• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El parça 1 lira hepsi hasarsız ve lekesiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi TDS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6aylık .ama 6 9 a arası seylerde olabılır antalyadayım ben buraya yaz geldı gıbı kısa kolluda olabılır yazın gıyer:)pantolon tsort falan yani.ayarlarsan resımlerını koyar mısın??
tamam ben bakayım ayarlamaya çalışayım ama şimdi misafirim geliyorda gece 12 gibi bakabilirsen bak bakamazsan yarın bak bende yüklemeye çalışayım ayarlayabilirsem yükleyemezsem yarın yüklerim ayarlayamazsam da en geç yarın akşam sana cevap yazarım sabah evde değilim çünkü

tamam ben bakayım ayarlamaya çalışayım ama şimdi misafirim geliyorda gece 12 gibi bakabilirsen bak bakamazsan yarın bak bende yüklemeye çalışayım ayarlayabilirsem yükleyemezsem yarın yüklerim ayarlayamazsam da en geç yarın akşam sana cevap yazarım sabah evde değilim çünkü

tamam cok tsk ederım ben ancak yarın sabah bakarım olmazsa aksamıda beklerım :)saolun ..

tds canım bende eğer kaldı ise 3 ve 4 yaş kıyafet arıyorum banda yardımvı olur musun

cewap beklıyordum sızden sanırım musaıty olmadınız

şu önümüzdeki birkaç ay için yükleyeceğim çocuk ve bebek giysisi kalmadı çocuklarımın giysileri küçülünce temiz olanları yine eklerim ilgi gösteren herkese teşekkür ederim kendi giysilerimizi çanta gibi şeyleri ekleyebiliyor muyuz acaba birkaç kişi sormuş ama sonuç ne acaba öyleyse birkaç parça eklerim her şey gibi temiz durumdaki eşyalarımız da ikinci bir şansı hak ediyor değilmi

Son düzenleme:
Back
X