• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Günaydın kızlar, öksürük burun akıntısı başladı iki gündür.. parol aldım sadece hastalık atlatan oldu mu aranızda neler yaptınız? Ciğerlerim çıkacak öksürmekten..

Bi de her öksürük te hafif bi idrar kaçırdım o en kötüsü 😅😅😅
Oho gebeliğin yarısı hastalıkla grçti. Hala öksürük devam ama alıştım. Sevmeye başladım 🤣

Teşekkür ederim. Çok dikkatli olmak da lazım. Çocuklar hep erken ergenliğe giriyor. Dikkatli beslemek lazım. Doğal besinlere ulaşmak da o kadar zor ki. Süt için bol su bir de dereotu biliyorum. Allah güç versin süt versin sütümüz yarasın. Sağlık sıhhat olsun.
Bende hamile kaldığımdan beri Kızılcık şerbeti pembe gibi konuşmaya başladım. Bebiş icimde iken kötü bir niyette bulunan diye telaslaniyorum. İlk başlarda sürekli abdest alıp çıkıyordum dışarı. İçimdeki Müyesser dışarı çıktı 😬😁

Kızlar bacak ağrısı yalancı sancı değildir di mi kramp mi oluyor acaba bende ilk defa oldu anlayamadım. Hani çok yol yürürüzde ertesi gün bacaklarımız ağrır ya uyandığımda öyle bir ağrıyla uyandım. Dün hiç dışarıya da çıkmadım gece de yoktu hiç agri. Artık doğum habercileri yavaş yavaş başlayacak mi ki. 32+6 yim şu an.
Ayy benim oyle canım, sabahlara kadar bacaklarım zonkluyor agrıdan, gunduz bişey yok , bikac haftadır her gece bacak agrısı cekiyorum, rahim ve göbek büyümesinin agrısı vuruyor oraya diye yorumluyorum

Ben de beyaz acayip cok o yuzden ben 2 defa boyadım bile , genelde oneriyor hekimler ama sen sor tabi canım
Yani makale okumuştum organik olmayanların da zarar vermesi için litrelerce boyaya maruz kalmak lazımmış açıkçası sadece tercih meselesi beyazım çok az ama çok bakımsız duruyor saçım kesimi bozuldu iki hamilelik üst üste olunca 17 aydır ne kesim ne boyama çok kötüler

Benim hatun 32 aylık kardeşinin park yatağının içine yatıp uuuku geldi eeee eee diyor 😂 göbeğimi öpüp göbü göbü diyor 🤣 ama 14 kg bazen kucak diye tutturunca mecbur alıyorum taşıttırınca kendini çok fena oluyorum. 3.5 yaş kucak diye tutturmuyordur inş sizde 🥲
beni kucağında uyut ben de bebek oldum diyo :) icerden bebek kiriyo kaburgalari disardan kucuk danam:) sevimli geliyor yok da diyemiyorum:) en son kendisi anne sen zor tasiyon beni ya ben yatağıma yatacam dedi Allah razi olsun:) ama gerçekten çok zorluyor bu ara beni . bir de hastaneye yatmıştım 2 gun kaygısı da arttı sanirim iyice sarpa sardı.

Yaaa kuzum minnacık oda bebek. Anneliğin zor olduğunu ikinciyi beklerken anladım. Kızım 6 yaşına girecek alışveriş yapsak kardeşe kaç tane bana kaç tane aldınız diyor. Dünde kardeşimi acayip mi seviyorsun diyor. İçim daraldı resmen. Eşim ekstra ilgileniyor onunla. Her hafta program kuruyoruz falan sanırım vicdan yaptığımız için. İnşallah çok sever kıskanmazlar .😔
tecrübeyle soyluyorum buyuk oglumla kucuk arasi 6 yas malesef buyuk kucufu kiskaniyo. buyuk oglum cok olgun bir cocuktu ama kucuk biraz yürüyüp konusunca içinden canavar cikti çocuğumun. bebekken tehdit gormedi sanirim. bir gün küçükle yatsam yarin da benle yatacaksın diyo . simdi 3 . evlat gelince ne yapacahim bilmiyorum.bazi aksamlar bir kaygi geliyor ne yapacam diye. sonra diyorum kardes kavga da eder geri de sarılır biriine elinden geleni yapacaksin diyorum. duygular karma karışık.

Back
X