• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Biri daha
İki doktor arasında kalma sebebin nedir
Hastane doğum fiyat farkı var biri 80 bin olmuş diğeri 50 bin fakat 50 bin olan hastanede çocuk doktorumuz var güveniyorum ama diğer hastanede çok iyi ilgi alaka doğum yapan arkadaşlarım var çok memnun kalmış zaten sezeryan olacağım zor sürec olacak bari 2 gün iyi bir yer olsun dediğim oluyor diğer yandan da çocuk doktoru da önemli olacak bizim için o yüzden kararsız kaldım

Biri daha

Hastane doğum fiyat farkı var biri 80 bin olmuş diğeri 50 bin fakat 50 bin olan hastanede çocuk doktorumuz var güveniyorum ama diğer hastanede çok iyi ilgi alaka doğum yapan arkadaşlarım var çok memnun kalmış zaten sezeryan olacağım zor sürec olacak bari 2 gün iyi bir yer olsun dediğim oluyor diğer yandan da çocuk doktoru da önemli olacak bizim için o yüzden kararsız kaldım
Hm anladım eger çocuk doktorunuzun olduğu hastanedeki doğum yaptıracak olan doktorunda iyiyse orada yap bence doğumunu. Doğumda yanında biri olmayacak mı. Ben olsam öyle yapardım sanırım bebeğimi de düşünerek

Dünden beri aklımda deli sorular iki ayrı doktora gidiyorum ama hangisinde doğum yapacağım emin değilim çbebekte böbrek büyümesi olduğu için doğum sonrası iyi bir çocuk doktoru ve üroloji doktorlarını araştırmaya başladım 34 haftalık olup hala doğum yerime karar veremedim napcam bilmiyorum eşimde bana bıraktı
En iyisi neredeyse onu tercih et canım. Benim yaşadığım yerde bebek yoğun bakım bile yoktu. Aniden evde suyum patlayınca napacamızı şaşırdık. Neyse ki ilk müdehaleden sonra sevk edecez dediler. Bursa Acıbadem e yetişecek kadar zaman kazandık. Ve doğum sonrasında da farklı durumlar ortaya çıktı. Çocuk cerrahisi. Bebek yoğun bakım doktoru. Herşeyi göz önünde bulundur. Tam teşekküllü bir hastane tercih edin. Herşey sizin için yolunda gider inşallah. 🤲🏻 bebeklerimizden kıymetli hiçbirşey yok🩵 şimdi yoldayız oğlumu görmeye gidiyoruz. Sütlerini götürüyorum. Az da olsa çıktığı kadar taşıyoruz. Bana dün küvezde ki battaniyesini verdiler 🥹 süt sağarken onu koydum koynuma. Fotoğrafına bakıp sağıyorum sütümü. Hemşireler tavsiye etti.

Yani makale okumuştum organik olmayanların da zarar vermesi için litrelerce boyaya maruz kalmak lazımmış açıkçası sadece tercih meselesi beyazım çok az ama çok bakımsız duruyor saçım kesimi bozuldu iki hamilelik üst üste olunca 17 aydır ne kesim ne boyama çok kötüler
Haklısın canım insan kötü hissediyor , zaten per perişanız , ben de oyle kesim de yaptırmadım dip boyam da geldi , bakımlı hissetmek guzel oluyor

Benim hatun 32 aylık kardeşinin park yatağının içine yatıp uuuku geldi eeee eee diyor 😂 göbeğimi öpüp göbü göbü diyor 🤣 ama 14 kg bazen kucak diye tutturunca mecbur alıyorum taşıttırınca kendini çok fena oluyorum. 3.5 yaş kucak diye tutturmuyordur inş sizde 🥲
Benimki 15 yaş bu sabah kucağıma geldi :) “annnnneeee beni biraz seevvv” diye.

Boya konusu: kolona zero kullandım ama sanırım kalmamış hiçbir yerde. Kuaförde aveda kullandık. Şimdi de naturalis aldım. Evde boyayacağım doğuma yakın. Fotolarda iyi çıksın. Lohusa iken vaktim olmaz bebeğe kokar ve bakımsız görünmek de benı bozar. Oğlumda hiç boyamadım ama bunda boyadım. Bu arada eskiden de ben temiz içerikli boya kullanırdım. Sıfır temiz yok. Kolora kotona markalar iyidir. Organicco diye bir marka var kına gibi bir sürü uğraştırıyor ama.

benim uçlar sarı kaldı öyle en azından tek renk olsun veya sarı attirsam mi ona karar veremedim. 🤔🤔
Ben ilk başlarda Kocaeli'de Eray çalışkan diye bir doktor var ona da gidiyordum. 22 . Haftada boyayabilirsiniz demişti. Ama hala boyatmadim. Kuaför bütün günü alıyor. Haftasonu kalabalık oluyor. Evde temizlik yaparken bir sürü kimyasala maruz kalıyorum ne kadar dikkat etsem de. Bir daha vakitsizlikten boyatmak zor olacak. En azından doğum zamanı güzel olayım 😍

Ben ilk başlarda Kocaeli'de Eray çalışkan diye bir doktor var ona da gidiyordum. 22 . Haftada boyayabilirsiniz demişti. Ama hala boyatmadim. Kuaför bütün günü alıyor. Haftasonu kalabalık oluyor. Evde temizlik yaparken bir sürü kimyasala maruz kalıyorum ne kadar dikkat etsem de. Bir daha vakitsizlikten boyatmak zor olacak. En azından doğum zamanı güzel olayım 😍
aynı dusuncedeyim doğumda bari güzel olayım devlette dogurcam ama drlarin ilgisi çok guzel özelden farkı yok.

aynı dusuncedeyim doğumda bari güzel olayım devlette dogurcam ama drlarin ilgisi çok guzel özelden farkı yok.
Benim bir de kırmızı kurdele çok hoşuma gidiyor. Annemin fotoğrafları var cok şirin çok güzel kurdele ile . Evde vaktin olurda maşa düzleştirici yaparsın saçlara. Misler gibi. İlerde çocuklar der ne güzel annemiz varmış .

Boya konusu: kolona zero kullandım ama sanırım kalmamış hiçbir yerde. Kuaförde aveda kullandık. Şimdi de naturalis aldım. Evde boyayacağım doğuma yakın. Fotolarda iyi çıksın. Lohusa iken vaktim olmaz bebeğe kokar ve bakımsız görünmek de benı bozar. Oğlumda hiç boyamadım ama bunda boyadım. Bu arada eskiden de ben temiz içerikli boya kullanırdım. Sıfır temiz yok. Kolora kotona markalar iyidir. Organicco diye bir marka var kına gibi bir sürü uğraştırıyor ama.
hangisini bulurum sipariş vereyim kendim de boyarım sorun değil tek renk olsun çakal postu gibi şuan 😅😅😅

Benim bir de kırmızı kurdele çok hoşuma gidiyor. Annemin fotoğrafları var cok şirin çok güzel kurdele ile . Evde vaktin olurda maşa düzleştirici yaparsın saçlara. Misler gibi. İlerde çocuklar der ne güzel annemiz varmış .
mavi kurdelesini tac aldım yolda onu sonrasında takicam kırmızı kurdeleyi ameliyattan mi takayım bi hayl ettim çok tatlış gercekten

beni kucağında uyut ben de bebek oldum diyo :) icerden bebek kiriyo kaburgalari disardan kucuk danam:) sevimli geliyor yok da diyemiyorum:) en son kendisi anne sen zor tasiyon beni ya ben yatağıma yatacam dedi Allah razi olsun:) ama gerçekten çok zorluyor bu ara beni . bir de hastaneye yatmıştım 2 gun kaygısı da arttı sanirim iyice sarpa sardı.
Allahım ya rabbim ya 😂😂 onlar da minicik ya kıyamıyor insan kurban olurummmm 🧿

tecrübeyle soyluyorum buyuk oglumla kucuk arasi 6 yas malesef buyuk kucufu kiskaniyo. buyuk oglum cok olgun bir cocuktu ama kucuk biraz yürüyüp konusunca içinden canavar cikti çocuğumun. bebekken tehdit gormedi sanirim. bir gün küçükle yatsam yarin da benle yatacaksın diyo . simdi 3 . evlat gelince ne yapacahim bilmiyorum.bazi aksamlar bir kaygi geliyor ne yapacam diye. sonra diyorum kardes kavga da eder geri de sarılır biriine elinden geleni yapacaksin diyorum. duygular karma karışık.
Toptan hepiniz odanıza kimse benle yatmayacak dense olmaz mı. Ya benim de sabrım pek yoktur. İnşallah yaşamam diycem de şimdiden yaşıyorum aslında🙃

Back
X