bize. Allah isteyen herkese nasip etsin, güzel bi duygu. Öğrendiğimizden beri kalp atışı duyarız diye 2 kere gittik doktora, henüz duyamadık. Ultrasonda iyi görünüyormuş, yolk sac da var, doktor betama hiç bakmadı gerek yok dedi. Kasık ağrım oluyor, çok acıkıp çok uyuyorum ve garip bi şekilde kilo verdim. Henüz bulantım olmadı, sıcaklar fena çarpıyor sadece.
Sigara alkol kullanırken hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Ben böyle öğrendim öğrendiğim gün anında bıraktım tabiki yine de içim rahat etmiyor 11. Hafta testlerini düşünüp geriliyorum.
Benim de öyle ya daha kese bile göremedim senin bat neydiÇok erken öğrendiğim içinmi neden bilmiyorum ama zaman hiç geçmiyor kalp atışını duyana kadar içim rahat etmeyecek galibadaha 2 hafta sonra kontrol e gideceğim nasıl sabredebilirim bilmiyorum
Hayırlı olsunnMerhaba herkese, sat 5 mayıs, 6 haftayı geride bıraktık bebişkoyla. Ben reglm 1 hafta gecikince idrar testiyle öğrendim, 7 haziranda, sürpriz oldu eşimle bize. Allah isteyen herkese nasip etsin, güzel bi duygu. Öğrendiğimizden beri kalp atışı duyarız diye 2 kere gittik doktora, henüz duyamadık. Ultrasonda iyi görünüyormuş, yolk sac da var, doktor betama hiç bakmadı gerek yok dedi. Kasık ağrım oluyor, çok acıkıp çok uyuyorum ve garip bi şekilde kilo verdim. Henüz bulantım olmadı, sıcaklar fena çarpıyor sadece.
Nasıl geçtiiiGünaydın bugün ilk kez doktora gidicem Türkiye saati ile 10.45de randevum. Heyecan yaptım
Acil laboratuvarları çalışır canımArkadaşlar özel hastanelerin acilleri kan testi yaparım bugün,bayram olduğu için emin olamıyorum.
Hala adet olmadım. Dün akşam test yaptım . Negatif çıktı. Bu sabah yine test yaptım. 2. Çizgi var gibiydi de yok gibiydi de. Şizofreniye mi bağladım bilmiyorumYaa merak ettim şimdi
Çıktım 6 haftalık. Tahmini doğum tarihi 9 Şubat. Doğuma kadar olan bütün randevularım oluşturuldu. İdrar ve kan alındı. Folik asit verdi doktorum ofisinden ücretsiz. Nipt testini gelecek randevuda yapacağını söyledi 3 Temmuz diğer randevum. İdrar yolu enfeksiyonu varmış ilaç verdi. Kalp atışını dinletti.bol şans! heyecanini biliyorum çok iyibize haber ver çıkınca, her şey yolunda gidecek inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?