• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Ruseym yağı nasıl bir şey acaba. Ben tahinli kurabiye çok severim. Yapsam da buzluğa koysam 8 hafta dayanır mı acaba.
Kurabiye dayanır, hatta buzluktan çıkan daha kıyır kıyır gelir bana 🫠 Ruşeym yağı da aşağıdakini favorilemişim ben, yorumları da iyi

Ruseym yağı nasıl bir şey acaba. Ben tahinli kurabiye çok severim. Yapsam da buzluğa koysam 8 hafta dayanır mı acaba.
Mis gibi dayanır. Ben çikolatalı elmalı kurabiyeler attım. Poğaça da attım dolaba. Her seferinde bi tabak çıkarıyorum çayın kahvenin yanında mis gibi oluyor.

benim de 9 ve 3 .5 yasinda cocuklarim var ve haftalar ilerledikçe onların temel bakımında bile zorlanmaya basladim. ama bir an önce doğurmak istiyorum deme canim. simdk doğsa kuvoz falan gerekse o süreçler cok daha zor. insALLAH sağlıkla hayirlisiyla haftalarini doldurarak gelsinler. 3.5 yaşındaki oğlum ben de bebek oldum deyip tisortumun içine giriyor ve orda durmak istiyor bazen. annelik cok zor hepsinin gönlü olsun ,hepsi iyi olsun istiyorsun ama giden senden gidiyor . ama mükafatını alacagiz insALLAH inanıyorum.
Yaaa kuzum minnacık oda bebek. Anneliğin zor olduğunu ikinciyi beklerken anladım. Kızım 6 yaşına girecek alışveriş yapsak kardeşe kaç tane bana kaç tane aldınız diyor. Dünde kardeşimi acayip mi seviyorsun diyor. İçim daraldı resmen. Eşim ekstra ilgileniyor onunla. Her hafta program kuruyoruz falan sanırım vicdan yaptığımız için. İnşallah çok sever kıskanmazlar .😔

Kurabiye dayanır, hatta buzluktan çıkan daha kıyır kıyır gelir bana 🫠 Ruşeym yağı da aşağıdakini favorilemişim ben, yorumları da iyi

Ay ama bu takviyeleri sorgular oldum ya dün biri yazmıştı ya solgar bebeğin karaciğer enzimlerini etkilemiş diye. Bir ilkadımlar eğitiminde de hemşire rezene ve kimyon çayının bebeğin hormonlarını etkilediğini ve artık önerilmediğini söylemişti. Yine neye güveneceğimi şaşırdığım bir konu 😵‍💫

benim de 9 ve 3 .5 yasinda cocuklarim var ve haftalar ilerledikçe onların temel bakımında bile zorlanmaya basladim. ama bir an önce doğurmak istiyorum deme canim. simdk doğsa kuvoz falan gerekse o süreçler cok daha zor. insALLAH sağlıkla hayirlisiyla haftalarini doldurarak gelsinler. 3.5 yaşındaki oğlum ben de bebek oldum deyip tisortumun içine giriyor ve orda durmak istiyor bazen. annelik cok zor hepsinin gönlü olsun ,hepsi iyi olsun istiyorsun ama giden senden gidiyor . ama mükafatını alacagiz insALLAH inanıyorum.
Benim hatun 32 aylık kardeşinin park yatağının içine yatıp uuuku geldi eeee eee diyor 😂 göbeğimi öpüp göbü göbü diyor 🤣 ama 14 kg bazen kucak diye tutturunca mecbur alıyorum taşıttırınca kendini çok fena oluyorum. 3.5 yaş kucak diye tutturmuyordur inş sizde 🥲

Günaydın kızlar çoook uzun zamandır giremedim.. 18.haftadan beri düşük riskim vardı. ülseratif kolit hastası olduğum için ataklarım fazlaydı kortizon tedavisi gördüm... şuan 34.haftadayiz bu günlere gelebildik.. Erken doğum yapan arkadaşlar olmuş Rabbim yardımcıları olsun benimde her an olabilir. İkinci çocuk rahatlığı mi desem, hastalıklardan dolayı mı desem hiçbişey hazır değil benimde. puset almam lazım marka yazan olursa çok sevinirim 🙏🏻😘❤️✨

Ay ama bu takviyeleri sorgular oldum ya dün biri yazmıştı ya solgar bebeğin karaciğer enzimlerini etkilemiş diye. Bir ilkadımlar eğitiminde de hemşire rezene ve kimyon çayının bebeğin hormonlarını etkilediğini ve artık önerilmediğini söylemişti. Yine neye güveneceğimi şaşırdığım bir konu 😵‍💫
Ben açıkçası güvenmiyorum hiç bir takviyeye. Etkisi varsa da psikolojik %5 arttırıyordur anca. Ama rezene çayı Almanya’da da popüler stilltea diye geçiyor her yerde satılıyor. Gaz yapan yiyecek yeme çiğ sebze tüketme lafına da inanmıyorum bi bebek zaten 2 aylık olana kadar öyle aman aman gazlı olmuyor 2-4 ay arası kolik olursa zaten onun çözümü de yok çekecen mecbur 4. Aydan sonra düzeliyor genelde kolik. Ha sonra noluyor geçici meme reddi çünkü bebeğin algıları açılıyor 4. Trimester denen yenidoğan dönemi bitiyor aaaa burda ne varmış diye dünyaya olan ilgisi artıyor etrafa bakmaktan meme ememiyor şapşikler 😂 4-6 ay arası böyle onun etrafa bakmasıyla cebelleşiyorsun sonra 6. Ay hoşgeldin ek gıda hoş geldin pişik muhabbetleri hoş geldin kabızlık. Neyse korkutmayım şimdi 😂😂

Günaydın kızlar, öksürük burun akıntısı başladı iki gündür.. parol aldım sadece hastalık atlatan oldu mu aranızda neler yaptınız? Ciğerlerim çıkacak öksürmekten..

Bi de her öksürük te hafif bi idrar kaçırdım o en kötüsü 😅😅😅

Kızlar bacak ağrısı yalancı sancı değildir di mi kramp mi oluyor acaba bende ilk defa oldu anlayamadım. Hani çok yol yürürüzde ertesi gün bacaklarımız ağrır ya uyandığımda öyle bir ağrıyla uyandım. Dün hiç dışarıya da çıkmadım gece de yoktu hiç agri. Artık doğum habercileri yavaş yavaş başlayacak mi ki. 32+6 yim şu an.

Kızlar bacak ağrısı yalancı sancı değildir di mi kramp mi oluyor acaba bende ilk defa oldu anlayamadım. Hani çok yol yürürüzde ertesi gün bacaklarımız ağrır ya uyandığımda öyle bir ağrıyla uyandım. Dün hiç dışarıya da çıkmadım gece de yoktu hiç agri. Artık doğum habercileri yavaş yavaş başlayacak mi ki. 32+6 yim şu an.
Magnezyum kullanıyor musun? Doğumla ilgili değil bende hep oluyor.. magnezyum iyi geliyor

Magnezyum kullanıyor musun? Doğumla ilgili değil bende hep oluyor.. magnezyum iyi geliyor
Ayrı vermedi doktorum bir tane takviye var decavit işte onun için de var gösteriyor ama bu zamana kadar da olmadığı için hiç söylemedim de doktoruma. Devam ederse ağrılar önümüzdeki kontrolde sorayım en iyisi.

Ayrı vermedi doktorum bir tane takviye var decavit işte onun için de var gösteriyor ama bu zamana kadar da olmadığı için hiç söylemedim de doktoruma. Devam ederse ağrılar önümüzdeki kontrolde sorayım en iyisi.
İçindeki yeterli gelmiyor.. ben osteocare kullanıyorum.. mutlaka sor verecektir takviye

9 yaşında kızım emzik emiyor. söyleyeceklerim bu kadar 😇

Günaydın kızlar, öksürük burun akıntısı başladı iki gündür.. parol aldım sadece hastalık atlatan oldu mu aranızda neler yaptınız? Ciğerlerim çıkacak öksürmekten..

Bi de her öksürük te hafif bi idrar kaçırdım o en kötüsü 😅😅😅
Geçmiş olsun ben çok şükür hasta olmadım uzun zamandır hamileligin başında nezle olmuştum onu da parol kullanarak atlatmistim. Yakin zamanda tavsiyede bulunan arkadaşlar olmuştu yazarlar bakalım görünce

Dünden beri aklımda deli sorular iki ayrı doktora gidiyorum ama hangisinde doğum yapacağım emin değilim çbebekte böbrek büyümesi olduğu için doğum sonrası iyi bir çocuk doktoru ve üroloji doktorlarını araştırmaya başladım 34 haftalık olup hala doğum yerime karar veremedim napcam bilmiyorum eşimde bana bıraktı

Dünden beri aklımda deli sorular iki ayrı doktora gidiyorum ama hangisinde doğum yapacağım emin değilim çbebekte böbrek büyümesi olduğu için doğum sonrası iyi bir çocuk doktoru ve üroloji doktorlarını araştırmaya başladım 34 haftalık olup hala doğum yerime karar veremedim napcam bilmiyorum eşimde bana bıraktı
İki doktor arasında kalma sebebin nedir

Teşekkür ederim. Çok dikkatli olmak da lazım. Çocuklar hep erken ergenliğe giriyor. Dikkatli beslemek lazım. Doğal besinlere ulaşmak da o kadar zor ki. Süt için bol su bir de dereotu biliyorum. Allah güç versin süt versin sütümüz yarasın. Sağlık sıhhat olsun.

Back
X