• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Bugun yıkamaya gönderdiğim halilar gelecekmis 😁serilecek odaları süpürdüm sildim ,yıkamaya gitmesi gerekenleri topladim. hafta ici kurutma makinasi almıştık adamlar onu da getireceğiz diye aradilar😀😀banyoya girdim esim makinayi falan cekti yerini hazırladık.oyle olunca banyoyu da derinlemesine temizledim 😄😄evin rutin işlerini de yapayim derken suan perte çıktım . belim kopuyor. insALLAH sanci falan olmaz . gurbette olup yardim edecek kimsenin olmamasi cok kotu.

Kızlar bebek odası için avize ariyorum önerisi olan var mı. Alıp takan beğenen arkadaşlar varsa link atabilir mi

Ben bunu aldım. Aslanlı nevresim takımı vs bulursam da güzel olacak. Kablosunu da makrome yaptılar. Güzel duruyor,,💙

Eklentiler

• 1000030715.jpg
    1000030715.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 19
Merhabalar kızlar şimdi doktordan çıktık 2100 gram 32+5 dayız.cok şükür hersey yolunda doktor göğüs ucu kremine başlattı hergün bir kez sür doğuma kadar dedi.lansinoh tavsiye etti biraz erken gibi geldi ama vardır bir bildiği 😂😂
simdiden uclari yumuşar bebege hazir olur insALLAH. ben de sade vazelin sürüyorum her duştan sonra . haftaya geceleri gumus kapağa da başlıcam insALLAH.

Ben çok araştırdım bu konuyu ve sadece tercih meselesi. boyayan da var boyamayan da renge ve markaya karar vermem lazım 🤔🤔
renge kaSen bensin 😅 ben de hamile kaldığımdan beri boyamadım boyamıcam da doğumdan sonra bi süre kadar. Ve çok beyazım var.
Bi de benim beyazlar aşiret dizisinden konak hanımı gibi çıkıyor bi bölgeden daha yoğun olarak, saçma sapan geziyorum🤣 kaşımın biri diğerinden daha ince oldu bozdum vs shdjjdjd
Aman napalım şu doğumu bi atlatalım da hayırlısıyla tek derdim o.

Eki Görüntüle 3531409
beyazım yok uclar böyle benim de

en son kuaföre eylül 2023 de kuaföre gittim sen düşün beyazım yok 40 oldum ama açık kestane bir saçım var bir tarafım da diyor uçlarda şarkıları kestir kendi rengindendir otur bir tarafım kizil kahve istiyor bi tarafım sarı ol diyor1🤣🤣🤣
Valla ben zararından değil de doğum sonrası gitme derdinden yerinizde olsa keserdim direk. Benik kuaförde işim hiç 4 saatin altında çıkmadı boyamada . Maşallah ne güzel ben 34 olucam şubatta ama son 2 senedir düzenli transparan boya yaptırıyordum benimde beyazım az sanıyordum. Alerjimden korkuma yaptırmadım hamilelikte baya beyazım varmış😅
Sen bensin 😅 ben de hamile kaldığımdan beri boyamadım boyamıcam da doğumdan sonra bi süre kadar. Ve çok beyazım var.
Bi de benim beyazlar aşiret dizisinden konak hanımı gibi çıkıyor bi bölgeden daha yoğun olarak, saçma sapan geziyorum🤣 kaşımın biri diğerinden daha ince oldu bozdum vs shdjjdjd
Aman napalım şu doğumu bi atlatalım da hayırlısıyla tek derdim o.

Eki Görüntüle 3531409
Ay senin en azından tarz güzel duruyo . Bilerek bırakmış gibi
Bugun yıkamaya gönderdiğim halilar gelecekmis 😁serilecek odaları süpürdüm sildim ,yıkamaya gitmesi gerekenleri topladim. hafta ici kurutma makinasi almıştık adamlar onu da getireceğiz diye aradilar😀😀banyoya girdim esim makinayi falan cekti yerini hazırladık.oyle olunca banyoyu da derinlemesine temizledim 😄😄evin rutin işlerini de yapayim derken suan perte çıktım . belim kopuyor. insALLAH sanci falan olmaz . gurbette olup yardim edecek kimsenin olmamasi cok kotu.
Allah kolaylık versin yardımcınız olsun umarım sancısız geçer gününüz

Valla kaç gündür temizlik yapacaktım erteleyip duruyordum uyku düzenim pert olduğu için. Dün gece uyuyabildim bu sabah 8de kalktım bu yüzden bugün temizlik yaptım. Çamaşır yıka kurut evi topla süpür, yemek yap bulaşıkları hallet bittim. Daha silme ve banyo kısmına geçemedim. Yemek yedikten sonra silip banyoyu halledeyim diyorum. Eşim banyoyu ben yaparım çamaşır suyunu soluma dedi. Belki öyle olur. Sonra bi duş alıp dizi izlicem valla. Çok yoruldum şimdiden.

Ben çok araştırdım bu konuyu ve sadece tercih meselesi. boyayan da var boyamayan da renge ve markaya karar vermem lazım 🤔🤔

beyazım yok uclar böyle benim de

Ben açıkçası araştırmadım ama daha ilk aylarda doktoruma sormuştum. Gebelik boyunca kullanacağın şampuanla kremle daha çok kimyasal alırsın vücuduna falan dedi boyatmakta bi sakınca görmedi. Ben tamamen burdaki kuaförlere güvenmediğimden ve saçlarımın da uzun olmasından dolayı boyamadım. Elim kolum dayanmaz ona yani.
Beyazlar konusunda çok şanslısın ya benim 13-14te başladı ırsi bizde, annemin de böyle 🥲

Merhaba herkese, 32. Haftada progestana başlayan var mı? Ben plasenta previalıyım, karın sertleşmesi ve toplanması yaşıyordum bi kaç gündür üstüste. Bugün doktorum günde 1 ağızdan progestan başlattı bu kasılmalardan dolayı. Kullanan varsa bilgi verebilir mi biraz korktum açıkçası bu ilaçtan

Ben açıkçası araştırmadım ama daha ilk aylarda doktoruma sormuştum. Gebelik boyunca kullanacağın şampuanla kremle daha çok kimyasal alırsın vücuduna falan dedi boyatmakta bi sakınca görmedi. Ben tamamen burdaki kuaförlere güvenmediğimden ve saçlarımın da uzun olmasından dolayı boyamadım. Elim kolum dayanmaz ona yani.
Beyazlar konusunda çok şanslısın ya benim 13-14te başladı ırsi bizde, annemin de böyle 🥲
evet o konuda gerçekten şanslıyım ama ilerde böyle kır saçlı olursam öyle gezmeyi çok isterim. Rezzan kiraz gibi 🤣🤣🤣 bakalım tembellik yapmazsam haftaya yaptircam sanırım.

Valla kaç gündür temizlik yapacaktım erteleyip duruyordum uyku düzenim pert olduğu için. Dün gece uyuyabildim bu sabah 8de kalktım bu yüzden bugün temizlik yaptım. Çamaşır yıka kurut evi topla süpür, yemek yap bulaşıkları hallet bittim. Daha silme ve banyo kısmına geçemedim. Yemek yedikten sonra silip banyoyu halledeyim diyorum. Eşim banyoyu ben yaparım çamaşır suyunu soluma dedi. Belki öyle olur. Sonra bi duş alıp dizi izlicem valla. Çok yoruldum şimdiden.
Evin isi hic bitmiyor.Allah yardimcimiz olsun 🌸

Düzenli bayan buldum ya. Derin temizliğim yok. İşede gitmiyorum rutin işlerimi kendim yapıyorum.

Valla ben zararından değil de doğum sonrası gitme derdinden yerinizde olsa keserdim direk. Benik kuaförde işim hiç 4 saatin altında çıkmadı boyamada . Maşallah ne güzel ben 34 olucam şubatta ama son 2 senedir düzenli transparan boya yaptırıyordum benimde beyazım az sanıyordum. Alerjimden korkuma yaptırmadım hamilelikte baya beyazım varmış😅

Ay senin en azından tarz güzel duruyo . Bilerek bırakmış gibi

Allah kolaylık versin yardımcınız olsun umarım sancısız geçer gününüz
amin cok tesekkur ederim🌸

Biz de geçen hafta aldık kurutma makinasını. Bi tur kendi kıyafetlerimizi denedim, sıkıntı olmadı. Ama bebişinkiler için çekiniyorum bi. Bugün kayınvalidem gece uyuyamamış bunu düşünmekten🙄 Ya kıyafetleri atarsam da çekerseymiş 🤦🏻‍♀️ Hijyenik kurutma diye bir program var makinede bebeğinkileri bununla kurut dedi kuran adam. Tek zıbınları atıp denesem mi acaba diyorum, sonra diğerlerini atsam

Valla ben boyamadım hamilelikte beyazlar aldı başını gidiyor ama benim kokulara alerjim var kendimi düşünüp boyamadım daha çok. Alerji ilacı da kullanmıcam 3-4 gün grip gibi gezmek istemedim. Doğumdan sonra da boyamam heralde dayanabildiğim noktaya kadar çünkü artık çok beyazladığı için transparan boya kurtarmayacak sanırım o da yine uzun sürecek. Bi doğumdan önce kaşımı aldırmak istiyorum becerebilirsem gidip, kuaförüm biraz uzakta diye en son temmuzda kaşımı aldırdım, kendim elleye elleye mahvettim iyice😅

Bence de yediklerimiz içtiklerimiz hepsi zararlı allah korusun bebeklerimizi. biz en iyisini sağlıksını yapalım, boyayı iyi seçelim işte yediklerimizi iyi yıkayalım sonrası kısmet allaha kalmış. Ben başta çok takıyordum da elimize sürdüğümüz kremde bile bir sürü kimyasal var sürekli hepsinin içeriğini araştırmak çok zor. Doğalını en iyisini alıp kalanını allaha bırakmak en iyisi
Ben de yves rocher de içeriği %100 organik yüz temizleme jeli ararken kadın bana bulaşık deterjanınızı da değiştirdiniz mi diye sormuştu 😂 Kimyasalı sıfırlamak zaten mümkün değil maalesef 😑

Kızlar bu gebelik farklı bir ruh hali kattı bana. Her hafta güncelleme yaşıyorum resmen. Solumu çürüttü bu oğlan kemiklerime vuruyor geriyor kırıyor yakıyor. Tarifini bile veremiyorum 😅

Ben de yves rocher de içeriği %100 organik yüz temizleme jeli ararken kadın bana bulaşık deterjanınızı da değiştirdiniz mi diye sormuştu 😂 Kimyasalı sıfırlamak zaten mümkün değil maalesef 😑
Ahahahah o kadar doğru ki ben de ilk başta bir darlanmıştım ama sonra bunları tek tek düşününce saldım sadece roll-on'ı değiştirdim ve ona devam edeceğim bir de siveno ile çamaşırları yıkıyorum bebeğin eşimin ilk defa çamaşır sonrası alerjisi azmadı belki bizim çamaşırları da onla yıkarım ben de eşim de aşırı alerjik insanlarız çünkü

Back