- 30 Haziran 2013
- 21.313
- 16.978
senın dediğin hangisiydi canım unuttum mesaj da geride kaldı. yuzyıl geçen sene gitmiştim pisti ama tadılat yapmışlar pazartesi yenı halını görecemBenim dediğime de baksaydın bana öneren arkadaşım çok memnundu yüzyıl basıl bir hastane temiz mi ya da doğum süreci basıl işliyormuş orda
Balım bence çamaşırsuyundan olabildiğince uzak dur solunum yolumdan alınıp zehirleyebilir ben tuvalet temizliği için clonet mavi banyo için clonet pembe kullanıyorum bir de klozet içinde tablet çamaşırsuyu var onları kullanıyorumKızlar çamaşır suyu kullanımınız ne durumda .ben kullanmıyorum ama bugun artık mecbur banyo ve tuvaletleri baya çamasır suyuyla ovaladım cift maske ve eldiven takttım ama vicdan azabı duydum bişey olur mu ?
Nilüfer İmamoğlu durmuş dedi arkadaşım ben de yüzyılı pis ve özensiz diye duydum hep o yüzden çok şüpheliyim oraya karşısenın dediğin hangisiydi canım unuttum mesaj da geride kaldı. yuzyıl geçen sene gitmiştim pisti ama tadılat yapmışlar pazartesi yenı halını görecem
zannetmiyorum canım mecburen kullanıyoruz başka turlu tuvalet hele olmuyor dun mutfakta kullandım ben için rahat etmezse bır kase daha yogurt yeHemen de üstüne yogurt yedım nolur nolmaz dıye ama
o hangisindeydiNilüfer İmamoğlu durmuş dedi arkadaşım ben de yüzyılı pis ve özensiz diye duydum hep o yüzden çok şüpheliyim oraya karşı
Medikaldeo hangisindeydi
medikale asırı sınır oldum. ordan içeri girmem sanırım bır daha dun randevum vardı orada başka dra almıştım. 40 dakıka beklettıler benı sınırlenıp cıktım muayene de olmadım. sıkayet de ettımo hangisindeydi
Ayy çok kötü hangi doktora gitmiştin ben daha hiç gitmedim ama gelemem böyle tavıramedikale asırı sınır oldum. ordan içeri girmem sanırım bır daha dun randevum vardı orada başka dra almıştım. 40 dakıka beklettıler benı sınırlenıp cıktım muayene de olmadım. sıkayet de ettım
bir de varya hani dese ki ya acil hasta var kusura bakmayın fılan yıne oturup beklıycem. 15.47 oldu saat ki randevu 15.00 da ben 14.50 de gitmişim. bekle bekle almıyorlar. en son kapıyı caldım benım randevum saat 15.00 deydı dedım içerde hasta var diye ukala ukala bakıyor sekreter. tersledi resmen iptal ettım paramı geri aldım hemen de şikayet ettim.Ayy çok kötü hangi doktora gitmiştin ben daha hiç gitmedim ama gelemem böyle tavıra
evet balım nerdeydin, nasıl ceza yediniz ki.Ya şu iki gün giremedim ya buraya o kadar yalnız hissettim ki kendimi bu arada benim belirtiler fazlasıyla başladı bel ağrısı ve bulantı çok fazla var sizler nasılsınız senin kontrol güzel geçmiş çok sevindim
Çok saçma davranmışlar yok artık ya tamam bende Maltepe de gidip kendi doktorumu bekledim ama herşeyi halletmem yarım saat falan sürdü çünkü ultrason falan baya sıra vardıbir de varya hani dese ki ya acil hasta var kusura bakmayın fılan yıne oturup beklıycem. 15.47 oldu saat ki randevu 15.00 da ben 14.50 de gitmişim. bekle bekle almıyorlar. en son kapıyı caldım benım randevum saat 15.00 deydı dedım içerde hasta var diye ukala ukala bakıyor sekreter. tersledi resmen iptal ettım paramı geri aldım hemen de şikayet ettim.
uldız jakarova mı ney adı mecbur kaldım başka yoktu diğer kadın iptal olunca
ulduz jafarovaÇok saçma davranmışlar yok artık ya tamam bende Maltepe de gidip kendi doktorumu bekledim ama herşeyi halletmem yarım saat falan sürdü çünkü ultrason falan baya sıra vardı
Evet clonetleri de kullandım ama camasır suyu olmadan temız gelmedı tüh ya seytana uydumBalım bence çamaşırsuyundan olabildiğince uzak dur solunum yolumdan alınıp zehirleyebilir ben tuvalet temizliği için clonet mavi banyo için clonet pembe kullanıyorum bir de klozet içinde tablet çamaşırsuyu var onları kullanıyorum
Ya şu whatsapp grubu kurmak için yazdılar ya bana da özelden birkaç kez mesaj attılar cevap falan da vermedim ama ceza vermişler sonra yazıp bağlantım olmadığı için geri verdiler üyeliği diğerlerini kalıcı olarak silmişler galiba bana öyle yazdı editörevet balım nerdeydin, nasıl ceza yediniz ki.
Biz burda masum hamileleriz
beklemeye kızmadım tavıra kızdımÇok saçma davranmışlar yok artık ya tamam bende Maltepe de gidip kendi doktorumu bekledim ama herşeyi halletmem yarım saat falan sürdü çünkü ultrason falan baya sıra vardı
Onun Google yorumları da çok kötü bir de yanlış anlaşılmasın ama ben yabancı doktora gitmeyi pek sevmiyorum yaulduz jafarova
Ben baya çift maskeyle hele banyoyu her yerı ovdum bı 15 dk durdum.gercekten baska turlu olmuyor gıbızannetmiyorum canım mecburen kullanıyoruz başka turlu tuvalet hele olmuyor dun mutfakta kullandım ben için rahat etmezse bır kase daha yogurt ye
lavaboya döküp kaçtım sonra çok kısa sürede maskeyle nefesimi tuttum yıkayıp tekrar balkona kaçtım.
Sıkma canını birşey ol az ama dediğim gibi solunum yolundan kötü etkiliyor o yüzden mümkün olduğunca uzak dur bence canımEvet clonetleri de kullandım ama camasır suyu olmadan temız gelmedı tüh ya seytana uydum
benım tek ısteğim bebeğimin net fotografnı görmektı valla. arif bey bın basar ona yoksa mercandaki çok memnunum ondanOnun Google yorumları da çok kötü bir de yanlış anlaşılmasın ama ben yabancı doktora gitmeyi pek sevmiyorum ya