Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Naptın hastanede umarım her şey yolundadır
 
Aynen kuzum şimdi 1 aya kadar gir bence sınava. İlerde seçme şansları oluyor tabii bir sürü hakları oluyor. Ben gidebilen herkes gitsin kafasındayım.
 
ayy ben oraya girmiyorum epeydir. orada paralı troller var. konu ne olursa olsun ne yaparsan yaz gelip senin canını sıkacak tipler var. Bir de her konuya ilk yorumu yaparlar ama sevdiğim de birkaç kişi var.
 
ayy ben oraya girmiyorum epeydir. orada paralı troller var. konu ne olursa olsun ne yaparsan yaz gelip senin canını sıkacak tipler var. Bir de her konuya ilk yorumu yaparlar ama sevdiğim de birkaç kişi var.
Haaa daimi orada takılanlar var yani ben genelde girsem de çok yorum yapmıyorum yapınca kavga çıkıyor boşana engelliyor yöneticiler.
 
Ben de tam bdv ne diyordum Ya ben burada da başka platformlarda da özellikle aldatma konularına çok denk geldim, bir ara hep onları okuyordum. Sonra gidip eşime sarıyordum. Adamın bir kötülüğünü de görmedim halbuki. O yüzden çoğu yerden üyeliğimi sildim ya da uygulamaları kaldırdım. Halbuki çok bosanma da geliyor bol aldatmali ama hiç bu kadar etkileniyorum bu ara hormonlardan sanırım çok fazla etkileniyorum. Sizde de bu dönemde olaylardan çok etkilenme oluyor mu, ben aşırı etkileniyorum.
 
Hanımlar, Almanya için sınav sonucum açıklanmış, bebekten dolayı calisamamistim ve istenen notu alamam diyordum ama almışım. Ladin hanım bugün konuştuk birkaç saat evvel sizinle. Aşırı mutluyum şimdi vize başvurusu yapacağım inşallah o da sorunsuz ilerler.
 
Kızlar merhaba son muhabbetleri okuma fırsatım olmadı öncesinde konuşulduysa kusura bakmayın lütfen ama sormam lazım Bebişlerin hareketini ilk kez nerede ve nasıl hissettiniz? Ben bugün pıt pıt hareket hissettim ama alt karnımda değildi genelde alt karın yazıyor internette ben yanda ve göbek deliğimin hizasında hissettim bu mümkün mü?
 
Kız Allahım abdala malum mu oldu noldu süper haber idatadan yapcan dimi hadi pnr al da konsolosluğa mail at
 
Canım ben iki kızımda da alt karın nasıl anlatsam kulumla göbek değilimin arasında bir yerde hissettim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…