Naptın hastanede umarım her şey yolundadıryok oraya geçmedim de canım orada iki serklajli var ama vajinal serklajli onlar. benim gibi 3 kayıpları var bir iki gündür galiba buraya girmedim. Oraya da girmedim bugün bir kişinin bebeğinin kalbi durmuş birinin kanaması var çok üzüldüm
bugünüm tamamen hastanede geçti.
Aynen kuzum şimdi 1 aya kadar gir bence sınava. İlerde seçme şansları oluyor tabii bir sürü hakları oluyor. Ben gidebilen herkes gitsin kafasındayım.Çok haklısınız valla. Ben de istiyorum hatta öyle hayal ettim hep ama hamilelik olunca tüm planlar tepetaklak oldu. Sınava bile giremedim hamile olduğumu öğrendim diye. Şimdilerde yeni yeni kendimi hazır hissediyorum hem de ilk 3 ay geçti diye. 2 3 aya belli olur bizim mesele de. Dedikleriniz çok doğru oranın vatandaşı olsalar en azından ileride seçme şansı da olur.
ayy ben oraya girmiyorum epeydir. orada paralı troller var. konu ne olursa olsun ne yaparsan yaz gelip senin canını sıkacak tipler var. Bir de her konuya ilk yorumu yaparlarYok kuzu bildiğin sanal cahilim ben engellemeyi bilsem seni engellemem bdvdeki trolleri engellerimoraya da arada giriyorum genelde girmemeye çalışıyorum çünkü sinirim bozuluyor ya cidden kızlar bdvdrki konuları okuyup aaaa yuhhh çüşşş diyen bi ben miyim? Günlük negatiflik kotamı doldurup çıkıyorum ordan her seferinde
Haaa daimi orada takılanlar var yani ben genelde girsem de çok yorum yapmıyorum yapınca kavga çıkıyor boşana engelliyor yöneticiler.ayy ben oraya girmiyorum epeydir. orada paralı troller var. konu ne olursa olsun ne yaparsan yaz gelip senin canını sıkacak tipler var. Bir de her konuya ilk yorumu yaparlarama sevdiğim de birkaç kişi var.
hastanede yine detaylı yapıldı çok şükür bebiste problem yok ama işler uzun sürüyor. şeker insülin onlar düzenlendiNaptın hastanede umarım her şey yolundadır
Şükür canımhastanede yine detaylı yapıldı çok şükür bebiste problem yok ama işler uzun sürüyor. şeker insülin onlar düzenlendi
Geçmiş olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hepimizinkini dehastanede yine detaylı yapıldı çok şükür bebiste problem yok ama işler uzun sürüyor. şeker insülin onlar düzenlendi
evet yaa onlar işte seker tansiyon ugrastiriyor yüksek riskli gebeyim. ama biz oğlumla asicaz hepsini.Şükür canımşeker hastasıydın dimi
Aminn çok sağol canım hepimiz saglikla doguralim.Geçmiş olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hepimizinkini de
Canım ben de eskiden şeker hastasıydım tüp mide sayesinde kalmadı bende ne şeker ne kolestrolevet yaa onlar işte seker tansiyon ugrastiriyor yüksek riskli gebeyim. ama biz oğlumla asicaz hepsini.
Aminn çok sağol canım hepimiz saglikla doguralim.
Ay cidden çok beğeniyorum senin şu el işini motif motif ekleyerek çok hoşBu arada battaniye başladım ona sardım ben 10 tane daha eklemedigim motif var güzel oluyor yaaaa
Bende de kalmamıştı rüzgarda 20 kilo alınca geri geldiCanım ben de eskiden şeker hastasıydım tüp mide sayesinde kalmadı bende ne şeker ne kolestrol
ayy yapması da çok tatlı hevesli hevesliAy cidden çok beğeniyorum senin şu el işini motif motif ekleyerek çok hoş
Kız Allahım abdala malum mu oldu noldu süper haberHanımlar, Almanya için sınav sonucum açıklanmış, bebekten dolayı calisamamistim ve istenen notu alamam diyordum ama almışım. Ladin hanım bugün konuştuk birkaç saat evvel sizinle. Aşırı mutluyum şimdi vize başvurusu yapacağım inşallah o da sorunsuz ilerler.
Cidden örerken keyifli oluyor mu? Ben çok beceriksizim yapamam diye hiç öğrenmedim şu zamana kadar sadece elle puffy ördüm.Bende de kalmamıştı rüzgarda 20 kilo alınca geri geldi
ayy yapması da çok tatlı hevesli hevesli
Canım ben iki kızımda da alt karın nasıl anlatsam kulumla göbek değilimin arasında bir yerde hissettim.Kızlar merhaba son muhabbetleri okuma fırsatım olmadı öncesinde konuşulduysa kusura bakmayın lütfen ama sormam lazımBebişlerin hareketini ilk kez nerede ve nasıl hissettiniz? Ben bugün pıt pıt hareket hissettim ama alt karnımda değildi genelde alt karın yazıyor internette ben yanda ve göbek deliğimin hizasında hissettim bu mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?